Smeh do suza

Neverovatno: Kad porodica odluči da te uda, onda to ovako izgleda!

Kad dođete u određene godine, verovatno su roditelji više opsednuti sa vašom udajom nego vi, a to ovako izgleda
Zanimljivosti
12:38h Autor:
Neverovatno: Kad porodica odluči da te uda, onda to ovako izgleda!
Foto: Shutterstock

Biti bez partnera, stabilne veze ili bilo kakve veze nije nikakva sramota, osim ako pitate svoju tetku na Božićnom ručku. Članovi porodice nam žele najbolje, ali to vrlo često iskazuju na potpuno pogrešan način. Jedan od njih je i pitanje kada ćemo se udati ili zašto već nemamo bolju polovinu.

To pitanje opseda skoro sve muškarce i žene koji pređu tridesetu, a ovo su njihova iskustva:

"Imam jednu tetku, zapravo i nije mi prava tetka nego tetka u drugom kolenu - stalno me gnjavi sa idejama o vezi. Bilo joj je čudno što nemam dečka sa 23, onda sam imala dečka pa je bila zadovoljna, nakon raskida mi je objašnjavala da kao žena od 25 ne smem dugo čekati pa se opet smirila kad sam imala dečka… Sad imam 27, nemam dečka, a ona je uverena da sam potpuni propalitet", kaže Ivana.

Manje vredna bez prstena: Kako društvo u Srbiji gleda na neudate žene?

"Moja strina svake godine za Božić insistira na tome da imamo razgovor o mojim lošim izborima, koji su me doveli do toga da sam u 25. godini još uvek sama. Prošle godine mi je čak objašnjavala kako moji jajnici trunu i kako je krajnje vreme da se saberem - i to pred prepunim stolom ljudi", Dina.

"Mislim da je jedna od najneugodnijih situacija u mom životu bila kad sam došla na ručak kod bake koja je pozvala mene, moje roditelje, komšije i njegove roditelje. Ona je mislila da bi mi bili baš divan par, pa je dogovorila ručak da "rešimo transakciju". Nismo se složili", navodi Karla.

Mlakonja bez kičme: Kako žena od muškarca pravi slabića!

"Imala sam jako puno takvih iskustava, ali jedno od sramotnijih je bilo kad sam bila sa tetkom i srela prijatelja iz osnovne. On je tip kojeg viđam na ulici i tu i tamo se pozdravimo, tako je bilo i ovog puta, sa razlikom da se ovog puta tetka umešala i pozvala ga da ide sa nama na sladoled. Ne znam zašto, ali išao je i bilo je jako neugodno", navodi Ivana.

Izgleda da roditeljima mnogo teže pada naš "usamljenički život" nego nama samima, pa su odlučili da "stvar uzmu u svoje ruke."

Potpuno prirodna pred muškarcem: Kada je žena spremna da pokaže lice bez šminke!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs