Horoskop otkriva

Ko ima sreće sa parama: Astrološki aspekti sticanja bogatstva!

Nekom je dato da se muči za svaki dinar, a nekom novac čitav život kao da pada s neba
Zanimljivosti
12:50h Autor:
Ko ima sreće sa parama: Astrološki aspekti sticanja bogatstva!
Foto: Shutterstock

Da se razumemo, princip je vrlo lak i jednostavan. Ili imaš sreće ili nemaš. U životu treba sve probati. Ali, isto tako, treba znati kad i dići ruke od nekih stvari. Tako je sa poslovima, tako je u ljubavi a tako je i sa parama.

Nekom je dato da se muči za svaki dinar, a nekm novac čitav život kao da pada s neba. Tu nema nikakvih konkretnih pravila. Jednostavno, ako neko ima svoje dobre zasluge iz prethodnih života, u ovom će biti nagrađen. Nikad ne treba potcenjivati moć i značaj novca kao takvog, i njegovu povezanost sa duhovnim sferama.

U zapadnom sistemu razmišljanja je ova teorija koja pristup životu odavno usvojena, a mi se još uvek opiremo i pokušavamo da definišemo nekakve granice između materijalnog i duhovnog. Dok, u suštini, svi i sve je povezano, ne može se ništa posmatrati odvojeno, i niko i ništa ni sa kim i ni sa čim ne sme biti u ratu, da bi vladao mir! Jer, mir je uslov za sreću. Ne sme biti tenzije, mora postojati harmonija da bi se uspostavilo jedinstvo.

Saznajte ko vas se plaši: Jedan znak u horoskopu gospodar je karme i prošlosti!

Čovek, osoba, individua ili natus, jeste sam za sebe, svako ima neki deo sudbine koju nasleđuje, koju troši ali i koju stvara! Astrološki gledano, da bi natus bio srećan u smislu otvorenih prilaznih puteva za novac ka sebi, potrebno je da je njegova 1. i 2. kuća na povoljan način povezana sa serijom 8. Serija 8 je ništa drugo do 8. polje (novac drugih ljudi), vladar 8, Škorpija i Pluton. Međutim, kako i naš narod kaže, da bi nešto dobili, treba i da odigramo.

Tu dolazi do izražaja serija 5 (5. polje, vladar 5, Sunce i znak Lava). Takođe, treba imati podršku neba, a za to je odgovorna serija 11 koja je simbolika darova koji padaju s neba (11. polje, vladar 11. polja, Uran i znak Vodolije). Dalje, morate imati i dobre relacije Venere i Jupitera, jer iste označavaju sklonost lakom sticanju! U igru upada i serija 12 ili povoljno naglašen 29. stepen što je simbolika zasluge iz prethodnih života. Opšti parametri koji će definisati dobru mogućnost za dobitke na igre na sreću su sledeći: Vladar 2 u 5 ili 11 ili obrnuto, vladar 5 ili 11 u 2. Severni čvor ili Pluton u 11. Vladar 8 u 5 ili 11. Vladar 5 ili 11 ili planete u 5 i 11 na stepenovima bogatstva (Algol- 25 Bika, Plejade- 29 Bika, Regulus- 29 Lava, Spika- 23 Vage ali i 27 stepen Raka koji se uzima za stepen milionera)- Uran na stepenovima bogatstva kao i vrhovi 5 ili 11 na stepenovima bogatstva.

Jedan od najtačnijih horoskopa na svetu: Šta o vama otkriva keltska astrologija!

Dobra ili izazovna kombinacija Urana sa Jupiterom ili Venerom takođe može da bude vrlo značajan pokazatelj iznenadnog bogatstva. Ipak, sreća i potraga za njom je krajnje individualna, i treba sagledati celokupnu sliku bez ikakvih predrasuda.

Takođe, vrlo je važno videti kako bi se čovek ponašao kad bi imao bogatstvo. Jer, bogatstvo je kao ljubav, ume da usreći, ali i da uništi onog koji ne ume sa njim da postupa, tj, da se ponaša u trenucima slave i vrhunca. Najteže je ostati skroman i normalan. Kao što je rekao jedan bogataš, ma koliko da si bogat ne možeš pojesti dva ručka, dve večere. Ko ima moć da ostane prizeman i svoj i da ne podlegne iskušenju u smislu da bogatstvo upravlja njim, već ko uspe da (za)gospodari njim i svojim strastima, samim tim, to je najveće bogatstvo koje čovek može da poseduje!

Izvor: astrousluge.com

Oduševite sagovornika u 10 sekundi: Magični trikovi za privlačenje pažnje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs