Dragoceno životno iskustvo

Stvari koje svaka žena treba da uradi pre udaje: Požurite, dok nije kasno!

Da biste izbegli žaljenje, bilo bi dobro da se iživite pre nego što se skrasite
Zanimljivosti
15:06h Autor:
Stvari koje svaka žena treba da uradi pre udaje: Požurite, dok nije kasno!
Foto: Shutterstock

Bez obzira na ljubavni status, svima nam se ponekad čini da je tamo negde "trava zelenija". "Solo" žene imaju osećaj da su svi oko njih u vezama, a ljudi u vezama (ili braku) veruju da ceo svet izlazi i odlično se provodi. Da biste izbegli žaljenje, bilo bi dobro da se "iživite" pre nego što se skrasite.

1. Otputujte barem jednom sami

Putovanje bez saputnika je jedno od najuzbudljivijih (i pomalo zastrašujućih) iskustava uopšte, jer će da vas izazove na samostalno snalaženje u novim uslovima, ali i podstaći će vašu emocionalnu zrelost. Naravno, na nova mesta možete da putujete samostalno i kada ste u vezi, ali svoje godišnje odmore verovatno ćete želeti da provedete u društvu voljene osobe. Dok ste "solo", otputujte tamo gde ste oduvek želili da odete.

6 ispovesti razvedenih koji nisu dočekali godišnjicu braka: Smatrao me je svojom imovinom!

2. Imajte "avanturu"

Avantura bi mogla da se definiše kao romantična veza sa unapred poznatim (kratkim) rokom trajanja. Prepustite se strasti bez obzira da li je reč o letnjoj avanturi koja traje onoliko koliko i vaš godišnji odmor, ili je reč o kratkotrajnoj pustolovini s osobom koja je u vašoj okolini prisutna tek ograničeno vreme.

3. Veza sa dva tipa odjednom

Ne morate da se upuštate u intimne osobe s oba muškarca ili ijednim od njih ako to ne želite, ali veza s dva muškarca odjednom (uz iskreno priznanje obojici muškaraca da viđate još nekog) daće zapanjujući "vetar u leđa" vašem samopouzdanju. Osećaćete se poželjno i posebno, spremni da izaberete najbolju opciju za sebe.

Džaba vam dobar izgled: Muškarci otkrili kakve su im žene najpoželjnije!

4. Dajte šansu nekome ko je potpuno drugačiji od vas

Ako "padate" na visoke i crne muškarce, recite Da izlasku s plavokosim tipom. Ako volite pričljive muškarce, dajte šansu nekom povučenom. Pokušajte da se zabavljate s nekim ko sluša drugačiju muziku, oblači se u različitom stilu od vas i čita knjige za koje niste ni čuli. Na taj način bolje ćete da "izbrusite" svoj ukus.

5. Živite s najboljom prijateljicom

Ima li išta bolje od deljenja svakodnevnih sitnica, aktivnosti i događaja s osobom koja vas savršeno razume? Pre nego što pronađete tu "podršku" u ljubavnom partneru, isprobajte ovo nezaboravno iskustvo sa svojom najboljom prijateljicom.

9 žena koje svaka devojka treba da ima u životu: Drugarica iz srednje škole, udata prijateljica

6. Živite sami

Ako to možete sebi da priuštite, svakako isprobajte samostalni život. Soliranje u četiri zida pomoći će vam da izgradite neke životne navike, očvrsenete karakter i osamostalite se na način na koji vam život s roditeljima nikada to nije omogućavao.

Verovali ili ne: Postoji 5 naučnih znakova zašto je bolje biti singl!

7. Izlazite i ludujte cele noći

Čak i ako ste povučena osoba koja ne uživa u velikim društvima, recite Da žurci s prijateljima koja će da potraje cele noći. Priuštite sebi koncert omiljenog pevača ili grupe, ili budite kraljica plesnog podijuma u klubovima. Život je samo jedan – uživajte u njemu punim plućima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs