Zanimljivo i prilično tačno

Kad napolju zaveje i stegne minus: Riba može da prespava zimski san, Lav ne izlazi iz snega!

Iako je Jarac pravi zimski znak, snežne radosti ga ne vesele. On će radije provesti dan u toplini svog doma na kauču uz televizor i dobru hranu ili će pobeći na neko mesto gde će uživati u suncu, a sneg će posmatrati samo kroz prozor ili dok ga čiste sa parkinga
Zanimljivosti
18:42h Autor:
Kad napolju zaveje i stegne minus: Riba može da prespava zimski san, Lav ne izlazi iz snega!
Foto: Shutterstock

Kako se ponašaju horoskopski znakovi kad napolju zaveje i zavlada minus?

Pronađite svoj znak i saznajte - zanimljivo je i prilično tačno!

Ovan obožava snežne radostiOvan uživa u životu bez obzira na temperaturu i vremenske prilike. Ne može ga zaustaviti ni minus ni sneg do kolena da bi ostvario svoje zamisli. Sankanje, grudvanje i pravljenje sneška belića su njegove omiljene aktivnosti u zimsko doba. Ovan jednostavno obožava sneg.

Bik uživa gledajući drugeBikovi vole prirodu pa su im lagane šetnje kroz sneg rano ujutro omiljene u zimsko vreme. Za njih nije grudvanje ili sankanje - radije će se ušuškati uz topli kamin i pijuckati vrući čaj ili čokoladu i kroz prozor pratiti druge kako se zabavljaju na snegu.

Blizanci vole sve, važno je da je akcijaBlizanci su prilagodljiv znak. Njima podjednako odgovara i sunčanje leti i grudvanje zimi. Romantične šetnje i uživanje u snežnim radostima poput sankanja ili grudvanja za njih predstavlja idealno nedeljno popodne uz porodicu ili prijatelje.

Proverite još jednom šta ste u horoskopu: Trinaestom znaku mnogi zavide, evo zašto!

Rak bira ćebe i topli domRak je veliki emotivac koji obožava da bude u krugu porodice tokom zimskih praznika. Ali, snežne radosti nisu baš na samom vrhu njegove zabave. Više vremena će provesti ispred televizora gledajući stare filmove nego napolju na snegu.

Lav se ne mrda sa snegaLavovi kao vatreni znakovi obožavaju da stalno budu u pokretu i među ljudima. Zimske radosti su kao stvorene za njega, jer Lav je na snegu čim padnu prve pahulje. Grudvanje, sankanje i pravljenje sneška sa svojim prijateljima i komšijama idealan su zimski odmor za Lava.

Devici je hladno i mokroOzbiljnim i pedantnim Devicama sneg ne predstavlja uzbuđenje i radost. Ona ne vidi čar u snegu, već samo bljuzgavicu i čišćenje koje je čeka. Zima je Devici najomraženije godišnje doba. Ona će uživati jedino u dobrim božićnim kolačima pored pucketanja vatrice.

Finansijski horoskop za 2016. godinu: Jedan znak će izdominirati!

Vage su spremne na sveOrganizovana Vaga uvek će spremno dočekati zimu. Tople kape, rukavice, jakne i čizme spremno čekaju prve snežne pahulje. Vaga će uživati na snegu i u snežnim radostima. Šetnje, sveži vazduh i kuvano vino za nju predstavljaju najveću radost.

Skijanje je omiljena snežna radost ŠkorpijeŠkorpija baš uživa u zimskim radostima. Njena radoznalost izaći će na površinu kada se zaputi u ulice koje nisu očišćene od snega i pozove svoje prijatelje na grudvanje. Obožava zimske sportove i uvek će rado otići na neku planinu na skijanje.

Strelac je jedva dočekao snegZima može da probudi dete u Strelcu. Čim padne prvi sneg, on je već napolju sa svom opremom za grudvanje i sankanje. Svoje prijatelje, ali i porodicu nagovaraće koliko god treba da izađu sa njim na sneg. Zima je njegovo omiljeno doba.

Saznajte ko vas se plaši: Jedan znak u horoskopu gospodar je karme i prošlosti!

Jarac mašta o velnesuIako je Jarac pravi zimski znak, snežne radosti ga ne vesele. On će radije provesti dan u toplini svog doma na kauču uz televizor i dobru hranu ili će pobeći na neko mesto gde će uživati u suncu, visokim temperaturama saune ili toplim bazenima. On će sneg posmatrati samo kroz prozor ili dok ga čiste sa parkinga.

Vodolija je prvak u grudvanjuVodolija je jedan od onih znakova koji obožavaju sneg i snežne radosti. On uživa u svežem vazduhu, netaknutoj prirodi i snegu, pa će pokušati da okupi svoju porodicu i prijatelje da zajedno sa njom uživaju u snežnim radostima, grudvajući i sankajući se ceo dan.

Ribe su u stanju da prespavaju zimuRibe vole sneg, ali ne zbog snežnih radosti već zato što mogu ceo dan da prespavaju. One će uživati u zimskom prizoru, ali samo iz topline svog doma. Osim spavanja, Ribe zaista uživaju u porodičnim božićnim filmovima i kolačima.

Horoskop otkriva sudbinu: Razvod vam ne gine zbog ovih osobina!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs