Obratite pažnju sledeći put

Stalno viđate iste brojeve? Evo kakvu vam poruku anđeli šalju njima!

Nije potrebno da razbijate glavu o kontekstu, smislena poruka u pravom trenutku jednostavno će vam postati jasna kad za nju budete spremni, onako kao da je sve selo na svoje mesto
Zanimljivosti
20:36h Autor:
Stalno viđate iste brojeve? Evo kakvu vam poruku anđeli šalju njima!
Foto: Shutterstock

Ako svako veče pogledate na sat u isto vreme, na primer u 22 sata i 22 minuta ili 23 sata i 23 minuta, ili se svako jutro bez povoda budite u 4 sata i 44 minuta, a tokom dana često primećujete brojeve koji se ponavljaju u nizu (na primer, često bacite pogled baš u 11 sati i 11 minuta), moguće je da anđeli pokušavaju da privuku vašu pažnju. Iako smo najčešće skloni da verujemo da su spomenute situacije slučajnost, ponavljanje brojeva je zapravo jedan od čestih načina na koje nam anđeli šalju poruku i tome svakako treba posvetiti pažnju, kaže Branka Sarajlić, majstora tarota, koja se bavi i značenjem brojeva u životu.

"Kad nam anđeli u snu šapnu da pogledamo na sat ili nas prekinu u nekoj svakodnevnoj zanimaciji da bismo videli iste brojeve na satu na mobilnom telefonu, oni se nadaju da ćemo toga postati svesni i da ćemo potražiti značenje poruka koje nam šalju", tvrdi i Dorin Virtu, autorka ideje o anđeoskom isceljivanju i više od 50-ak knjiga i velikog broja anđeoskih karata s porukama anđela.

2016. je godina novih početaka: Evo na šta vas anđeli upozoravaju!

"Sve je u životu bazirano na energiji, pa tako i svaki broj može da se tumači s obzirom na energiju koju nosi, ali za nas su važne situacije u kojima se neki brojevi ponavljaju. Važno je samo obratiti pažnju. Ako ste se, na primer, probudili u dva sata, pa drugi dan u prodavnici na blagajni doživeli da vam ispostave račun od 200,22 dinara, prihvatite da vam se ponavlja dvojka i da to može da bude poruka", kaže Branka Sarajlić.

Dvojka kaže da bi trebalo da imamo mnogo više poverenja u svoje finansijsko blagostanje, odnosno govori da će finansije doći i da ne moramo da se brinemo. Naprotiv, poruka tog broja je da treba da zatražimo ono što želimo, jer će nam anđeli to tako lakše i isporučiti, kaže Branka. Pa iako to na prvi pogled deluje kao broj koji je pozitivan i želite da ga sretnete u životu, slično kao i osmicu, koja podrazumijeva finansijsku stabilnost, dobra vest je to da negativnih - barem kad su poruke anđela u pitanju - nema. Čak i četvorka, koja je u Pitagorinom sistemu težak broj, koji podrazumeva poteškoće, u anđeoskom sistemu podrazumeva da su anđeli s nama, odnosno da i u teškoj situaciji imamo njihovu podršku, dodaje Branka Sarajlić.

7 anđela: Značenja imena arhanđela i njihova veza između Boga i čoveka

Naravno, to se ne odnosi samo na nizove brojeva koje ugledate pri pogledu na sat, nego i u svim onim situacijama kada je za to potrebno i neko podešavanje. Na primer, onda kad ispred sebe vidite automobil s registracijom koja sadrži niz istih brojeva, ili brojeva koje često viđate, ili ako letite avionom čiji let sadrži niz istih brojeva, pa vas još smeste na sedište s istim brojem. Takođe datum, mesec i godinu rođenja možete da saberete tako da dobijete jedan anđeoski broj, koji govori o tome šta vam je dato u životu, ili da ih saberete tako da datum, mesec i godinu svedete na jednu brojku, pa ga posmatrate kao trobroj i protumačite životnu poruku koju anđeli imaju za vas, kaže Branka.

"Ponekad je dovoljno da samo zastanete i zapitate anđele: "Šta želite da mi poručite?" i uskoro ćete prepoznati ili osetiti dodatne informacije koje mogu da pomognu u dekodiranju tih nizova", tvrdi Dorin.

Trik je u tome da, kad vidite brojeve koji se ponavljaju, osvestite kombinaciju koja se ponavlja i prihvatite je. Budite svesni brojeva koji se često ponavljaju u vašem životu. Nije važno što verovatno ne razumete ništa, odnosno ti brojevi vam možda ništa ne znače. Vaša podsvest razumeće značenje, jer vi zapravo već imate sve odgovore koji su vam potrebni. Dakle, nemojte preterano da se opterećujete značenjem brojeva niti da pokušavate da razumete na silu; biće dovoljno da osvestite broj koji se ponavlja, ili niz brojeva i da odredite koji je glavni, a koji brojevi nose dodatna objašnjenja. Nije potrebno da razbijate glavu o kontekstu, smislena poruka u pravom trenutku jednostavno će vam postati jasna u pravom trenutku, kad za nju budete spremni, onako kao da je sve selo na svoje mesto, kaže Dorin.

Kako da se povežete sa svojim anđelom čuvarom: Dobićete željeni odgovor na pitanje koje vas muči!

Niz ima snažnu simboliku

Kad je reč o dvocifrenim brojevima, drugi ponovljeni broj uglavnom predstavlja samo dodatni naglasak na značenju broja i nije ga potrebno dodatno tumačiti. S druge strane, trocifreni ili brojevi sa više cifara u kojima se ponavlja ista brojka imaju posebno značenje. Slično je i s brojevima kod kojih se dve cifre ponavljaju u različitim kombinacijama, na primer 224 i 422 ili 442, ili 2244 i 4422, kao i s brojevima koji se ponavljaju u paru, na primer 2323 ili 3232. Možete da ih tumačite kao kombinacije (2 i 4, odnosno 2 i 3), ili da pogledate koji je broj u središtu niza, pa da njegovo značenje koristite kao glavno, a drugi broj kao pojašnjenje, ili da saberete dok ne dobijete jedan broj, čije tumačenje predstavlja poruku. Evo nekih mogućih tumačenja različitih kombinacija:

111 - Pažljivo pratite svoje misli i vodite računa da prebirete samo po mislima kojima želite da se bavite, nemojte da razmišljate o stvarima o kojima ne želite da razmišljate. Tri jedinice su znak da se pred vama otvaraju vrata mogućnosti i vaše misli poprimaju oblik rekordnom brzinom. Sled 111 je znak da je svemir napravio fotografiju vaših misli i da ih pretvara u stvarnost. Razmislite da li ste zadovoljni mislima pa nastojte da ih ispravite - pozovite anđele da vam pomognu u tome.

Nesrećni, odbačeni od porodice: Kako da se zaštitite prema ličnom skrivenom broju!

222 - Vaše novonastale ideje su počele da rastu, pogotovo finansije. Nastavite da ih negujete, ne odustajte pet minuta pre nego što se čudo dogodilo - sve što ste zamislili uskoro će postati stvarnost. Ono što ste zamislili uskoro će da postane stvarno, zato nastavite pozitivan rad. Mislite pozitivno, i nastavite s vizualizacijom i afirmacijama.

333 - Anđeli su u vašoj blizini, žele da vam daju do znanja da imate njihovu podršku, ljubav i društvo. Pozivajte ih što češće, posebno kad oko sebe vidite obrasce koje stvaraju broj tri.

444 - Anđeli vas okružuju, uveravaju vas u svoju ljubav i pomoć. Nemojte da se brinete jer pomoć anđela je blizu. Zatražite njihovu pomoć i primićete pomoć koja vam treba.

555 - Pred vama je velika životna promena. Nemojte da razmišljate o tome da li je ta promena pozitivna ili negativna, već prihvatite promenu kao prirodni deo života. Imajte na umu da bi ta promena mogla da bude odgovor na vaše molitve. Nastojte da prihvatite promenu takvu kakva jeste i ne razmišljajte unapred o njoj.

666 - Vaše misli nisu u ravnoteži, previše ste usredsređeni na materijalno. Ovaj sled šestica vas upozorava da treba da uravnotežite misli između Neba i Zemlje. Kad uravnotežite misli, vaše materijalne i emocionalne potrebe automatski će se uravnotežiti i bićete zadovoljeni.

Datum venčanja utiče na sudbinu vašeg braka: Predvidite šta vas čeka za par godina!

777 - Anđeli vam aplaudiraju zbog svega što ste uradili. Nastavite dobro da radite i želje će vam se ispuniti. Ovo je izuzetno pozitivan znak i otkriva kako biste još mogli očekivati i dodatna čuda.

888 - Ovo je znak koji upozorava da se pripremite jer će završiti jedna faza vašeg života, zaokružujete fazu života koja je povezana s vašim emocijama, karijerom ili vezom. Tri osmice su znak da postoji svetlo na kraju tunela. Takođe, poziva nas da ne odustajemo, da ne čekamo "sledeću kafu" da bismo nekome rekli ono što mislimo, ili da se suzdržavamo od užitka da smo dobro obavili svoj posao.

999 - Ovo je kraj jedne važne faze u vašem ličnom ili društvenom životu. To je i poruka svetlosnim radnicima koji su vezani za isceljivanje Zemlje i podrazumeva sledeće: "Vrati se na posao jer upravo sad trebaš Majci Zemlji".

000 - Tri nule su podsetnik da ste jedno s Bogom i da osetite prisutnost njegove ljubavi unutar sebe. To je i znak da je neka situacija došla do kraja.

Da li vas čuvaju anđeli čuvari: 7 znakova da su u vašoj blizini!

Više brojeva u nizu skriva složenu poruku

Više brojeva u nizu ima posebnu važnost i značenje, tvrdi Dorin Virtu. Kad se ponavljaju dva ista broja, to podrazumeva da je delovanje pojačano. S druge strane, ako je reč o nizu od tri različite cifre, treba ga tumačiti tako da se srednji broj uzima kao primarni i na osnovu njega tumačiti suštinu značenja poruke, a preostala dva služe kao objašnjenja. Na primer, u nizu brojeva 123 suštinu poruke nosi broj 2, a ostala dva broja su dodatna objašnjenja. Pritom se prvo gleda prvi broj - jedinica - pa tek potom onaj koji je iza njega (u ovom slučaju to je cifra tri).

Imajte vere u svoju intuiciju

U nekim situacijama intuicija može da vas navede da saberete sve cifre koje sadrži neki broj, sve dok ne dobijete jednocifreni. Na primer, kombinacija 888 daje 24, a 24, kad se saberu cifre, broj 6. Time ćete dobiti jasnu poruku koja je tad za vas najvažnija, tvrdi Dorin.

Prema narodnoj tradiciji: Ako imate ovo slovo na dlanu, veoma ste posebni!

Pojavljuju se u svim religijama

Anđeo na hebrejskom znači poslanik i vesnik, a naziv je za večna bića prisutna u mnogim religijama, čija je dužnost da služe Bogu. To su bića svetlosti koja su vrlo važna u sve tri abrahamske religije: hrišćanstvu, judaizmu i islamu. Ponekad je dovoljno samo da zastanete i zapitate anđele: "Šta želite da mi poručite?" Uskoro ćete prepoznati i osetiti njihovu poruku.

Da se ne osramotite: Kako se pravilno ponaša u crkvi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs