Zabava pre svega

Kakvi ste u ljubavi: Rešenja testa!

Saznajte šta odabrani muzički instrument otkriva o tome kakvi ste u ljubavi
Zanimljivosti
19:16h
Kakvi ste u ljubavi: Rešenja testa!
Foto: Shutterstock

Pošto ste pratili uputstva OVDE za rešavanje ovog testa, sada saznajte njegovo tumačenje!

1. Violina: instrument koji zahteva nežne dodire vrhovima prstiju i delikatne pokrete gudala da bi se proizvela muzika na zategnutim strunama.

Vi verujete da posedujete izuzetnu sposobnost i osećaj da otkrijete i poigrate se najosetljivijim crtama vašeg patnera. Način na koji vi stvarate muziku kombinujući već dobro poznate note predstavlja pravi doživljaj. Violina je najvažniji instrument, pa osobe koje ga biraju smatraju za sebe da su "naj", odnosno da im prirodno pripada prvo mesto.

Zašto nam je toliko stalo da čujemo izjavu ljubavi: 6 rečenica koje su bitnije od Volim te!

2. Kontrabas:

moćan je osećaj stati iza tako velikog instrumenta.

Taj osećaj moći se pojačava kad kontrabas, tako jak i glasan instrument, počne da jeca. Vaša tajna u ljubavi je sposobnost da privolite patnera na ono što je vama po volji, preuzmete potpunu kontrolu i ponesete ga ka zadovoljstvima koje nije mogao ni da zamisli. Vi jednostavno nikad ne tražite odobrenje, ali baš ta dominacija je osobina koja vas čini neodoljivim. Kontrabas i pored svoje ogromne veličine stoji u pozadini što znači da osobe koje ga biraju traže zaštitu i kriju se iza svog instrumenta.

Privucite ljubav u svoj život: 3 ključna saveta prema Feng šuiju!

Truba:

da ne okolišamo - vaša usta su vaše najjače oružje.

Bilo da šapućete ljubavne reči ili da usnama istražujete, vi jednostavno imate sve osobine verbaliste. Truba retko izlazi u prvi plan, ali kad se to desi - desi se pravo čudo! Osobe koje biraju trubu osećaju nezadovoljstvo svojim položajem, htele bi da se pobune...

Zavodljiv, ambiciozan ili zaštitnik: Psiho test otkriva kakvog muškarca potajno želite!

Flauta:

potrebno je neverovatno strpljenje i puno znanja da se savlada instrument kao što je flauta.

Vi pokazujete tu vrstu strpljenja kada želite nekoga da osvojite. Vaša upornost, rešenost i snaga upravo su oružje koje vašeg partnera obara sa nogu. Partner se često iznenadi kada shvati da je ono što je mislio da će biti kratka arija preko noći postala opera u bezbroj činova. Flauta je instrument koji nije za orkestar, bolje se čuje kad je sam, pa su osobe koje ga biraju mahom usamljenici.

Navedite muškarca da se zaljubi u vas: 5 faktora koji pomažu da ostvarite emotivnu vezu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs