Neobičana ideja mlade Amerikanke

Srceparajuće: Sa ocem na samrti snimila ples za venčanje (VIDEO)

Iako njen otac neće biti tu na dan venčanja, Rejčel Volf je snimila njihov zajednički prvi ples, kako bi ispunila san svog oca
Zanimljivosti
11:38h
Srceparajuće: Sa ocem na samrti snimila ples za venčanje (VIDEO)
Foto: Shutterstock

http://www.youtube.com/watch?v=RmbERLwxlHE
Rejčel Vulf (Rachel Wolf) je obukla venčanicu, sredila kosu i šminku i iscenirala deo ceremonije venčanja, ali bez mladoženje. Vulfova, koja ima 25 godina, čak nije ni verena. Ona se poput devojčice igrala mlade, kako bi snimila ples sa svojim ocem, koji je na samrti.

Njen otac, doktor Džejms Vulf (James Wolf), ima rak pankreasa. Doktori su mu dali najviše 3 meseca života. Njegov san je bio da svoju devojčicu odvede pred oltar i podeli sa njom prvi ples, nakon što izgovori sudbnosno da. Dirljiv snimak je načinjen nakon što se Vulf vratio iz bolnice, a bio je toliko iscrpljen da nije mogao sam ni da se obuče.

Zaigrali su uz pesmu Sindarela, Stivena Kertisa Čempana (Steven Curtis Chapman), a snimak, koji je mnoge naterao na suze, biće deo budućeg venčanja Rejčel Vulf, koja je uspela da osmisli kako da zadrži oca pored sebe, taman toliko, koliko je dovoljno za jedan ples. Za svog oca, Rejčel je izjavila: "On je oduvek bio heroj. On je svačiji heroj, jer je doktor, ali on je moj, on je najbolji".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs