Astrologija otkriva

Nedeljni horoskop ne sluti na dobro: Čuvajte se svađa, otkaza i bolesti!

Partneri će sumnjati u Strelčevu vernost, dok će se Ribe i dalje boriti sa ljubomorom
Zanimljivosti
23:40h Autor:
Nedeljni horoskop ne sluti na dobro: Čuvajte se svađa, otkaza i bolesti!
Foto: Profimedia

Tekst je preuzet sa sajta astrousluge.com

Astrolog Nenad Vidojević

Ovan

Posao: Na poslu nećete imati probleme. Svakako da morate da budete vredni i posvećeni radnom mestu kako bi sve bilo dobro. Ako niste u radnom odnosu, savet vam je da preskočite ovu nedelju. Gledajte da se odmorite, pa kada prođe ova sedmica, onda se i aktivirajte.

Ljubav: U braku vam može biti prisutna napetost. Neko iz porodice vas jako sekira i samim tim zbog toga niste smireni pa ni posvećeni voljenom biću u pravom smislu te reči. Pokušajte nekako da se relaksirate. Ako ste slobodni, postoji mogućnost veze i to sa osobom koja je stalno u vašoj blizini. Sa jednim od roditelja te osobe ste u jako lepoj komunikaciji i to tako traje od skoro.

Zdravlje: Moguća je prehlada.

Bik

Posao: Niste u dovoljnoj meri posvećeni poslu. Jeste vredni i to je lepo, ali neke poslovne obaveze izbegavate, a to nije dobro da činite. Ako niste zaposleni vidim da ćete moći da nađete posao iz oblasti trgovine. Gledajte da konkurišete na takva radna mesta i verovatno ćete uspeti.

Ljubav: U braku možete da imate manjih problema. Ljubomora je jedan od najvećih razloga. Opustili ste se i preterano i radite neke stvari koje partner ne voli. Promenite to kod sebe. Ako ste slobodni moguća je veza sa osobom koja jako lepo izgleda, a koju ste upoznali pre nekoliko nedelja na nekoj zabavi.

Zdravlje: Moguća je depresija.

Mali godišnji horoskop za 2017: Saznajte na vreme šta vas čeka, spremite se za prilike i neprilike!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Blizanci

Posao: Na poslu će vam biti malo lakše. Treba još dosta da radite na samoj komunikaciji sa osobama kod kojih vam smeta njihov karakter, ali je važno da će moći da bude bolje. Ako ne radite, imaćete mogućnost da nađete posao na mestu koje ima veze trgovinom, ali sa trgovinom sa manjim predmetima i na takvom mestu će vam komunikacija igrati izuzetno važnu ulogu.

Ljubav: U braku će biti malo lakše. Svakako da ste vi najviše zaslužni za to i samim tim gledajte da i dalje radite na toj komunikaciji. Ima boljitka i to je nešto za šta vam treba najveća snaga borbe za dalje. Ako ste slobodni, moguća je veza sa osobom koju ste upoznali na nekom putu i koja izgleda malo starije od vas, ali nema brak iza sebe.

Zdravlje: Moguće je variranje krvnog pritiska.

Rak

Posao: Na poslu i dalje nije sjajno, ali će vam biti znatno bolje nego što je bilo u protekloj sedmici, a to ipak nešto znači. Pošto je tako, gledajte da se posvetite radnom mestu na pravi način i da verujete u cilj koji imate. Ako ne radite vidim mogućnost zaposlenja na mestu gde zarada neće biti tako loša, ali vam iz nekog razloga taj posao neće sto posto odgovarati.

Ljubav: Promenili ste se prema voljenom biću i to je baš lepo za videti. Samo tako nastavite i biće sve to dobro među vama dvoma. Ako niste u emotivnoj vezi, vidljiva je mogućnost iste sa osobom za koju ste mislili da samo voli da se druži sa vama, ali će isti nešto naglo promeniti u ponašanju prema vama i moguća je emotivna veza.

Zdravlje: Mogući su problemi sa organima za varenje.

Horoskop koji otkiva do gole kože: Zapisano baš sve, brutalno iskreno!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Lav

Posao: Na poslu će vam biti lepo. Radićete možda i više nego protekle sedmice, ali ćete znati zašto to činite. Ako niste u radnom odnosu, pokušajte na mestima koja imaju veze sa vašom stručnom spremom. Imaćete napokon priliku da radite nešto što volite.

Ljubav: U braku će vam biti lepo, čak toliko lepo da ćete se i sami iznenaditi zbog toga. Uživajte u narednih sedam dana. Ako ste slobodni moguća je avantura, ali su šanse minimalne za nešto kvalitetno. Jednostavno nećete imati podršku planeta za nešto stabilno.

Zdravlje: Moguću su bolovi u kičmi.

Devica

Posao: Na poslu ispoljavate nervozu, ali znajte ako radite sa ljudima kao što je recimo trgovina da je mušterija uvek u pravu, odnosno da gazda tako gleda na sve to i samim tim vam ne vredi da se sekirate. Gledajte da budete opušteni, jer ste tu gde ste zbog plate. Ako ne radite, mogli biste da nađete neki honorarni posao, ali ne i više od toga.

Ljubav: Prema partneru se i dalje ne ponašate onako kako bi trebalo. Imate problema na drugim životnim poljima, ali to nije opravdanje. Morate nešto da promenite kod sebe. Ako ste slobodni imaćete mogućnost veze sa osobom koju bi trebali da upoznate na radnom mestu. Znači nije u pitanju kolega, već neko ko će slučajno svratiti na mesto na kome radite.

Zdravlje: Moguća je vrtoglavica.

Da li su vam do sad nešto pogodili: Ovo su astrolozi pre 6 meseci rekli za 2016. godinu!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vaga

Posao: Na poslu će biti lakše, nego inače. Nije to sad neka neverovatna nagla promena na bolje, ali će biti bolje. Ako ne radite, pokušajte da se usmerite prema traženju posla iz oblasti medicine. Tu biste i te kako mogli da imate uspeha i svakako pod uslovom da imate adekvatno obrazovanje za pomenuti posao.

Ljubav: Volite partnera i to pokazujete na sladak način kako samo vi to znate. Samo tako nastavite i na dalje. Od njega možete da dobijete još jaču emociju nego što je i sami dajete i samim tim sve to što činite ima smisla. Ako ste slobodni, moguća je veza sa sa osobom koju ćete upoznati preko brata ili kuma.

Zdravlje: Moguća je manja depresija, ali sve u svemu zdravlje vam neće biti tako loše.

Škorpija

Posao: Na poslu ćete biti po malo nervozni, ali nije to ništa tako strašno. Svakome od nas dođe takav period i nije to nešto što se desava samo vama. Imaćete razumevanja od strane nadređenih, a to je najvažnije. Ako niste u radnom odnosu, pokušajte to da promenite, ali gledajte da konkurišete na mesta za koja ste sigurni da bi poslove vezane za to mesto znali da obavljate.

Ljubav: Više ne činite to šta partneru smeta i samim tim mora da bude bolje u braku. Tolerancija je osnova kvalitetnog braka i dobro je što ste to shvatili na vreme. Ako ste slobodni moguća je veza sa osobom koja živi u varošici. Predlog da se upoznate sa istim ćete dobiti od prijateljice, a konačna odluka je samo na vama.

Zdravlje: Mogući su bolovi u zglobu noge.

Mudri horoskop, potpuno drugačiji od svih ostalih: Poruke opomene svim znakovima!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Strelac

Posao: Ako ste shvatili suštinu osoblja na radnom mestu, onda neće biti problema. Važno je da se ne sekirate, a generalno što se tiče samog posla, tu neće biti problema. Može da dođe do svađa sa kolegama, pa bi bilo dobro ako ste shvatili sa kakvim ljudima radite i šta treba da činite.

Ljubav: U braku i dalje nije čista situacija. Partner i dalje sumnja u vas, a mislim da ništa u dovoljnoj meri ne činite kako bi to što je loše promenili u kući. Ako ste slobodni, vidim jako veliku mogućnost veze i to sa osobom koja ima lošiju prošlost. Mislim da je sve to što je bilo loše iza njega, ali svakako pokušajte to i sami da proverite.

Zdravlje: Mogući su problemi sa jetrom.

Jarac

Posao: Na poslu nećete imati problema. Vi ste kvalitetna osoba u svakom smislu te reči, a to osobe sa kojima i za koje radite i te kako vide i cene. Nastavite da gradite sve to što ste stekli. Ako ne radite, vidim jako veliku mogućnost posla i to na mestu gde se radi rukama. Ciljam na poslove kao što su rad u fabrici i slično.

Ljubav: U braku i dalje osećate posledice prošlonedeljne svađe sa partnerom. Znam da vam nije lako, ali pričajte na smiren način sa njim i biće bolje. Ako ste slobodni vidim veliku mogućnost veze i to sa osobom koja se bavi poslom vezanim za marketing, programiranje i slično. U pitanju je osoba koja ne radi baš dugo pomenuti posao.

Zdravlje: Uradite analizu krvne slike.

Od njih nikad nećete čuti nežne reči: 2 horoskopska znaka koji ne znaju da pokažu ljubav!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Vodolija

Posao: Ne vredi vam da razmišljate zašto vam je koleginica rekla to što je rekla. Morate da krenete napred i koliko god je to moguće zaboravite to što vam je dotična rekla. Svoje radno mesto shvatite kao nešto gde ste zbog plate, a svakako uvek nađite pristojnu rečenicu da odgovorite kada vas neko uvredi. Ako ne radite, imaćete mogućnost da se zaposlite u trafici.

Ljubav: U braku bi trebalo da uživate. Napokon ćete osetiti jaku emociju od strane partnera i samim tim ćete verovatno na isti način i uzvratiti, tako da ne brinite. Ako ste slobodni, postoji mogućnost dobre veze sa osobom koja je malo starija od vas i koja ima dva braka iza sebe. Nemojte to što ima dva braka iza sebe da vam bude prepreka ulaska u vezu.

Zdravlje: Mogući su problemi sa variranjem krvnog pritiska.

Ribe

Posao: Na poslu nećete imati problema, ali vam je savet da ne radite za petoricu. Jednostavno odradite svoj poslovni zadatak i to je to. Treba drugima pomoći, ali ne tako što će taj drugi hvatati krivinu, a vi za istu platu da radite za dvoje. Ako ne radite, posla koji na neki način ima veze sa štampom.

Ljubav: U braku je ljubomora mnogo manja. Partneru prija da priča sa vama a jednostavno i sam oseća da mu verujete, a to će i te kako značiti za dalje. Ako ste slobodni, iskoristite udvaranje mlađeg kolege. Jeste on po godinama malo mlađi, ali je i te kako zreo za te svoje godine.

Zdravlje: Moguća je prehlada, kao i česći bolovi u glavi.

Horoskop i majčinstvo: Od Vage nema boljeg roditelja, Škorpija najgora!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs