Oduševiće vas

Da pukneš od smeha: Odgovori nastavnice na glupa pitanja učenika!

Ne osećam se dobro, da li smem da idem kući? - Obavezna sam da kažem Da, jer ne želim da ti bude loše u školi, ali prečesto si bolesna i možda boluješ od hipohondrije
Zanimljivosti 25.01.2016. - 16:02h
Foto: Shutterstock

Profesori koji godinama predaju u školi se naslušaju svega i svačega. Iz godine u godinu učenici ih pitaju ista pitanja, a oni im daju iste odgovore. Ovoga puta jedna profesorka odlučila je da bude brutalno iskrena i malo sarkastična u odgovorima na česta, a ponekad i glupa pitanja učenika.

 

Urnebesno smešan pismeni rad zapalio region: Prvak sa razlogom dobio peticu! (FOTO)

 

Možda sada shvatimo koliko bi učitelji i profesori trebalo da budu više cenjeni jer njihov posao nije nimalo lak. Ovo su sarkastični odgovori profesorke na pitanja učenika:

 

"Da li imamo domaći zadatak?" - "Naravno da imate zadatak, štaviše piše i na tabli ispod reči "domaći zadatak"... podvučeno s dve crte."

 

"Do kada treba da ga napišemo?" - "Ups, ne znam... a ne znam ni zašto sam sve napisala na tabli kada ponovno pitate."

 

"Zaboravila sam na usmeno ispitivanje, da li mogu da odgovaram sledeći put?" - "Ne, jer to ne bi bilo fer, a život nije fer."

 

Nasmejaće vas do suza: Urnebesno plavušino pismo sinu!

 

"Ne osećam se dobro, da li smem da idem kući?" - "Obavezna sam da kažem "da", jer ne želim da ti bude loše u školi, ali prečesto si bolesna i možda boluješ od hipohondrije."

 

"Da li smem da odem do toaleta?" - "Tvoja bešika je tačna poput švajcarskog sata jer me svakog dana to pitaš u isto vreme. Idi!"

 

"Da li možemo sami da radimo eksperimente iz hemije?" - "Nema šanse..."

 

"Nisam namerno zakasnio na čas, kunem vam se! Hoću li dobiti neopravdani?" - "Svakako da nisi... nekada i meni dođe da "slučajno" zakasnim na čas, i da... dobićeš neopravdani."

 

Zaboleće vas stomak od smeha: Najluđe izjave ljudi na drušvenim mrežama!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs