Pogledajte

Od pećine napravio dom: 25 godina živi pod zemljom, pas mu jedini drug! (FOTO, VIDEO)

Ručnim radom se najbolje izražavam. Da bi nešto ispalo dobro, potrebna je mentalna i emocionalna snaga objašnjava ovaj umetnik koji je pre 10 godina odustao od klasične umetnosti i posvetio se ovoj drugoj, samačkoj
Zanimljivosti
11:28h Autor:
Od pećine napravio dom: 25 godina živi pod zemljom, pas mu jedini drug! (FOTO, VIDEO)
Foto: Facebook / Ra Paulette

Jedan samotnjak iz Novog Meksika, Ra Paulet (68) poslednjih 25 godina živi u pećini koju je na jedinstven način pretvorio u svoj dom.

Drevni polumesec usred pustinje: Jezero sa čistom izvorskom vodom! (FOTO)

<\/div>

Naime, ovaj umetnik, poslednjih 10 godina je radio na uređivanju unutrašnjosti stena unutar kojih živi i stvara. Kako je objasnio, svi radovi u pećini su isključivo ručni rad i ni za šta nije koristio bilo kakve mašine, prenosi Newsweek.rs.

<\/div>

Pojedine "sobe" zaista izgledaju pristojno, liče na prostorije iz nekog antičkog hrama. Ra je čak uspeo da napravi stepenice kako bi njegova kuća od kamena čak imala dva nivoa.

Raspametiće vas: Pogledajte šta ovaj čovek krije u podrumu! (VIDEO)

<\/div>

"Ručnim radom se najbolje izražavam. Da bi nešto ispalo dobro, potrebna je mentalna i emocionalna snaga" objašnjava ovaj umetnik koji je pre 10 godina odustao od "klasične umetnosti" i posvetio se ovoj drugoj, samačkoj.

Kućna sreća, idealna biljka za dom: Veruje se da donosi veselje!

<\/div>

Jedino društvo u pećini koja je okružena pustinjskim predelima mu pravi njegov pas.Tokom 2010 godine, za Pauleta je čuo jedan režiser koji je čak odlučio da napravi dokumentarni film o njegovom neobičnom radu.

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku ispod.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs