Astrologija otkriva

Kineski horoskop za 2015: Turbulentne veze nećete moći da zaobiđete!

Pacov će morati da donese važne odluke, dok je za Zeca najvažnije strpljenje
Zanimljivosti
19:56h
Kineski horoskop za 2015: Turbulentne veze nećete moći da zaobiđete!
Foto: Thinkstock

Ova kineska nova godina počela je 18. februara, a njen vladajući znak je Ovan, odnosno Koza. Element drvo zastupljen je i ove, kao i poretjhodne, godine, jer po kineskoj astrologiji jedan element vlada dvema uzastopnim godinama.

Ovaj element u ličnom horoskopu daje kreativnost, uživanje u izazovima, brigu o porodici i fleksibilnost, pa će među ljudima biti više tolerancije. Na globalnom nivou, ova godina biće puna energije koja teži razvoju, ali i silovitog odgovora na sve izazove, prepreke i neprijateljstva. Neravnoteža duhovnog i telesnog, odnosno materijalnog, biće još izraženija, jer element i znak nisu u skladu, pa će mnogi od nas morati da izaberu kojim putem žele da nastave - piše astrolog Tatjana Drobac.

OVDE pročitajte kineski horoskop za februar!

Pacov (1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Čeka vas odluka - izbor između dva posla, dva načina rada ili dve osobe s kojima možete imati dobru i strastvenu vezu. Naročito ćete biti u nedoumici na proleće. Za vas je bolje da ne produžavate problematične poslove, jer od njih ćete imati više štete nego koristi. Na emotivnom planu čini vam se boljom osoba koju ste upoznali u drugoj polovini 2014. godine, koju ste poznavali od ranije. Ne gledate realno, jer vam je lakše da se tako suočite sa izazovima na svim drugim poljima. U zdravstvenom smislu veoma je važno da uspostavite ravnotežu između energije koja kao da raste u vama i kretanja koje vam je neophodno. Novac možete dobiti nasledstvom ili od dodatnih poslova.

Energija punog meseca - Jednostavni ritual sa novčanicom privlači bogatstvo!

Bivo (1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Godina u kojoj možete potpisati važan ugovor o poslu ili dobiti povoljan kredit. Važno je samo da ne uđete u velike dugove. Na emotivnom planu, za vas je ovo godina stagnacije. Ako ste u vezi, pratiće je monotonija i rutina, a ako ste sami, vaš status se neće promeniti. Ma koliko zanimljivih osoba da upoznate, sve će ostati na rečima, osim ako odlučite da nastavite vezu koju ste prekinuli, pošto ste u međuvremenu shvatili koliko vam ta osoba znači. Slobodno to učinite, nećete se kajati. Obratite pažnju na ishranu, na jesen se možete lako ugojiti, uz porast krvnog pritiska. Ovog leta iznenadiće vas neki poklon.

Tigar (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Svi su vam putevi otvoreni, jedina prepreka ka uspehu mogu biti vaša neodlučnost i dvoumljenje. Energija godine vas prosto podržava da želite i istrajete, pa nikako nećete ostati nezadovoljni. Najbolju perspektivu mogu imati oni koji se bave svojim ili porodičnim poslom, ali i svi koji se kod kuće bave nečim kreativnim. Imaćete ljubavi oko vas napretek, ali ste i dalje sumnjičavi i čini vam se da vas bližnji ne vole dovoljno. Udvaraće vam se mnogi, bez obzira na vaš status, pa ako ste usamljeni, eto prilike. Smanjite nervozu, najbolje meditacijom, opuštanjem i šetnjom u prirodi. Očekuje vas iznenadna sreća preko novih prijatelja.

Mesečev horoskop do 8. marta - Vodolije i Vage, spremite se za novu ljubav!

Zec (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Na trenutke pomislićete da se baš ni u čemu ne snalazite dobro, da vas ne razumeju i da vas problemi prate u svemu što radite. Pokušajte da se bolje prilagodite onome što vas okružuje i ne insistirajte na svom načinu rada ili postupcima, ponekad je bolje učiti od drugih. Ne putujte u inostranstvo, osim ako je u pitanju poslovni put ili kratkotrajna poseta rođacima. Moguće je poznanstvo sa osobom koja kao da je vaša druga polovina ili to već jeste, ali ima prepreka ostvarenju vaše veze. Morate imati strpljenja dok se okolnosti ne podese tako da možete ostvariti tu vezu. Zdravlje će vam tokom čitave godine biti odlično. Upoznaćete divne ljude koji će vas hraniti dobrom energijom.

Zmaj (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Vi ste u centru pažnje, a da li će ona biti pozitivna ili negativna, zavisi od vas. Pripazite na svaku odluku, naročito ako ste šef ili rukovodilac, jer vas pogrešna odluka može koštati položaja. Ako imate šefa, možete doći u sukob sa njim. U ljubavi možete uživati i prestati da tražite zamerke voljenoj osobi, jer je tako možete samo udaljiti od sebe. Srećni ste u ljubavi, samo niste svesni koliko. Usamljeni će dobiti vesti od osobe sa kojom se nisu dugo čuli, a mnogo im je značila ili će se zaljubiti u stranca. Bićete puni energije, jedini problem može vam pričinjavati krvni pritisak. Sredinom godine moguć je manji dobitak na nagradnoj igri.

Za Ovna je nestrpljenje kobno - Evo zašto vam ništa ne ide od ruke!

Zmija (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Ovo je godina u kojoj vaša energija tiha voda breg roni može maksimalno da dođe do izražaja, jer ćete imati ulogu pregovarača, zastupnika, na neki način sudije. Biće vam vrlo drago da se nađete u takvim ulogama. One vam donose odlične društvene i poslovne veze u ovoj i nekoliko narednih godina. Bićete dobronamerni čitave godine, sa snažnom željom da radite u korist svih. Godinu pred vama možete smatrati temeljom vaše budućnosti. Ljubavi će biti čak iako ne tražite dokaze da li ste i koliko voljeni. Zahvaljujući nekim okolnostima, uverićete se u iskrena osećanja partnera. Neki više neće biti sami ako prihvate ljubav osobe koja ih već dugo voli, ali su oni vezu odlagali zbog straha da nisu dovoljno voljeni ili nisu bili sigurni u njene namere. Pazite na viruse i na prelazu između godišnjih doba koristite nešto za prevenciju. Uspeh možete imati u kupovini kuće ili automobila.

Konj (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Započeli ste mnogo toga prošle godine, ali iako ste istrajni, osećate se zbunjeno jer ne znate šta treba nastaviti, a šta ne. Pazite na trošenje novca da kraj godine ne biste dočekali u dugovima. Dobro je ako se ove godine usavršavate ili stičete nova znanja za poboljšanje posla ili položaja. Emotivno, ovo je godina odluke o braku ili proširenju porodice, zato ne treba da odlažete, jer možete izgubiti šansu da ostanete sa tom osobom. Možete biti optuženi da ste hladni i da vam ni do koga nije previše stalo. Zdravlje vam može praviti probleme, naročito sa kičmom i zglobovima. Alternativna terapija bi bila odlična, kao i vežbe ukoliko vam prijaju. Sreća dolazi od roditelja i dece.

Koji vid alternativne medicine vam odgovara - Lavu pomaže termoterapija, Škorpiji akupunktura!

Koza (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Godina uspeha je pred vama! Takmičite se i pobedićete, suočite se sa svim izazovima i bićete iznenađeni rezultatima. Imaćete mnogo podrške od prijatelja, porodice i okoline, samo nemojte sve da odlažete i sami stvarate prepreke. Putujte ako dobijete priliku. Mnogi će uzdisati za vama, a vi ćete birati. Ipak, ne budite uobraženi i nemojte nikoga povrediti, jer sve može da vam se vrati. Budite skromni, neka izabere vaše srce. Ako ste bili ostavljeni, sada će se ta osoba pokajati i doći vama. Pažljivo se krećite, bićete skloni povredama. Nešto što niste ni sanjali možete dobiti na poklon kao nagradu ili zaraditi na neobičan način.

Majmun (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004)

Prošle tri godine bile su za vas protivrečne, ali ova vam donosi rasplet prethodnih događaja. Uverićete se u svoje mogućnosti, iskrenost i neiskrenost osoba oko vas, koji vam poslovi donose korist, a koji štetu. Ne ostavljajte svoj dosadašnji posao sve i da ničim niste zadovoljni, dok ne nađete nešto što vam zaista odgovara. Najzad morate jasno da se opredelite ko će biti pored vas. Neka vam imerativ bude sigurnost veze, a ne samo da vam bude zanimljivo. Usamljeni će imati dve paralelne veze - neka se odluče pre nego što izgube obe osobe. Dobro ćete se osećati ako dobro organizujete vreme za odmor i san, u suprotnom, sledi vam premor. Sreće možete imati sa zakonom, a korist preko suda.

Devica je ljudski tornado, Strelac detektor laži - Koja je vaša supermoć?

Petao (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

Mirna godina, bez velikih dešavanja. Trebalo bi da je iskoristite za odmor i pravljenje sigurnih planova. U poslu važi poruka prestanite da želite ono što nemate i prihvatite ono što imate. Dobro je ako imate dobar ili bar zadovoljavajući posao, jer za vas ovo nije godina novih početaka. Budite oprezni kada započinjete nešto novo, može vam se desiti da vas zavaraju lažnja obećanja i prevelika očekivanja. U ljubavi ste veoma zagrejani za nekoga ko vam ne pridaje pažnju. Budite spremni da odustanete i prepustite toj osobi da vam sama kaže da li želi vezu sa vama. Ako ste u braku, supružnik može tražiti da uđete u neka velika ulaganja za renoviranje kuće, a to je dobro ove godine. Bićete zdravi i dobro raspoloženi. Sreća je u vašoj harmoniji.

Pas (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006)

Ovo je godina prilika u kojoj je svašta moguće, a kako vi volite da sve držite pod kontrolom, bićete zatečeni zbivanjima na koja ne možete da utičete. Vreme je da pokucate na prava vrata i da sebe poštujete dovoljno da ne pristajete ni na kakve ultimatume, nego vi kreirajte pravila. Već oko pet godina ste žrtva nepravde, ali na proleće imate šansu da to ispravite. Nije vreme da se povlačite u samoću, već u drugoj polovini godine prihvatite priliku za dobru vezu sa osobom sličnom vama. Budite strpljivi prema porodici, vratiće vam se višestruko. Bićete podložni upalama, pa se dobro oblačite. Sreća vam dolazi od sadašnjih i bivših prijatelja koji žele da se iskupe za nešto.

Efikasan lek za upale, bronhitis i suvu kožu - Čudesni melem koji leči mnoge bolesti!

Svinja (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Kretanje, putovanja i sreća koja dolazi od svega što vam je novo i budi radoznalost i maštu. Godina sjajna za učenje i sticanje novih znanja. Budite spremni na prihvatanje svega novog i nepoznatog. Mnogo iznenadnih dobitaka, sreće uz materijalnu podršku svih koji mogu da vam pomognu. Emotivno, sreća vas očekuje na putu ili odmoru. Bićete oduševljeni koliko je nova osoba u vašem životu zanimljiva i koliko vas razume. U starim vezama biće kriznih i preispitujućih momenata. Budite tolerantni u vezi i praštajte. Zdravlje će vam biti odlično, bićete skloni oporavku i dobroj formi, a sve što vas je mučilo, sada će prestati. Sreća vas prati na skupovima i društvenim događajima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs