Horoskop

Januar nam donosi brdo para: Ova tri znaka će dobiti unapređenje!

Najzad je došao taj mesec, ta godina! Dobićete ono što zaslužujete. Mnogo energije, mnogo novca donosi vam januar
Zanimljivosti
15:32h Autor:
Foto: Shutterstock

Tekst je preuzet sa sajta astrousluge.com

 

Ovan

 

Posao: Povoljan period jer vi to zaslužujete. Jedna a možda i nekoliko posovnih šansi ovog meseca vam kucaju na vrata. Nemojte se ustručavati da pokažete šta umete. Imaćete dovoljno energije da sve što započnete da možete i da završite. Malo ste i ozbiljnije pristupili celoj priči pa će to vaši šefovi svakako moći da uvide pa ćete i nagradu dobiti za sve što uradite. Nemojte se dvoumiti za ono što vam intuicija kaže da je pravi izbor za vas. Ovakva šansa će kod vas duže vreme potrajati pa možete da odahnete jer ste konačno uočili da uloženo donosi vidljiv rezultat bez obzira na stresove koje ste doživljavali u prethodnom periodu.

 

Ljubav: Bićete više avanturistikog duha. Oni koji su slobodni, biće izuzetno raspoloženi za nešto više od osobe suoprotnog pola jer će se zaljubiti ovaj put na prvi pogled. Nećete se ustručavati da kažete ono što osećate i bićete u nedoumici jer će vam se nekoliko osoba svideti u isto vreme. Naravno vreme će pokazati ko je ušao u uži izbor. Oni zauzeti bi morali više da ostanu pribrani usled ove situacije gde se može neko zanimljiv pojviti u okruženju. Moguće razmirice u braku.

 

Zdravlje: Odlično osim malog zamora usled većih obaveza. Povremeno se samo malo odmarajte kako bi napunili baterije.

 

Bik

 

Posao: Ovo je mesec kada ćete se boriti za novac svojih klijenata ali na jedan pasivan način a to znači da ćete više hteti da razradite plan kako bi kasnije naplatili od akcije koju ćete naravno sprovesti u vašem ličnom stilu. Januar nije nešto posebno bitan za finansije jer ste skloni više da se dobro provedete pa je ovaj mesec samo jedna prolazna stanica na putu ka uspehu. Znate vi dobro šta radite pa i ako se nekome bude činilo da niste dovoljno uspešni to je samo prividno zbog praznika i naravno većih troškova jer ste vi tako hteli.

 

Ljubav: Imaćete poznanstvo preko posla ili škole, mesta gde često provodite vreme. Nije baš zavidan period što se tiče ovog segmenta jer ćete biti malo više promenljivog raspoloženja  zbog scena koje nećete moći da izbacite iz glave. Ljubomora na pomolu može mnogo toga da pokvari pa bi bilo dobro da često prošetate kako biste se napunili pozitivnom energijom.

 

Zdravlje: Nemojte zanemarivati svoje zdravlje i proverite krvnu sliku. Imaćete možda i virusne infekcije a dodatno pripazite na hranu koju jedete u toku praznika.

 

Horoskop predviđa: Najluđi provod za Novu godinu, ovaj znak ne sme da ostane kod kuće!

 

Blizanci

 

Posao: Mesec je odličan za donošenje poslovnih planova kako bi uspeli kasnije da ih realizujete jer ovaj period nije na zavidnom nivou zbog aspekata što se realizacije konkretno tiče. Imaćete jako pozitivan stav sve što se tiče posla pa su ovaj put moguća i nova poslovna zaduženja. Radite marljivo  i ne očekujte da će priliv novca odmah da vam stigne. Sve ima svoje zašto. Povinujte se situaciji jer ćete imati izuzetno velike koristi od toga.

 

Ljubav: Možda vam se otvore vrata na ovom polju vezano za zajednički život. To važi za one koji su zauzeti. Oni slobodni mogu da odahnu u periodu pred nama jer je loš prošao i nemate velikih smetnji da neke sitnice završite a koje se tiču sitnih prepirki koje su postojale između vas i vašeg partnera pa budite otvoreni i uz dozu kompromisa pokušajte što opuštenije  da popričate sa partnerom o eventualnim nesuglasicama.

 

Zdravlje: Bićete podložni virusima i možete imati grip pa se savetuje da posetite lekara kako se nešto dodatno nebi iskomlikovalo. Nećete imati veće zdravstvene probleme jer ste na neki način zaštićeni.

 

Rak

 

Posao: Škakljiv period zbog vaše prirode. Morate biti jači u odlukama. Malo ste u nedoumici da li ćete vi uspeti da završite neki posao a da usput počnete još neki. Nemojte se previše oslanjati na samo sebe i svakako potražite pomoć sa strane od kolega ili ljudi iz oblasti u kojoj radite. Nemojte posustajati na prvu loptu što se nekih zastoja u poslu tiče. Budite malo mudriji pa nađite po neku prečicu.

 

Ljubav: Bićete dovoljno društveni da pobedite stidljivost. Imaćete nekoliko mogućnosti da sretnete osobu koja bi vam mnogo značila. Nemojte se zatvarati jer mesec januar treba da iskoristite maksimalno što se izlazaka i druženja tiče. Bilo bi poželjno da ne ulazite u sitne svađe sa prtnerom jer vam to može samo energiju dovoljno odvući da ne budete sposobni za posao. Biće bolje da gledate samo svoje pozitivne stavove.

 

Zdravlje: Možda izgledate zdravo i nije vam ništa ali bi bilo dobro da sebi posvetite pažnju što se ovog segmenta tiče. Možete biti malo osetljiviji tokom meseca januara pa se savetuje da odete na jedan sistematski pregled.

 

Finansijski horoskop za 2016. godinu: Jedan znak će izdominirati!

Lav

 

Posao: Period kada se nešto bitno na polju vaše karijere može izuzetno dobro realizovati. Vi ste neko ko je spreman dosta trezveno ući u poslovne prilike i isuviše realno ćete sagledati celu situaciju i u tome je vaša prednost. Veća podrška vam ovaj put neće trebati tj vama lično koliko ljudima iz vašeg okruženja. Budite kolegijalni u šta ne sumnjam pa ćete uspeti u svakom slučaju.

 

Ljubav: Idete u pravcu koji nagoveštava veliki korak i jako benefičnu energiju u kojoj slobodno nalazite svoj mir i razrešenje eventualnih nesuglasica koje su bile u  prethodnom periodu. Imaćete dovoljno energije da izgurate sve u vezi i da podržite partnera svakako jer oni to zaslužuju. Možda su se neko vreme osećali dosta zapušteno na neko vreme pa se ovaj put vi iskupite za sve propuštene momente.

 

Zdravlje: Bez većih zdravstvenih problema. Možda sezonski grip pokvari malo raspoloženje u toku ovog perioda ali ste neko ko neće morati dosta da se angažuje oko svog zdravlja. Jedan solidan period pred vama št se zdravlja tiče.

Devica

 

Posao: Izuzetno dobar mesec za komunikaciju sa ljudima. Budite dovoljno kolegijalni jer će i vama trebati podrška. Imaćete šansu da započnete posao punim plućima a moguće ne jedan neko mnogo više mogućnosti koje vam se pružaju. Nemojte da odustajete ni od jednog poslovnog poduhvata jer ćete imati izuzetno povoljno benefične aspekte koje možete jako dobro da iskoristite. Sa ljudima u komunikaciji budite iskreni kako bi energija u radnoj organizaciji pozitivno kružila.

 

Ljubav: Jako pozitivan period u emotivnom polju jer ste spremni neke stvari da krunišete. Ovaj put ćete možda zaprositi osobu pored sebe koja je duže vreme sa vama u priči. To važi za zauzete predstavnike vašeg znaka. Oni slobodni će birati između nekoliko potencijalnih partnera jer može neko od ranije da vam se pojavi pa ćete se dvoumiti ali naravno i napraviti pravi izbor ovaj put.

 

Zdravlje: Kod vas ne igra nešto značajno uloga zdravlja osim ako ne budete uzimali dovoljno vitamina jer ćete imati malo lošije aspektekoji vas mogu iscrpiti. Ako bude potrebno idite kod lekara i proverite obavezno krvnu sliku jer možete imati i manjak gvožđa usled povećanih aktivnosti.

 

Da li ste rođeni za političara: Astrologija otkriva kakva vas karijera čeka u 2016. godini!

 

Vaga

 

Posao: Nije baš zavidna situacija na nebu što se vaše poslovne strane tiče. Nemojte da se sekirate previše ali imaćete i mogućnot da uvidite ko vam je pravi prijatelj a ko zasupa suprotna mišljenja. Jedan malo teži mesec pa se savetuje da potražite rešenje malo kasnije. Možete imati dosta neprijatnosti sa ljudim iz okruženja pa se savetuje da naročito obratite pažnju da kroz komunikaciju sa tim osobama ne širite glasine koje mogu da vam stave pod nos i da imate problema zbog toga.

 

Ljubav: Jedan solidan mesec na emotivnom planu pa sve što se tiče vas i vašeg partnera u komunikaiji insistirajte na pozitivnim stavovima kako nebiste došli u nesuglasice oko sitnica. Nemojte partnera oterećivati nebitnim stvarima kako nebi uskratili vreme koje možete izuzetno kvalitetno da provedete.

 

Zdravlje: Možete imati problem sa kostima a naročito sa zubima pa posetite lekara kako bi sve bilo u redu. Problem kod vas je što sve ostavljate za sutra i problemi mogu ovaj put da se dovoljno nagomilaju.

 

Škorpija

 

Posao: Što se tiče vaših finansija neke stvari neće ići onako kako ste zamislili. Imaćete jednu lekciju da naučite a ona se zove štednja. Dovoljno izdataka koje ste imali već u toku mesca decembra nećete moći da protežirate na sličan način toko meseca januara. Nešto će vam izmaći kontroli i neke poslove možda izgubite jer lekcija se uči. Izazovima nikada kraja. Naravno ni pomoći sa strane nećete imati bogzna kakvu. Jedan pravi izazov pred vama. Da bi ipak ublažili celu situaciju ostalo vam je samo još da se preispitate gde ste novac trošili i da li je svaki trošak dovoljno opravdan sa vaše strane.

 

Ljubav: Prava šansa za vaše partnerstvo. Možete se izuzetno zaljubiti a to naročito važi za slobodne predstavnike vašeg znaka. Nemojte se zatvarati u sebe i pucati po šavovima samo zato što nemate nikoga pored sebe, bićete dovoljno strastveni da nema potrebe da ostanete solo ovaj put. Oni zauzeti će moći da provedu vreme izuzetno kvalitetno sa voljenom osobom. Mogu samo da dodam da iskoristite mesec januar za druženje jer ovaj mesec može dugo da vam ostane u lepom mišljenju.

 

Zdravlje: Kod vas je solidna zdravstvena slika. Pazite se samo oštrih predmeta i naravno na predeo glave jer usled velike brzine možete da se povredite. Savetuje se da malo spustite loptu.

 

Sa njima je ljubav ozbiljna stvar: Gnezdo ćete sviti sa ovim horoskopskim znakom!

Strelac

 

Posao: Velika novčana podrška od planeta koje naziru takvu energiju. Sunce u vašem polju finansija daje na snazi da ćete odlično zaraditi. Imaćete na početku meseca dovoljno izazova koji se nastavljaju još od kraja decembra. Nove poslovne šanse ovaj put i vi ćete ih naravno prihvatiti jer imate veliku želju za sticanjem materijalnih dobara. Moguće da ćete imati dodatne honorarne poslove pa eto razloga da ovaj put budete dovoljno i darežljivi. Bićete od velike koristi svojoj porodici pa vas neće gledati kao parazita.

 

Ljubav: Sa jedne strane ćete biti dovoljno otvoreni za ljubavne veze a sa druge ćete biti malo na distanci zbog saturna koji vas čini malo hladnijom osobom. Nije na odmet da će se oni slobodni zaljubiti. Možete imati dovoljno sreće da vam se na ovom polju nešto izuzetno desi ali samo ako vi budete otvoreni za to. Bićete za nijansu ovaj put okrenuti finansijama nego emocijama.

 

Zdravlje: Vaš problem je više psihičke prirode imaćete veliki pritisak. Polje podsvesti vam je aktivno i to će se protežirati i posle januara meseca. Oni bezbrižniji će moći da imaju samo malo više muka sa lekarima i rezultatima koji mogu da iskomplikuju dodatno.

 

Jarac

 

Posao: Imaćte potpuno legitimno pravo da zaokružite neke stvari u svom životu. Bićete dovoljno okupirani poslomlično kako bi što više novca zaradili. Imaćete i više sreće na poslovnom planu pa se savetuje da uz dovoljno snage koju imate iznedrite odlične ideje. Sve što budete radili imaćete povećan novčani bilans. Oni koji traže posao imaće u ovom periodu dovoljno šanse da se realizuju na ovom polju i konačno počnu da zarađuju. Što se tiče izbora  nemojte da prihvatate neproverene poslove ili da sarađujete sa ljudima koji imaju običaj da preuveličavaju svoje poslovne mogućnosti kako bi vas uvukli u dodatne izazove. Nije zlato sve što sija ovaj put.

