Dobro pogledajte

Imate li zvezdu ili trougao na dlanu? Ovi simboli su vam zapečatili sudbinu! (FOTO)

Pogledajte pažljivo svoj dlan - ako ste na njemu pronašli jedan od ovih simbola, iz njih možete da pročitate svoju budućnost
Zanimljivosti
20:34h Autor:
Foto: Profimedia

Od davnina ljudi su pokušavali da pročitaju svoju sudbinu iz linija sa dlana. Na našim dlanovima iscrtane su različite figure, koji imaju određeno značenje.

 

Pored trouglova, zvezda i rombova, postoje i drugi oblici kao što su trozubac, polumesec, riba i krst.

 

Pogledajte pažljivo svoj dlan. Ako ste na njemu pronašli jedan od ovih simbola, evo šta oni znače:

 

Trougao
Pronašli ste na svom dlanu trougao? Onda znajte da posedujete mega-talenat! Trougao, bilo koje veličine, ukazuje na prisustvo posebnog talenta. I što je trougao veći, imate veće šanse da postanete veoma cenjena osoba u društvu.

 

Da li imate slovo M na dlanu: Odlika neverovatnih srećnika i bogataša! (FOTO)

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Riba
Ovaj oblik veoma je sličan rombu, ali osobenost se krije u trouglu ispod osnovnog oblika, koji liči na rep ribe. Čovek, koji pronađe kod sebe ovaj simbol, veoma je religiozan. Riba je, inače, jedan od prvih simbola hrišćanstva.

 

Polumesec
Ako na svom dlanu posedujete dve linije koje u preseku formiraju srp ili polumesec, vi bukvalno možete da predvidite budućnost. Vaša intuicija je toliko jaka, da vaši prijatelji često traže od vas savet.

 

Zvezda
Ako vaš dlan krasi figura u obliku zvezde, koja se sastoji od preseka sitnih linija, vi ste vlasnik moćnih i specifičnih sposobnosti. Položaj zvezde na vrhu linije života ispod kažiprsta govori o vama kao o veoma inteligentnoj i pametnoj osobi, posvećenoj nauci, filozofiji ili religiji.

 

Mudri horoskop, potpuno drugačiji od svih ostalih: Poruke opomene svim znakovima!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

Trozubac

 

Linija života na dlanu, podeljena na tri dela, formira trozubac: vi ste u pravom smislu vlasnik božanske zaštite i ništa vas ne može  povrediti.

 

Krst
Ovaj simbol označava da ste produhovljena osoba, ali niste spremi da istražujete granice ljudskog duha. U većoj meri vi ste osoba koja poseduja neka specifična duhovna znanja.

 

Romb
Linija sudbine na dlanu formira jednu od strana romba, što govori o vašem neobuzdanom duhu, avanturizmu i želji za istraživanjem nepoznatog. Takve ljude krasi neverovatna hrabrost koja se čak graniči sa nemogućim. Vidite kod sebe romb? Onda ste istraživač koji voli da rizikuje, jer za vas rizik opravdava sva sredstva.

 

Srpski Narodni kalendar: Stariji od horoskopa, precizno pogađa budućnost!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...