Zanimljiva promocija veša

Devojke u nevidiljvom brushalterima zaustavile saobraćaj (VIDEO)

S leđa, izgledaju potpuno gole. Spreda je jasno da je reč o neobičnom grudnjaku, koji je preko noći postao hit, kako među ženama, tako i među znatiželjnim muškarcima
Zanimljivosti
17:44h
Devojke u nevidiljvom brushalterima zaustavile saobraćaj (VIDEO)
Foto: Facebook / InvisiBra By Lavalia London

Novi izum, Invizibra (InvisiBra), vam daje mogućnost da dobijete podršku, bez bretela i traka na leđima. U cilju promocije ovog zanimljivog proizvoda, 10 manekenki je prošetalo Londonom i uspelo da zbuni turiste, pa čak i napravi pometnju u saobraćaju.

Ovo je jedini samolepljivi grudnjak koji vam daje izgled koji obično zahteva puš ap (push up), a napravljeni su od medicinskog silikona preko kojih ide čipka ili materijal po želji. Lepak, koji drži brushalter, specijalno je proizveden u Nemačkoj, a pri svakom pranju se regeneriše.

http://www.youtube.com/watch?v=3UVy6LfqNzg
Kompanija koja proizvodi ovaj komad veša se zaista potrudila da proizvod izreklamira na krajnje simpatičan način, što možete videti i u ovom klipu.

Cena jednog nevidiljvog brushalera je najmanje 50 eura, a zavisi od toga koji materijal želite da prekriva silikonske korpe.

Da li je ovo revolucija u proizvodnji veša ili promašaj, pokazaće vreme. Ono što svakako možemo da zaključimo je da je bilo zabavno posmatrati reakcije na ovaj izum, posebno muškaraca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Brushalter