 

Ljubav: Imaćete dosta izazovan period jer neke sitnice partner može da samo nasluti da se ovde može pojaviti i neka treća osoba od ranije prisutna u vašim emocijama. Nemojte dozvoliti da se za sitnice svađate sa pertnerom. Bilo bi dobro da se neke stvari više slegnu pa onda da se popriča jer možete da uđete u raspravu koja nikome ovaj put neće doneti nešto korisno. Slobodni bi mogli da urade nešto po pitanju svog ljubavnog života pa se savetuje da slobodno priđete osobi koja vam se dopada. Možete da provedete izuzetno vreme ovaj put sa osobom suprotnog pola.

 

Zdravlje: Tokom peroda meseca januara imate solidno zdravlje bez većihproblema. Jedini vaš neprijatelj može biti praznična trpeza pa obratite pažnju na količinu i izbor hrane.

 

Ko će biti jači pol u 2016. godini: Horoskop predviđa veliki rat parova!

 

Vodolija

 

Posao: Ako se budete dovoljno trudili niko neće moći da vam nešto zamera i na konto vaše, navodno nemarnosti neće moći da kaže. Imaćete možda problem sa ljudima koji ne zavređuju vašu pažnju. Nemojte da se nervirate i upadate u vatru zbog sitnih provokacija jer imate odlično oružje protiv tih ljudi a to je vaš osmeh. Nemojte da se isuviše rasipnički ponašate oko praznika jer ste neko ko neće imati veću meru u trošenju. Nemojte se ljutiti ako vam partner bude rekao da vam treba finansijski savetnik. Malo više razmislite ovaj put o jednom malom šteku kako bi izgurali mesec bar sa pozitivnom nulom.

 

Ljubav: Ovo će biti škakljiv period za predstavnike vašeg znaka. Neke tajne mogu biti otkrivene pa nemojte ući u vatru sa partnerom jer ovde neko može da ode iz veze. Nećete moći baš da se suzdržavate i upadaćete u česte svađe oko treće osobe. Savet je da prvo dopustite da se vatra stiša pa da popričate sa partnerom jer odavno nešto ovde kod vas na polju emocija ne štima. Slobodni bi trebalo da uz više samopouzdanja priđu osobi koja ima se dopada. Bićete iznenađeni bliskošću osobom koja je predmet vašeg obožavanja.

 

Zdravlje: Mozete ovaj put da zaradite sezonski grip i da se obavezno zbog toga posavetujete sa lekarima. U suprotnom možete iati dodatna otežanja ako se sve bude proteglo duže vreme pa je ovaj put bolje sprečiti nego lečiti.

 

Ribe

 

Posao: Jedan period koji obećava da ćete imati dovoljno podrške od svojih nadređenih. Nemojte se ustručavati da iznesete svoje stavove jer će tu biti neko ko će vas pažljivo saslušati a možda i primeniti vaše ideje. Ovo je jedan period koji obećava. Nemojte da očekujete stabilnu situaciju što se tiče vašeg novčanika  već se više okrenite poslovnim zadacima. Napravite plan gde novac ulažete i bićete dosta mirniji ali sa Uranom se ništa ne garantuje. Bilo bi bolje da ste angažovani kod nekoga jer vaš privatni biznis je nešto gde novca ima pa u većim količinama zatim nema.

 

Ljubav: Možda se i nećete baš snaći na ovom segmentu. Nećete imati doduše veće probleme ali dovoljno trzavica da počnete da zaobilazite temu ljubavi. Slobodni će pokušavati da nađu rešenje i da u pokušaju osvoe jednu osobu ali će na pola puta odustati. Ne savetuje se ni preterana angažovanost u zavođenju. Više sreće ćete imati u nekim poslovnim akcijama ovaj put.

 

Zdravlje: Savetuje vam se da obavezno vodite računa o svom imunitetu. Imaćete više apetit za ugljenim hidratima pa se pripazite eventualno da nedobijete koji kilogram viška. Više se odmarajte i šetajte na čistom vazduhu.

 

Astrolog: Milica Miholjčić

 

Dečiji horoskop do 7. godine: Sve karakteristike malih vragolana!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs