Iz astro ugla

Horoskop otkriva: Svima treba pokretač, samo jednom znaku kočnica!

Jarčeve bez greške pokreću materijane stvari. Jednostavno u njima vide najveću sigurnost i stabilnost
Zanimljivosti
01:14h Autor:
Foto: Shutterstock

Tekst je preuzet sa sajta astrousluge.com

 

Ovan

 

Kod vas su bitne dve stvari - jedan od pokretača je takmičenje sa drugim ljudima u svemu, a drugi koji je vezan za ljubav, kvalitetno provedeno vreme sa partnerom.

 

Bik

 

Vi se teško pokrećete jer je vaše prirodno stanje hedonizam, ali u svakom slučaju ćete se pokrenuti ako se radi o osobi koja zna da kuva, o poslu koje je vezan za ishranu, ili neku drugu vrstu uživanja.

 

Blizanac

 

Vas mogu da pokrenu samo nove korisne informacije. Vi ste željni učenja, upijanja znanja, zaljubljujete se u ljudki intelekt, ako vam je interesantan.

 

Rak

 

Vas pokreće isključivo pažnja, lepe reči. Mada je interesantno da kod svih ljudi reči ništa ne znače bez dela, ali kod vas može biti i obrnuto, ako delo nije propraćeno rečima, nije to to.

 

Lav

 

Vas pokreće društvo, zabava, želja da u svakom trenutku budete u centru pažnje.

 

Devica

 

Vas može pokrenuti samo situacija gde je sve logično i gde se u startu vidi da je sve sredjeno pod konac, perfekcionizam.

 

Vaga

 

Vaš pokretač su kreaivna dešavanja, imate neverovatan osećaj za lepe stvari, vi ste kraljevi lepote - one prave, čiste, bez predrasuda.

 

 

Škorpija

 

Vas je teško pokrenuti, ali se može reći da funkcionišete na principu energije. Ako osetite energiju koja vas privlači, bez obzira da li to sa strane izgleda kao pozitivna ili negativna energija, ako se energije poklope, vas niko ne može da zaustavi.

 

Strelac

 

Pripadnici ovog znaka imaju problem što bi trebalo nešto da ih zakočiti. Strelčevi su deca, oni su uvek za akciju ne razmišljaju mnogo o razvoju toka dešavanja, već im je bitno da se stalno nešto dešava.

 

Jarac

 

Vas bez greške privlače materijane stvari. Jednostavno u njima vidite najveću sigurnost i stabilnost.

 

 

Vodolija

 

Vas pokreću ekstremne stvari, stvari o kojima neki ne bi mogli ni da sanjaju, a kamoli da pokušaju. Nikada vas ne može jedna stvar na isti način privući dva puta, jer ste vi sami po sebi nepredvidivi. Ono što je već viđeno je predvidivo.

 

Ribe

 

Ovo je znak iluzija, ali i dobrog osećaja. Vas može privući iskljućivo nešto što je tajno, mistično, ne vezano koliko je komplikovano, ili možda opasno.

 

Astrolog Saša Jevtić

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...