Mnogo dešavanja pred nama

Krvavi Mesec: Pomračenje donosi ogromne promene!

Kucnuo je čas da svoje mesto pod Suncem, na poslu, u braku, porodici jasno definišemo, prihvatimo ono što je prihvatljivo i odbacimo ono što se kosi sa temeljima našeg karaktera
Zanimljivosti
18:38h
Krvavi Mesec: Pomračenje donosi ogromne promene!
Foto: Shutterstock

Ovaj april 2015. godine biće zapamćen po tome što je to mesec u kome je sve moguće, kako dobro, tako i loše. Poseban je po tome što će 4. aprila biti treća u seriji od četiri totalne mesečeve eklipse - poznatije kao pomračenja Meseca. Ono što će se videti jeste potpuno crvena boja Meseca, pa ga zovu još i krvavi Mesec, a najmanji mu je perigej, ili rastojanje od Zemlje, do sada.

Mesečni horoskop za april: Sve je moguće, kako dobro, tako i loše!

Donosi osetne promene, neophodne transformacije, ili prosto-kosmička poravnanja. Uran je odavno pripremio teren velikih i revolucionarnih promena, jer je u Ovnu od 2010. godine, a sada valjda dolazi trenutak kada će smisao tih promena biti jasan, kao i pravac kuda vode. I tako, Sunce će već 1. aprila biti u konjukciji sa Uranom i kvadratu sa Plutonom, tačno na Južnom mesečevom čvoru, dajući celoj ovoj nebeskoj rapsodiji sudbinski i karmički ton...

Žene iz ugla astrologije: Koja dama se vezuje za ceo život, a koja nikada ne prašta prevaru?

Da se ne bavimo mnogo pitanjima čovečanstva, visoke, ili nama bliske politike, kako će se ova napeta hazarderska konstelacija na nebu, odraziti na živote običnih ljudi? Možda najpre tako što je kucnuo čas da svoje mesto pod Suncem, na poslu, u braku, porodici jasno definišemo, prihvatimo ono što je prihvatljivo i odbacimo ono što se kosi sa temeljima naše ličnosti i našeg karaktera. Sve što osećamo kao teret i mučenje, sada bi prosto moglo nestati, ali bi nas isto tako mogle sustići i neke odgovornosti koje smo iz opravdanih i manje opravdanih razloga, izbegavali.

Dakle, budimo spremni da dobijemo tačno one prilike koje smo ranijim postupcima i odlukama zaslužili. Možda nam se u prvi mah učini nefer, ali je smisao važan, i jednom ćemo ga potpuno shvatiti. U svakome od nas mogu progovoriti nemi geni, daleka sećanja, možda i nesvesna, mogu se probuditi emocije kojih nismo ni bili svesni. Porodice su se možda promenile, ali su dobile nou šansu da u drugačijem obliku dođu do istog cilja.

Ljubav nije posedovanje, nije ono čemu su nas učili filmovi i knjige, ona sada prerasta poznate okvire, potpuno je duhovno saosećanje i saživljavanje i od nas traži da dajemo bezuslovno, da volimo čisto i da nemamo strah od bliskosti. Dajući slobodu voljenoj osobi dobijamo jedan viši smisao ljubavi.

Kineski horoskop za april: Pred nama je mesec pun ljubavi!

Novac

treba da služi nama, a ne mi njemu. Poslovi koje volimo i u kojima vidimo smisao, nekada moraju doneti dobru satisfakciju, a oni koji sa sobom nose samo frustracije i nezadovoljstvo, mogu u sledećih šest meseci prestati da postoje u našim životima. I kao kada spremamo kuću i izbacujemo nepotrebne stvari, spremimo se za novo i zadržimo iz prošlosti samo ono što nam je bilo dobro i korisno iskustvo.

Da vam kuća bude bogata: 10 starih verovanja za privlačenje novca!

Budimo slobodni i svesni da sami sebi postavljamo ograničenja, verujmo kao deca i želimo celom dušom da promenimo život na bolje, uživajući u svakom trenutku novih energija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs