Dolazi pomračenje Supermeseca: Ogromne promene kao nikad dosad očekuju ovh 5 horoskopskih znakova u karijeri i vezi

Supremesec biće velika prekretnica za ova 5 horoskopska znaka.

Horoskop
15:52h Autor:
Dolazi pomračenje Supermeseca: Ogromne promene kao nikad dosad očekuju ovh 5 horoskopskih znakova u karijeri i vezi
Foto: Shutterstock

Pomračenje Supermeseca se dešava u ranu zoru 18. septembra 2024. prvi put je na osi Devica-Ribe, što ukazuje na prilično drastične promene koje mogu da pohrle u naše živote snažnim emotivnim tokom.

U danima od 18. do 19. septembra Neptun i Saturn u Ribama, pod uticajem pomračenja, mogu učiniti naša osećanja i doživljaje toliko intenzivnim da se to može uporediti samo sa snagom cunamija. Međutim, za svakog čoveka je sve individualno, jer će Saturn "otkriti" ono što je dugo bilo skriveno i nevidljivo.

Horoskop
foto: Shutterstock

Ribe

Ribe će osetiti najjači uticaj pomračenja, jer se ono dešava u vašem Sunčevom znaku i odgovorno je za ispoljavanje, realizaciju, zdravlje i svet uopšte.

Verovatno ćete se naći u centru pažnje 18. septembra, i to može biti iz raznih razloga. Na primer, razgovor za posao, lekarski pregled, kao i javni nastup i ozbiljan događaj u vezi.

Pored toga, vaš status se takođe može promeniti, na primer zbog preseljenja ili novog državljanstva, ili zbog dobijanja drugačijeg položaja.

Devica

Događaj će imati prilično fundamentalan uticaj na vaš znak, jer se pomračenje dešava u sektoru odnosa i partnerstva. Prvo, svakako vredi podsetiti se početka ovog ciklusa pomračenja, koji je postavljen 10. marta 2024. Setite se koje su situacije u odnosima sa drugima, ili možda u braku ili ljubavi, za vas počele od nule. Na primer, možda ste upoznali nekoga, počeli da izlazite ili ste dobili novi posao.

To je pitanje koje će biti konačno rešeno, iako pomračenja 2025. mogu biti indirektno povezana sa onim što se dešava u septembru.

Horoskop
foto: Shutterstock

Blizanci

Pomračenje 18. septembra dešava se na najvišoj tački horoskopa Blizanaca – u sektoru autoriteta, moći, statusa i nadređenih. Verovatno ćete ovog dana biti na sastanku sa nekim na poslu, možda će biti doneta odluka o vašem imenovanju na radno mesto ili ćete potpisati papire za otkaz.

Međutim, pomračenje može uticati na komunikaciju sa državnim organima, posebno ako ste se aktivno bavili pitanjem emigracije.

Što se tiče statusa, tokom pomračenja možete dobiti neku novu životnu titulu koja može imati različite varijacije. Na primer, možete se venčati, postati majka/otac, razvesti se, dobiti ozbiljnu titulu.

Ovan

Pomračenje se dešava u vašem sektoru prošlosti i tajni uz učešće vladara vašeg sektora karijere – Saturna. Možda sa vama kontaktirati šef sa kojim ste ranije radili ili osoba iz inostranstva.

A njeno učešće u vašem životu može na kraju doneti dramatične promene u vašem profesionalnom razvoju.

Saturn može da vam „skine“ ružičaste naočare, jer često pomračenje u sektoru tajni igra ulogu slona u radnji stakla. Nešto se može manifestovati tako snažno da ćete videti zašto to možda niste ranije primetili.

Horoskop
foto: Shutterstock

Lav

Saturn je vladar vašeg radnog sektora, a pomračenje se dešava u kući transformacije, što ukazuje na promene u vašem radnom rasporedu, rutini i timu.

Verovatno ćete imati promene 18. septembra, ali zapravo idete ka njima od 10. marta 2024. Setite se šta se dogodilo u vašem životu u prvom mesecu proleća – sada se situacija bliži kraju.

Moguće je da će pomračenje doneti osećaj krize, ali s druge strane, vaša intuicija će delovati veoma snažno i čak su verovatne i mistične okolnosti u vreme pomračenja.

Stil/Atma

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs