Neverovatno

Žene navalile da učestvuju u istraživanju ove biljke: Njen miris izaziva orgazam! (FOTO)

Trik je u tome što pečurka ispušta određena hormonalna jedinjenja slična ljudskim neurotransmitorima koji nastaju za vreme seksualnog odnosa
Zanimljivosti 11.11.2016. - 17:09h Autor: 24sata.hr
Foto: Thinkstock

Brzo nakon što se pročulo za postojanje pečurke sa efektom orgazma na žene, odmah su se pojavile sumnjičave i znatiželjne žene koje su želele da budu deo istraživanja o njoj.

 

I zaista, verovali ili ne, orgazmi nisu izostali!

 

Naime, na Havajima raste neobična narandžasta pečurka po imenu Diktiofora (Dictyophora), od čijeg mirisa, iako je vrlo neprijatan, žene mogu da dožive momentalni orgazam!

 

Napitak od kojeg žene polude za seksom: Kontroverzni indijski recept za plodnost!

 

Foto: Thinkstock, pečurka Diktiofora
Foto: Thinkstock, pečurka Diktiofora

 

Stručnjaci su ovu reakciju objasnili time što se, kada udahnu miris ove pečurke, u svesti žene se stvaraju podjednaki osećaji koji se pojavljuju i tokom seksa, jer pečurka ispušta određena hormonalna jedinjenja slična ljudskim neurotransmitorima, koji nastaju za vreme seksualnih odnosa.

 

Naučnici su je otkrili 2001. godine ispod vulkanske lave, a dodatnim istraživanjem utvrdili su da je stara oko 1.000 godina.

 

Ako ste se ponadali da pomoću ove biljke popravite seksualni život sa partnerom, ne gajite lažnu nadu - za razliku od efekta koji ima na žene, miris Diktiofora kod muškaraca izaziva mučninu.

 

Dečak (5) preživeo teško trovanje ovom biljkom: Bukvalno je svi imamo u kući!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...