Naučite

Nikad izvini: Jaka žena se nikad ne pravda zbog ovoga!

Dame, vreme je da počnete da živite “nepristojno” jer smo upoznali vašu kulturnu stranu. Pogledajte stvari zbog kojih se jedna samopouzdana dama nikada neće pravdati i izvinjavati
Zanimljivosti 08.09.2015. - 22:37h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstock

Reći “Žao mi je” najboljoj prijateljici koju je ostavio dečko je sasvim priklado i na mestu, ali izvinjavati se konobaru zato što ga uznemiravaš  i tražiš svoju narudžbinu je potpuno nepotrebno i nedozvoljeno, piše cosmopolitan.rs
Devojke, vreme je da okrenete novi list i prestanete da u velikim količinama koristite reč “Izvini…”.

 

Prema studiji objavljenoj u "Journal of Psychology Science", žene imaju naviku da se vrlo često izvinjavaju za svakodnevne stvari i situacije.

 

Za mnoge dame izvinajvanje je neophodno jer je to pokazatelj da su učtive i kulturne i nekako je prirodno povezeno više sa nežnom ženskom nego sa muškom prirodom.

 

Ovako voli prava dama: 12 stvari koje jaka žena želi u ljubavi!

 

Dame, vreme je da počnete da živite “nepristojno” jer smo upoznali vašu kulturnu stranu. Pogledajte stvari zbog kojih se jedna samopouzdana dama nikada neće pravdati i izvinjavati…

 

Zbog svog ljubavnog statusa

 

Biti sama (i savršena) nije zločin i greh i zato nikada se ne treba izvinjavati i pravdati se zašto je to tako. Ukoliko je vama odlično i uživate u svakom trenutku svog SINGL statusa nema potrebe da bilo kome objašnjavate zbog čega ne želite nekog u svom životu.

 

Zbog toga što ne želite da se udate ili imate decu (još uvek)

 

Da li vas roditelji požuruju i govore da je vreme da postaneš majke jer su oni u vašim godinama već uveliko zaplovili u bračne i roditeljske vode? Blago njima, ali samo je vaša stvar kada želite i da li želite da se ostvarite kao majke i nema potrebe da se nekom pravdate i izvinjavate zbog odluke!

 

Zapamtite: Život nije šablon i ne moramo svi živeti na isti način. Ukoliko je vaša sreća u putovanjima, poslu, životinjama, avanturama to i radite, jer život je samo jedan i kratak da biste trošili da tuđe želje i zamisli.

 

Posmatrajte ga pažljivo: 7 muških gestova koji govore više od Volim te!

 

Zbog načina kako vaspitavate decu (ili ćete vaspitavati)

 

Razbacene stvari, 2 deteta i pas u kući? I slušate kritike komšinice ili mame kako to tako ne sme? Ukoliko vas to čini srećnom i nikom od ukućana ne škodi, nema potrebe za pravdanjem. Svi radimo i živimo najbolje što možemo i umemo…I samo je naša stvar kako to radimo!

 

Zbog toga kakav je vaš sekusalni život

 

Da li ste možda čuli da najsrećniji parovi imaju seks minimum 2 puta nedeljno? Da li mislite da ako su vaše seksi navike manje ukazuje da nešto nije u redu u tom odnosu? Ukoliko je odgovor na oba pitanja DA i razmišljate da slažete ili da se opravdate prijateljici što vaš sekualni život nije uzbudljiv vi definitifno ne spadate u grupu samopouzdanih žena.

 

Šta se dešava, na koji način, koliko često između čaršava je samo vaša stvar i nikome ne treba da se pravdate ili lažete..

 

Zbog svog (ne)uspeha

 

Nemate brdo diploma, završenih kurseva, ne znate više od jednog stranog jezika, ali imate potrebu da se nekom pravdate zbog svog (ne)uspeha? To je već problem, a ne stepen postignutih uspeha i diploma u životu. Nikada se nemojte da se merite sa tuđim uspehom niti da budete nezadovoljne zbog svog. Iako možda zarađujete manje od svoje najbolje drugarice, to ne znači da je ona uspešnija i srećnija.

 

10 ženskih osobina koje muškarci obožavaju: Prava žena ima jake stavove i zna da pruži podršku!

 

Zbog svojih bjuti navika

 

Više od sat vremena provodite šminkajući se? Ne smete na ulicu bez pudera ili korektora? To je sasvim ok, nije greh, a ni zločin. Zato nema potrebe nekom da se pravdate i izvinjavate. Vaše bjuti rutine su samo vaše, a svi znamo da nam je nekad potrebna mala pomoć kozmetičkih proizvoda kako bi se osećali bolje i samopouzdanije.

 

Zbog svojih modnih izbora

 

Jedno istraživanje je pokazalo da ono šta nosimo utiče na to kako se osećamo iznutra. Tako da samo možemo da zaključimo: Ako se u svojoj garderobi osećate sjajno i samopouzdano, nikome se nemojte pravdati što to možda nije najmodernija i najskuplja garderoba!

 

Žena pilot: Upoznajte Svetlanu, zanosnu Ruskinju! (VIDEO)

 

Zbog svog tela

 

Drage naše, ukoliko imate osobu koja obožava sve vaše obline, a pritom i vi se ne opterećuje previše oko njih, zašto bi imale potrebu da nekom objašnjavate bilo šta vezano za vaše telo. Ostavite sve zgodnice i drugarice opsednite fitnesom da uživaju u svojim vežbama, a vi uživajte u svom telu. Naravno, da je vežba i te kako poželjna, ali ukoliko nemate želju da posvećujete fitnes centre i tetretane, ne morate, to nije greh, a ni povod za pravdanje.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...