Neverovatno

Koja pesma i stih najbolje opisuju tvoj horoskopski znak: Tačno sto odsto!

Saznajte koja je vaša pesma. Svaki stih vas opisuje sto odsto
Zanimljivosti
22:02h Autor:
Koja pesma i stih najbolje opisuju tvoj horoskopski znak: Tačno sto odsto!
Foto: Thinkstock

Svaki horoskopski znak ima jednu ili više dominantnih osobina po kojima se mogu prepoznati na kilometar. Iako možda niste svesni, mnogi poznati kantautori su tvorci pesama koje kao da govore samo o vama. Saznajte o kojim je to hitovima reč.

Ovan

”200 na sat u krivinu, 200 na sat, obožavam tu brzinu, 200 na sat, ko će brže, ko će bolje ” – Ivan Gavrilović

Vaša energičnost je nadaleko poznata. Za šta je običnom čoveku potrebno 48 sati da obavi šta ima, vama to polazi za rukom u samo pet-šest. Kao da ste klonirani pa možete da se nađete na dva tri-mesta istovremeno. Statičnost isisava život iz vas, da se lično pitate niko ne bi ni trebalo da spava, ceo život bi trebalo da se sastoji samo od akcija i zezanja.

Bik

”Dobro znam da ćutim, ali samo ponekad, kada jedem i kada spavam onda ne pričam ” – Oružjem protiv otmičara

Imate dobru dušu ali mnogo volite da pričate, što sagovorniku ume da zasmeta. Uglavnom iz pristojnosti sasluša vaš monolog do kraja, boreći se da dođe do reči kad vi hvatate vazduh. Ali ne treba zaboraviti ni vašu moć ubeđivanja, kako je to o čemu vezete od izuzetnog značaja za čovečanstvo. Svaka čast, ne može svako ni hipnotizer da bude.

Mesečni horoskop za novembar: Novac stiže iznenada, dolaze sudbinske ljubavi!

Blizanci

Dobacuju na ulici ”Srce, maco”, dobacuju na ulici ”El se znamo” ”- Sajsi MC

Biti vlasnica tolike količine harizme ponekad je nož sa 2 oštrice. Zračite gde god da se pojavite, pa vam nije teško da oko malog prsta zavrtite onog ko vam zapadne za oko, ali vam se i raznorazne budale nakače na vrat pa ne možete tek tako da ih se otresete. Možda ipak tu ima i malo vaše krivice, jer nesvesno koketujete sa svima.

Rak

”Moj dom je tamo gde si ti, moja draga ljubavi, moj dom je tamo, tamo gde sam ja, takva je moja sudbina”- Jura Stublić& Film

Retko koji horoskopski znak je tako senzibilan kao Rak. Vi ste najsrećniji kada ste okruženi svojom porodicom i ljudima koje volite, jer ste im bezgranično privrženi. Učinili biste sve za njih, ali od njih očekujete beskrajnu odanost. Satkani ste od najtananijih emocija i jedna ste više nego romantična duša, a danas je takvih sve manje.

Lav

Niko, niko, kao ja, i niko, i nikad, i niko, ja ” - Šarlo Akrobata

Ovo nije samo pesma već čitava životna filozofija Lavova koji su, bez ikakve sumnje, najbolji, najlepši, najpametniji i najuspešniji. Kad bi svako voleo i verovao u sebe ko što Lav ume, gde bi ovom svetu kraj bio?!? Međutim, ne mogu svi da budu kao on, ali njemu polazi za rukom da druge ubedi u svoje kvalitete pa ima mnogo sledbenika koji u njega ko u Boga gledaju.

Ciganske karte prognoziraju za novembar: Ljubav, sreća i novac stižu na velika vrata!

Devica

Izgledaš mi kao lutkica iz Trsta, opeglana noću, opeglana danju/viklerčići, češljići, pomadice, parfemi”- Zdravko Čolić

Imate tu divnu osobinu da u svakom trenutku pazite da li je svaka dlaka na svom mestu, da vas, ne daj Bože, neko ne sretne kad niste uparili celu odevnu kombinaciju u 5 kompatibilnih nijansi jer to narušava vaš duševni mir. Dok se krećete, za sobom ostavljate oblak parfema. Nema ništa loše u tome što vodite računa o svom izgledu i maksimalno se negujete, nego vas zlobnici napadaju…

Vaga

Da li da odem ili ne, ako idem kad i gde, da li da ovde ostanem il’ neko drugi postanem” – Bajaga

Dok vi odlučite šta i kako, nekom drugom život prođe. Veoma ste skloni premišljanju i kolebanju, stalno merite da l’ bi bilo bolje da uradite ovo, a šta ako se posle nekog vremena ispostavi da je ono ipak bilo bolje rešenje? Nije vama lako sa vama, jer ne dvoumite se samo oko ozbiljnih životnih pitanja, vi i od kupovine donjeg veša napravite čitavu zavrzlamu, jer 15 minuta gledate gaćice sa mašnicama, a onda se setite da ste videli i one sa karnerićima pa ne znate koje biste.

Škorpija

Kao mačka ti kružiš oko mene i zoveš moje ime, kao mačka ti zaboravićeš sebe i skočićeš na mene ” – Fit

Retko ko ima stil zavođenja kao prepredena Škorpijica. Takva ste ličnost da ne možete da prođe nezapaženo, a mističnost kojom ste obavijeni čini vas još poželjnijom za suprotni pol. Nikad se ne zna šta vam je u glavi, vi dobro osmotrite plen, onda postepeno pletete mrežu oko njega, a da on to ni ne provaljuje i na kraju ni ne može da shvati šta ga je snašlo. A vi uživate u svom trijumfu, jer ste ostvarili svoj naum.

Žena Škorpija: Ona ne igra po tuđim pravilima, već postavlja svoja!

Strelac

Hajde da uzmemo neki dobar auto i odemo negde gde nikog nema, daleko ” – Bebi Dol

Vaša maštovita priroda oduševljava sve oko vas. Čak i kad ste u poslu do guše, a šef vam visi nad glavom, duboko u sebi sanjarite kako bi bilo lepo da živite u zemlji večitog proleća, gde nema posla od 9 do 5 već radite koliko želite, pa ćete toliko i da zaradite. Zahvaljujući vašem neuništivom entuzijazmu ubeđeni ste da to nije samo puka maštarija već da ćete jednog dana to i realizovati.

Jarac

”Svi smo mi prah u svemiru, od večnosti ja ne gubim dah ” – Viktorija

Vi ste vrlo sigurni u sebe, jasno vam je ko ste i šta sve možete. Možda svoje ciljeve ne ostvarujete momentalno, ali isključivo svojim radom uvek stižete do vrha. Veoma ste racionalni, kod vas nema puno mesta za maštarije, vidite život i ljude onakvima kakvi jesu, a ne kakvi biste želeli da budu.

Vodolija

"Hoću da sam slobodna, hoću da sam sama, ne treba mi ljubav, ne treba mi tama” – Zorana Pavić

Retko koji znak Zodijaka ima potrebu za slobodom kao Vodolija. Nije vama strana ideja da budete u paru, ali čim druga strana pokušava da vas sputa i zarobi, postajete nesrećni i smišljate plan kako da se iskradete iz čeličnog zagrljaja. Čak i kad ste sami ko pustinjak, imate običaj da govorite drugima:

”Vidim, vi ste se baš svi usrećili, bolje je meni ipak ovako”.

Ribe

”Zašto bih plakao ali ponekad, uvek sama od sebe u more padne od milion još jedna topla suza za tebe” -Van Gogh

Ribe su najverovatnije najveći emotivci Zodijaka. Lako se raznežite, još lakše rastužite. Em brinete svoje brige, em ste empatični pa tuđe probleme odbolujete kao da su vaši lično. Često umete da zasuzite, što je dobro da vam se ne bi nagomilavale negativne emocije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs