Iskoristite priliku

Žalosni Mesec, pojava koja menja sve: Večeras obavite ove rituale i čeka vas bolji život!

Za one koji čvrsto veruju u moć Meseca, preporučuje se i da nabave kamen topaz, tirkiz ili lazuliju, jer su oni simboli Žalosnog Meseca, a trebalo bi da vam pomognu da vam se zapisane želje ispune
Zanimljivosti
00:24h Autor:
Žalosni Mesec, pojava koja menja sve: Večeras obavite ove rituale i čeka vas bolji život!
Foto: Shutterstock

Pun mesec ponovo dolazi!

Ovo neće biti običan pun mesec, već onaj koji stučnjaci nazivaju Žalosni mesec. U različitim društvima zovu ga i Snežni i Magloviti Mesec, a njegova pojava označava definitivni kraj jeseni i početak zime.

Prema starim verovanjima, pojava Žalosnog Meseca označava i početak nekakve evolucije i promene. Kada on zasija na nebu, krajnje je vreme da sve staro ostavite iza sebe i oslobodite se "repova" prošlosti koji vas sprečavaju da se otisnete u lepšu budućnost, prenosi HelloGiggles.com.

To je pravi trenutak kada treba da se osvrnete i analizirate sve događaje iz protekle godine i "očistite" sebe na svim nivoima, pto podrazumeva i emocionalne nedoumice, materijalne dugove i neraščišćene odnose.

Vladavina Strelca donosi preokrete: Čuvajte se ovih datuma!

Ako želite da u sebi probudite čarobnjaka koji ima kontrolu nad svojim životom i emocijama, postoji nekoliko stvari koje treba da uradite kako biste očistili sebe, a Žalosni Mesec je pravo vreme za to.

Kao prvo, razmislite o brigama i problemima kojih želite da se oslobodite. To može biti nešto jednostavno poput kupovine nečeg što vam nije potrebno ili malo komplikovanije poput raskida emotivne veze. Za obe stvari postoje rešenja - prodajte nepotrebnu stvar i krenite u potragu za novom ljubavlju!

Ritual koji se preporučuje za vreme Žalosnog Meseca jeste da svoju brigu zapišete na papirić i ubacite u čašu vode. Kako voda briše mastilo olovke, tako će Mesec obrisati vašu brigu - kaže staro verovanje.

Kada završite sa tim, zapišite na papir listu novih navika i potreba koje želite da usvojite ili ispunite tokom sledeće godine. Kad ispišete, okačite ovu listu na mesto na kom ćete je svaki dan videti, poput frižidera, automobila ili ogledala.

Energija punog Meseca: Jednostavni ritual sa novčanicom privlači bogatstvo!

Za one koji čvrsto veruju u moć Meseca, preporučuje se i da nabave kamen topaz, tirkiz ili lazuliju, jer su oni simboli Žalosnog Meseca, a trebalo bi da vam pomognu da vam se zapisane želje ispune.

Kako Mesec sutra uveče bude izlazio u popodnevnim časovima, polako otvarajte svoje srce i oprostite nekome, pronađite mir i oslobodite se svih briga koje su vas mučile tokom prethodne godine.

Zamislite svoje brige ili ih zapišite na papir. Papir stavite u čašu vode i ostavite ih da tu izblede. Zamislite kako odlaze sa kišom u odvod, niz ulicu, daleko od vas. Pružite sebi šansu da se osećate promenjeno.

Na samom kraju, pogledajte u Žalosni Mesec. Poverujte da on zaista baca svetlo na sve vaše tamne misli, čisti ih i osvetljava vam put u bolju budućnost.

Napravite svoj Ček Izobilja: Feng šui trik za privlačenje novca koji zaista pali!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs