Astrologija otkriva

Sve se vrti oko posla: Nedeljni horoskop predviđa nove ponude i afere na radnom mestu!

Slobodni Bikovi će se zaljubiti u kolegu, dok će Škorpije dobiti odličnu poslovnu ponudu
Zanimljivosti
17:28h Autor:
Sve se vrti oko posla: Nedeljni horoskop predviđa nove ponude i afere na radnom mestu!
Foto: Shutterstock

Tekst je preuzet sa portala astrousluge.com

Ovan

Posao: Protekla sedmica vam je mogla biti jako burna. Nadam se da je sve ispalo dobro i da ste uspeli da naterate sebe na smirenost koja vam je bila od ogromne važnosti. Ova sedmica će biti lakša. Moguće su manje svađe sa kolegama, ali ništa toliko strašno. Ako ne radite, pokrenite se oko traženja posla i to u drugoj polovini sedmice.

Ljubav: Vama je ljubav povezana sa poljem posla. Kada je na poslu dobro onda je i u braku. Ova nedelja neće biti teška, tako da gradite odnos i verujte voljenom biću. Slobodnim osobama se savetuje odlazak na sportske manifestacije, ili u teretanu, jer bi baš tamo mogli da upoznaju dobru osobu za sebe.

Zdravlje: Mogući su bolovi u kičmi.

Bik

Posao: Poslovna situacija je lakša. Nećete imati stresne situacije na poslu, tako da ćete se osećati zadovoljnije. Ako niste u radnom odnosu, pokušajte da promenite to. Odlično bi billo da se početkom sedmice aktivirate oko traženja posla na mestima vezanim za rad u marketingu.

Ljubav: U braku ima ljubavi, ali i inata. Bude vam divno u nekim trenutcima i onda zbog najmanje sitnice napravite svađu. Takva situacija je moguća za vikend, pa se čuvajte provokacija. Slobodnim osobama je moguća neobavezna veza sa poslovnim saradnikom ili kolegom.

Zdravlje: Mogući su problemi sa ubrzanim pulsom.

Stari srpski horoskop: Roždanik pogađa sa neverovatnom preciznošću!

Blizanci

Posao: Na poslu je lakše i to treba da vam bude snaga za dalje. Čak šta više vidim i veliku mogućnost napredovanja na poslu, ili zaposlenje na boljem radnom mestu. Neko će vam nešto ponuditi u tom smislu. Biće u pitanju starija osoba, ali može biti i nadređeni na mestu na kome radite. Ako niste zaposleni, ne očekujte neke značajne promene u sedmici pred vama.

Ljubav: U braku ima mnogo ljubavi. Tačno je da znate flertom sa drugim osobama da izazovete ljubomoru kod partnera, ali to neće biti slučaj ove nedelje. Iskoristite vikend za odlazak u provod sa voljenim bićem. Slobodnim osobama je moguća veza sa osobom koju će upoznati preko muškog prijatelja.

Zdravlje: Moguće su nesanice i pad imuniteta.

Rak

Posao: Na poslu niste baš zadovoljni, ali morate biti jači. Morate verovati mnogo vise u sebe nego što ste činili do sada. U početku sedmice vodite računa da ne pravite greške, jer možete snositi novčane posledice. Ako niste zaposleni, pokrenite se na način da ćete konkurisati kako na mestima vezanim za trgovinu, tako i na onim gde se radi sa hranom.

Ljubav: U ljubavi je sve bolje i bolje. Imate podršku voljenog bića i neko je ko vas podržava. Ako niste u emotivnoj vezi aktivirajte se na način da ćete se više družiti sa bivšim partnerom. Baš preko njega bi mogli da upoznate dosta finu osobu za sebe pa iskoristite mogućnost koja će vam se ukazati.

Zdravlje: Mogući su virusi.

Prati ih zla sudbina, šta god dotaknu unište: Ovi astro znaci su rođeni nesrećni!

Lav

Posao: Na poslu ćete uživati veliko poverenje od strane nadređenih. Ne stoje vam problemi, tako da uživajte u danima pred sobom. Ako ne radite znajte da bi ova sedmica trebala da vam donese realizaciju započetih poslovnih pregovora. Bićete ponosni na sebe, tako da imajte osmeh na licu.

Ljubav: U braku je blago napeta situacija, ali ništa tako strašno. Ako ste slobodni izuzetno će vam značiti druženje sa strancima. Takva neka osoba bi mogla da se pojavi kod vas i da započnete vezu sa istom. U pitanju je starija, ali i izuzetno uspešna i dominantna osoba.

Zdravlje: Mogući su problemi sa očnim pritiskom.

Devica

Posao: Poslovno nećete biti preterano srećni. Ne vidim neke velike probleme, ali se vidi da će u vama biti velika nervoza, kao i strah. Vodite računa da to ne dovede do grešaka u obavljanju poslovnih obaveza. Ako ne radite pokrenite se po pitanju traženja poslova koje ste nekada radili.

Ljubav: U braku je vidljiva velika želja za promenom na bolje. Posvećeni ste tome, tako da nastavite i dalje da činite isto. Ako niste u vezi neko u znaku Jarca bi i te kako mogao da vas pokrene. Iskoristite priliku da uživate sa tom osobom i nemojte odbijati. Nemojte ga previše analizirati.

Zdravlje: Mogući su problemi sa disajnim organima.

Vešto kriju svoje lice, svi misle da su hladni kao led: Ovo je najnežniji znak Zodijaka!

Vaga

Posao: Poslovna situacija vam je sve bolja i bolja. Bilo je mnogo teško, ali ide na bolje i važno je da ne odustajete. Ako niste zaposleni pokušajte na mestima kao što je rad u banci ili u menjačnici. Na takvom nekom mestu bi mogli da imate uspeha, tako da iskoristite povoljan period.

Ljubav: U braku je vidljivo da vas partner izuzetno voli, ali mu smeta ljubomora koja je jako naglašena kod vas. Moguća je svađa zbog komšije, pa gledajte situaciju da prikažete na način kako zaista i jeste. Slobodnim osobama je moguće prijatno iznenađenje na nekom rođendanu.

Zdravlje: Mogući su problemi sa organima za varenje.

Škorpija

Posao: Ako se ukazala prilika za bolje radno mesto, onda je i prihvatite. Nema potrebe da bežite od nečega gde i te kako možete biti uspešni. Ako niste u radnom odnosu, a imate mogućnost da se zaposlite preko ženskog rođaka, to i prihvatite. Na tom poslu bi mogli da budete zadovoljni i što je jako važno i da ostanete dug period na istom.

Ljubav: Kao i u svakom braku, tako i kod vas ima nesuglasica. Jako je bitno da ne dozvolite sebi da sitnica oko komunikacije voljenog bića sa kolegom dovede do problema. Slobodnim osobama je moguća kratka avantura sa starijom, punijom osobom, ali i osobom koja se nalazi u dugoj vezi.

Zdravlje: Moguće je povećanje krvnog pritiska.

Ovo je najsebičniji znak na planeti: Povrediće vas dok trepnete!

Strelac

Posao: Na poslu je lakše i tako će nastaviti i na dalje. Imaćete jedan manji problem sa papirologijom, ali nemojte to da vas sekira, jer ćete naći načina da to rešite. Ako ne radite imaćete mogućnost da nađete honorarni posao i nećete biti prevareni za novac od tog posla.

Ljubav: Niste na pravi način ubedili partnera u osećanja. Gledajte nešto da učinite, kako bi vratili izgubljeno poverenje i kako bi se emocija vratila. Slobodne osobe ce upoznavati razne osobe, ali neće biti spremne na neka kvalitetna emotivna dešavanja, već je jedino moguća kratkotrajna avantura.

Zdravlje: Mogući su problemi sa želucem.

Jarac

Posao: Na poslu se susrećete sa raznim problemima. Moguće je i smanjenje plate šta će vas još vise demoralisati, ali znajte da će sve to kratko trajati. Iz tog razloga pokušajte da naterate sebe na smirenost. Ako ne radite ova sedmica vam nije naklonjena, pa je iz tog razloga preskočite.

Ljubav: Nekako ste digli ruke od onoga šta vam smeta u braku. Počinjete da se navikavate na to i samim tim nema ni svađa. U narednih sedam dana će biti lakše nego protekle. Ako ste slobodni, vidljivo je zanimljivo poznanstvo u kafiću, pa ga iskoristite.

Zdravlje: Moguće je povećanje holesterola.

Drevni astečki horoskop: Datum rođenja otkriva misterije svakog znaka!

Vodolija:

Posao: Ponovo ste energetski pali na poslu. Nemate volje za radom i sve drugo vam je nekako preče. To se nadređenim osobama nikako ne sviđa. Voditre računa da ne ugrozite radno mesto na kome ste. Ako ne radite, ne vidim da ćete nešto značajno promeniti tokom ovih sedam dana.

Ljubav: U braku takođe neće biti sjajno. Partner će biti svađalački nastrojen, iako ćemo iskreno to će biti sa razlogom. Na vama je da nešto promenite, dok se još da promeniti. Slobodne osobe će moći da upoznaju mlađu osobu za sebe na neki nesvakidašnji način i imaće mogućnost veze sa istim.

Zdravlje: Moguće je nadimanje stomaka.

Ribe

Posao: Na poslu vam je energija neverovatna. Sve ste bolji i bolji. Oduševljavate sebe, ali i sve druge oko sebe. Imaćete mogućnost povećanja zarade. Ako niste zaposleni posvetite se traženju posla iz oblasti ekonomije, ili onim koji su vezani za rad u osiguranjima.

Ljubav: U braku je manja ljubomora, nego inače. Bice jača pozitivna energija, ali i vise pažnje od strane voljenog bića. Ako niste u vezi slobodno se upustite u vezu sa starijom osobom koju ste upoznali u proteklih par dana. Nemate razloga mnogo da razmišljate u smislu da li je dobar po vas i u kojoj meri.

Zdravlje: Mogući su bolovi u zglobovima.

Neukrotiva Vodolija je žena nad ženama: Neponovljiva i samo svoja!

Astrolog Nenad Vidojević

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs