Pokušajte

Napravite ova tri koraka i sreća će doći: Živite život kao iz bajke!

Sam Ivo Andrić je rekao da je tako malo potrebno da se bude srećno, zato napravite ova tri koraka i uživajte u životu
Zanimljivosti
15:06h Autor:
Foto: Shutterstock

U životu postoje stvari koje obožavamo raditi, ali i postoje one od kojih bežimo "glavom bez obzira". Ipak, upravo u suočavanju s tim "demonima" leži ključ srećnijeg i kvalitetnijeg života.

Ovo su tri stvari koje jednostavno morate napraviti kako bi živeli opuštenije, slobodnije i što je najvažnije, sa širokim osmehom na licu.

Morate krenuti dalje

Krenuti dalje je jako teško jer opterećuje i srce i dušu. Ljudi vole poznate stvari i situacije, a odvajanje od istih uzrokuje strah i tugu. Ponekad ostajemo uz ljude koji nas čine nesrećnima, a to nas može učiniti još nesretnijm.Krenuti dalje vrlo je bitno iz razloga što nam to omogućuje da se oslobodimo onog što nije dobro za nas i stvorimo sebi lepšu budućnost s manje suza i više srećnih trenutaka. Budite hrabri i učinite taj korak.

Citati koji će vas učiniti srećnijim i jačim: Pronađite svoj životni moto!

Morate naći vremena

Izrazito je važno da odvojite vreme za stvari koje vas vesele i ispunjavaju. Nemojte samo gledati kako prolazi već uzmite vreme u svoje ruke.Ono je vrlo dragoceno, a najgore što vam se može dogoditi je da na kraju života žalite za trenucima koje niste posvetili sebi, voljenim osobama i stvarima koje su vas razveselile.

Morate voleti

Voleti i biti voljen jedna je od osnovnih ljudskih potreba. Ipak, ponekad um prevlada i dolazimo do zaključka da voleti nekoga ili nešto nije baš "pametno". S druge strane, postoji i strah od poraza i neuzvraćene ljubavi koji su potpuno iracionalne jer ako ne probate, nikada nećete znati.

Prilika za ljubav ne dolazi svaki dan zato budite spremni kada se pojavi i oberučke je prihvatite. Osećaj je neopisiv.

10 trikova za duži i srećniji život: Vratite godine unazad!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...