Iz astro ugla

Surove prognoze kineske astrologije: Nemilosrdni februar donosi neslućene promene!

Tokom ovog meseca, za Petlove će biti kobno ako budu sve shvatali lično
Zanimljivosti 05.02.2016. - 22:51h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstock

Mesec ljubavi donosi Zmijama zbližavanje sa dragim osobom, a Psima važne razgovore, piše Cosmopolitan.rs.

 

Pronađite svoj znak i otkrijte šta vas čeka prema kineskoj astrologiji:

 

Pacov
Da li posvećujete dovoljno pažnje svojoj ljubavnoj vezi? Vreme je da pustite sve druge obaveze i provedete neko vreme sami s partnerom. Ako tražite ljubav, osoba koju imate na umu nije za vas. Upoznali ste se sa osobom koja ne želi da se zabavlja, već samo traži prolaznu avanturu. Idite dalje. Počnite iznova. Što se posla tiče, blizu ste svog cilja. Nemojte protraćiti 30 dana narednog Novog Meseca.

 

Bivo
Februar vam nudi šansu upoznate ljubav svog života. Velike su šanse da se nećete ni sećati oko čega ste se brinuli 30 dana nakon Novog Meseca, pa se opustite i nemojte se mnogo nervirati oko finansijske situacije. Popraviće se već polovinom meseca, a moguć je i poziv na neki put.

 

Tigar
Tokom ovog meseca posvetite se vašoj vezi ukoliko ste zauzeti. Ako tražite ljubav, budite oprezni. Najbolje je da svakome pristupite pre svega kao prijatelj. Od Novog Meseca i narednih 30 dana, morate naporno raditi kako bi popravili finansijsku situaciju.

 

Mesečni horoskop za februar: Najgori period za Bika, Devici sve polazi za rukom!

 

 

Zec
Februar vam nudi priliku da se rešite svih tenzija u vašoj vezi. Da li je moguće da se nešto nebitno pretvorilo u veliki problem? Sačekajte povoljnije vreme i upustite se u potragu za. Iako ste planirali da ostanete tu gde jeste, što se posla tiče, zvezde imaju svoje planove. Dobro razmislite o budućnosti. Očekujte uzbudljiva dešavanja u narednih 30 dana.

 

Zmaj
Nemojte odmah napadati partnera, sačekajte da se stvarno uverite da nešto nije u redu. Na profesionalnom planu, mogu se dogoditi stvari koje niste očekivali, ali koje nose pozitivnu energiju. Prepustite se putu na koji vas vodi Novi Mesec u narednih 30 dana.

 

Zmija
Februar, mesec ljubavi, služi za zbližavanje sa voljenima. Dajte ljudima do znanja koliko vam znače i koliko ih volite. Ako tražite ljubavnu vezu, izuzetno je povoljan period. I na poslovnom planu može vam sve krenuti na bolje, samo je potrebno da polako i smireno idete ka svom cilju. Takvo strpljenje je tačno ono što posedujete u narednih 30 dana koji prate Novi Mesec.

 

Finansijski horoskop za 2016. godinu: Jedan znak će izdominirati!

 

Konj
Setite se koja ste obećanja dali voljenim osobama, jer je februar mesec da ih ispunite. To uključuje i održavanje razgovora koje ste obećali da ćete održati. Ako tražite ljubav, budite otvoreni i iskreni. U poslu, iskoristite priliku koju će vam Novi Mesec pružiti. Očekujte nagrade za dobro odrađen posao.

 

Koza
Ako tražite ljubav, februar nije ni najduži, ni najbolji mesec. Sačekajte neko povoljnije vreme, a to tada morate znati šta želite i koga... U poslu, saznaćete koje stvari ne treba menjati, a koje treba u narednih mesec dana.

 

Majmun
Ljubav vam je naklonjena u ovom mesecu, neko misli da ste posebni. Usporite, priberete se i uživate u međusobnom upoznavanju. U 30 dana Novog Meseca preduzmite odlučne korake, jer ovo je takođe i Godina Majmuna, kada ćete sijati više nego ikada.

 

Proverite još jednom šta ste u horoskopu: Trinaestom znaku mnogi zavide, evo zašto!

 

 

Petao
Nemojte lično shvatiti probleme koji postoje u vašoj vezi, opustite se. Ako imate velike i sjajne ideje- demonstrirajte ih za vreme Novog Meseca. Imajte na umu da sudbina neće rešiti sve probleme. Planirajte, spremajte se i budite otvoreng uma.

 

Pas
Nemojte zaboravite koliko je razgovor važan za održavanje zdrave ljubavne veze. Ovo nije pogodan mesec za traženje nove ljubavi, ali jeste za promenu posla. Iskoriste narednih 30 dana

 

Svinja
Iako je hladno, vaša veza je sve toplija. Pokažite osobi koje vam je draga šta osećate. Bićete okruženi obožavaocima u februaru. Ako žudite za uzbuđenjem, dočekaćete ga za vreme Novog Meseca, kada ćete imati priliku da budete u drugim ulogama.

 

Veliki kineski horoskop za 2016: Jednom znaku počinje savršena godina za ljubav!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...