Probajte i uverite se sami

Dame, iskoristite trik: Policija nikad ne piše kaznu ovim ženama!

Muškarci, žao nam je, ali ovaj trik je namenjen samo ženama
Zanimljivosti 12.05.2016. - 18:24h Autor: Blic Žena
Foto: Thinkstock

Pre nego što sednete u kola, namažite crveni karmin - 37 odsto žena tvrdi da su im policajci oprostili kaznu za brzu vožnju kada su imale crvene usne, a kada nisu, morale su da plate!

 

Nije jasno tačno zbog čega crveni karmin ima ovakav uticaj na policajce, ali on je svakako moćno oružje - jer čini da izgledate mlađe i privlačnije. To je dokazala i studija koju su uradili Chanel R & D.

 

Naime, usne s godinama primetno gube pigmentaciju i sve su bliže boji lica. Kada je žena mlada, usne su joj mnogo crvenije od kože. A crveni karmin daje efekat mladosti tako što ponovo stvara jak kontrast između boje kože i usana.

 

Pored toga, ovakav ruž bi trebalo uvek da nosite na poslovnom sastanku, kažu naučnici sa Harvarda. Oni su utvrdili da su žene koje nose smelu šminku smele i u poslu. One su pune samopouzdanja i doživljavaju sebe kompetentnima na radnom mestu.

 

Da ih tako vide i drugi, pokazao je eksperiment u kom su naučnici pokazali ispitanicima slike žena sa različitim karminima i svi su rekli da im žene sa crvenim karminom deluju autoritativnije od onih sa nežnim ruževima.

 

Ipak, pokušajte da se obuzdate kad nosite ovakvu šminku i da ne pravite baš toliko selfija. Naime, ista studija je pokazala da žene sa crvenim ružem prave 50 odsto više selfija nego devojke koje preferiraju neutralne nijanse.

 

Policajac za kojim su poludele sve žene sveta: Krše zakon da bi ih on priveo! (FOTO)

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...