Istina

Hit na internetu: Ženi starijoj od 40 ne treba da govoriš šta si učinio - ona već zna!

Žena starija od 40 godina samu sebe dovoljno poznaje da bi znala, ko je, šta je, šta želi i od koga želi. Samo mali broj žena starijih od 40 godina zanima šta ti o njima misliš
Zanimljivosti 08.09.2015. - 18:42h Autor: 24sata.hr
Foto: Shutterstock

Hit na društvenim mrežama ovih dana je jedno pitanje na koje odgovaraju samo muškarci. "Zašto su žene starije od 40 godina bolje od mlađih žena?"

 

Svi muškarci su se složili da što su stariji više poštuju starije žene, a izdvojili su i par razloga:

 

1. Žena starija od 40 godina te nikada neće probuditi usred noći da bi te pitala: "O čemu razmišljaš?" ... jednostavno je to ne zanima.

 

2. Kada žena starija od 40 godina ne želi gledati utakmicu, ona ne sedi pored tebe kukajući. Ona će se zabaviti nečim drugim, nečim za što je raspoložena. Najčešće je to nešto mnogo zanimljivije od utakmice.

 

Žena koja je odbila da ostari: Osvojila 750 medalja, a sportom se počela baviti u 65 godini!

 

3. Žena starija od 40 godina samu sebe dovoljno poznaje da bi znala, ko je, šta je, šta želi i od koga želi. Samo mali broj žena starijih od 40 godina zanima šta ti o njima misliš.

 

4. Žene starije od 40 zrače ponosom. Retko će ti napraviti scenu usred opere ili restorana, ali ako si zaslužio, neće oklevati da te upucaju iz pištolja ako su sigurne da bi mogle proći nekažnjeno. Sa godinama žena postaje vidovita.

 

5. Ženi starijoj od 40 ne trebaš govoriti  šta si učinio -  ona već zna.

 

Od ovih fraza muškarcima se diže kosa na glavi: Kad žena kaže da joj nije ništa!

 

6. Žena starija od 40 izgleda sjajno kada nanese jarko crveni ruž, što ne možete tvrditi za većinu mlađih žena. Čim muškarac dobije prve bore, za njega je žena starija od 40 daleko seksipilnija od mlađe.

 

7. Starije žene su iskusnije i otvorenije. One ti kažu u lice kad se ponašaš kao idiot. Nikada se ne moraš pitati na čemu si kod nje.

 

Da, mnogo je razloga zašto poštujem žene starije od 40 godina. Na žalost, obrnuto ne vredi...Na svaku sjajnu, inteligentnu, vrelu ženu stariju od 40, dolazi jedan "ostatak nečega"  - debelog trbuha u žutom šorcu koji zbog 20-godišnje konobarice pravi majmuna od sebe!

 

Evo šta će vam se desiti kada napunite 45 godina: Pripremite se!

 


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...