Zagledajte se

Potražite liniju srca na dlanu: Otkriva budućnost, osobine i kako vas drugi vide!

Ako vaša linija srca počinje ispod srednjeg prsta, znači da ste rođeni da budete lider
Zanimljivosti
23:08h Autor:
Potražite liniju srca na dlanu: Otkriva budućnost, osobine i kako vas drugi vide!
Foto: Shutterstock

Da li znate da na dlanu postoji linija srca? Ona može mnogo reći o tome kakav je vaš odnos sa drugim ljudima, koje su vaše osobine i šta je za vas najvažnije!

Kako pronaći liniju srca

Pogledajte dlan vaše desne ruke. Linija srca je ona koja se nalazi ispod srednjeg prsta ili kažiprsta. Ona se prostire do kraja dlana, prema malom prstu, a na priloženoj fotografiji označena je kao heart line.

Leva strana lica je nasleđe oca, a desna majke: Šta izgled govori o vašem karakteru!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Na osnovu izgleda linije srca, odnosno njenog položaja, otkrijte za šta ste rođeni i još mnogo toga!

1. Ako vaša linija srca počinje ispod srednjeg prsta, znači da ste rođeni da budete lider. Vi ste ambiciozna, nezavisna i pametna osoba. Pravilno procenjujete situaciju i donosite prave odluke. Sa druge strane, u odnosu prema drugim ljudima, često ste hladni i ne previše osećajni. Za mnoge ste hladni kao stena.

2. Ukoliko vaša linija srca počinje između srednjeg prsta i kažiprsta, to znači da ste nekonfliktna, dobra osoba. Jedni misle da ste suviše oprezni, drugi sigurni da ste neodlučni. Ali, i jedni i drugi znaju da se na vas uvek mogu osloniti i trče kod vas po savet. Stvar je u tome što je vaša glavna osobina želja da se uvek i u svemu oslanjate na zdrav razum.

Večiti horoskop: Blizanci će završiti u ludnici, Jarac zauvek sam!

3. Ako ova linija na vašem dlanu počinje ispod kažiprsta, znači vi ste idealan strateg i taktičar. Volite da diskutujete o velikim idejama i pravite grandiozne planove.

Mnogi vas vide kao perfekcionistu i optimistu, a sami sebe opisujete nikako drugačije nego kao realistu.

4. Linija srca koja počinje između palca i kažiprsta označava strpljivu, brižnu, nežnu i meku osobu. Najvažnije stvari u životu za vas su harmonija i dobri odnosi sa drugim ljudima.

Pogledajte u dlan: Leva šaka otkriva budućnost, desna prošlost!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs