Opisala iskustvo

Pre 10 godina, žena mi je gatala u šolju: Ovo je priča jedne devojke!

Nekome je to samo razonoda, zabava, a pojedinci gledanje u šolju shvataju vrlo ozbiljno
Zanimljivosti 17.10.2015. - 10:43h Autor: Kurir
Foto: Shutterstock

Da li verujete u svaku priču iz šoljice za kafu? Koliko ste puta poželeli da vam neko "pročita" sudbinu, a zapravo ni sami ne verujete u to?

 

Nekome je to samo razonoda, zabava, a pojedinci gledanje u šolju shvataju vrlo ozbiljno. Evo priče jedne devojke koja nije verovala da će jedno "gledanje" u šolju moći da joj promeni život.

 

"Kao i većina ljudi, i ja sam bila poprilično skeptična povodom toga. Kad sam bila klinka, sa drugaricama iz sela sam sedela, pile smo kafu i gledale jedna drugoj u šolju i sve smo pogađale. Naravno, to je bilo lako, jer, znale smo sve jedna o drugoj", počinje priču J. M.

 

Godinama je sve shvatala kao šalu i nije pridavala veliki značaj tome.

 

Verujete li u sudbinu: Slučajnosti ne postoje, svakome je život predodređen!

 

"Sve se dešava pre desetak godina. Drugarice na fakultetu su me stalno prozivale kako ne verujem u to i kako moram da odem kod jedne devojke koja fantastično gleda u šolju. Pristala sam, ali pod uslovom da nijedna ne kaže ništa o meni, mojoj sudbini, itd.

 

Otišla sam u jednu kuću, u prigradskom naselju. Delovala je sređeno, toplo... Ne znam ni šta sam očekivala, kuću neke veštice iz crtaća?! Svašta i od mene... Devojka je bila potpuno pristojna, tek završila fakultet, traži posao. Sela sam, popila kafu. Dok se šolja "cedila", pričale smo o vremenu, politici... A onda je počela.

 

Od skorije prošlosti, pa sve do detalja mog ljubavnog života, sve je bilo pogođeno. Pokazivala mi je znakove, tj simbole koji se tumače uvek isto. Nisam i dalje verovala, mislila sam da je slučajnost. Onda je počela da priča o budućnosti.

 

Gatara joj predskazala brak i bogatstvo: Tragična sudbina Isidore Dankan!

 

"Muž će ti se zvati na slovo A, imaćete blizance. U početku će vaša veza početi turbulentno, ali ćeš se ti izboriti za svaku svađu, konflikt. On će raditi u svetu zabave, stoji mu neka gitara, ne mogu dobro da vidim, ali ima veze sa muzikom. Ti ćeš krenuti da radiš u velikoj firmi, ali nećeš biti zadovoljna, pa ćeš otvoriti svoj posao", pričala je ona tako meni, a ja sam klimala glavom...

 

Ljudi mogu da veruju ili ne, ali, ja danas imam muža Aleksandra, Saru i Andriju - dvogodišnje blizance. Muž mi je pevač, a ja sam radila u banci koju sam napustila i otvorila sam svoju agenciju za nekretnine... Na sve ovo me je podsetila drugarica koja mi je rekla da je išla da joj gledaju u šolju i da joj devojka ništa nije pogodila. Ja kažem - meni se sve ostvarilo. Sudbina, šta li je?"

 

Svako veruje u ono što želi. Bio to Bog, sudbina, kafa, pasulj... Mogućnosti su skoro neograničene.

 

Gatara joj predvidela budućnost: Jednog dana bićeš kraljica! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...