Stručnjak otkriva

Anđeoska karta za maj: Sve promene koje nosi ovaj mesec i kako ih prevazići!

Ovo je mesec kada moramo da produbimo osećaj ljubavi prema sebi, a ona nam je potrebna više nego ikada pre
Zanimljivosti
19:28h
Foto: Shutterstock

Isceliteljka i terapeut, Dorin Virtu (Doreen Virtue), autorka je brojnih knjiga o anđelima, zdravoj ishrani, brizi o sebi, a jedan od njenih omiljenih "poslova" jeste mesečno otvaranje anđeoske karte i primanje poruka anđela.

 

Ona je želela da sa svima podeli smernice i podršku u danima koji su pred nama, ali i nagovesti šta se može dogoditi i kako da se postavite prema budućim događajima.

 

Mistično venčanje

 

Za maj anđeli najavljuju venčanje. Nekima stvarno, drugima susret sa srodnom dušom, a većini potrebu za mističnim venčanjem sa svim delovima i aspektima svog bića, pre svega kroz nužnost da ih prihvatimo i zavolimo.

 

"Mistično venčanje" je pojam poznat pre svega iz hrišćanstva, a odnosi se na sklapanje mističnog saveza čiste duše s Bogom. U hrišćanskoj istoriji zabeleženo je nekoliko slučajeva u kojima bi osoba dosegla toliko visok nivo svesti i razvijenog unutrašnjeg života, da bi uspela da se stopi sa božanskimTo su često bili stigmatici poistovećeni sa Isusom Hristom.

 

Ko je vaš anđeo čuvar, kad se javlja i šta vam poručuje!

 


U alternativnoj praksi novog vremena i današnjih tragača za prosvetljenjem, mistično venčanje sa svim delovima sebe govori o dosezanju onog nivoa svesti kada možemo da prihvatimo sve ono što jesmo, da živimo celovito, u skladu s univerzumom.

 

Ovo je mesec kada moramo da produbimo osećaj ljubavi prema sebi, a ona nam je potrebna više nego ikada pre, jer je prvi deo godine sav bio u rušenju starog i prevladanog. Sada, na ovoj čistini, potrebno je puno ljubavi da se sagradi novi život.

 

Dve glavne smernice za mesec maj

 

1. Pristajem na promenu bez otpora

 

Promena se više ne može izbeći. Sve o čemu ste razmišljali, što ste predosećali, za šta ste se molili, sada prelazi u svoju materijalizaciju. Ljudi znaju da budu iznenađeni kad stvari oko njih počnu da se "raspadaju", a oni su se molili za "bolje sutra". Međutim, upravo tim raspadanjem započinje promena!

 

Životna tarot karta otkriva - Da li ste pobednik ili gubitnik!

 


Ništa novo ne može da dođe dok se staro ne raspadne, zato prihvatite sve što se događa bez otpora, kako se ne biste na tome slomili. Najgori deo je već prošao u proteklim mesecima, a sada dolazi onaj kad morate prihvatiti sve što je učinjeno i oprostiti svima kojima je potrebno oprostiti.

 

2. Ništa neću gurati na silu

 

Prepustite se božanskom vođstvu i ako stvari ne možete da rešite danas, ovde i odmah, ostavite ih na neko vreme, s uverenjem da će se vrlo brzo stvoriti kontekst da one budu rešene s lakoćom. Budete li forsirali rešenja, izgubićete i vi i druga strana. Setite se, za sve postoji pravo vreme.

 

Mističnim venčanjem sa svim delovima sebe zavolećete sebe, oprostiti sebi i pristati na nužne promene bez otpora. Takvo stanje uma urodiće srećnim okolnostima na materijalnom nivou.

 

Mesečni horoskop za maj - Blizanci, očekujte veliki novac!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...