Čudno, ali istinito

Operite sve vaše probleme sapunom: Feng šui otkriva kako!

Sve ima svoju energiju i nekako utiče na nas i na događaje u našim životima, pa tako i odabir sapuna koji koristimo
Zanimljivosti
08:02h Autor:
Operite sve vaše probleme sapunom: Feng šui otkriva kako!
Foto: Shutterstock

Čudno ali istinito - svaka sitnica može mnogo da znači. Pronađen novčić na putu, na primer, može da postane moćna novčana amajlija. Dobro odabrani sapun može da reši lične probleme.

Mada, ako vi već dobro poznajete Feng Šui, ova izjava za vas neće delovati šokantno. Zaista, sve ima svoju energiju i nekako utiče na nas i na događaje u našim životima.

Ogledala privlače pozitivnu energiju: Gde treba, a gde ne smete da ih stavite prema Feng šuiju

Zašto sapun može da pomogne u rešavanju ličnih problema? A ne pasta za zube ili lak za kosu? Odgovor je očigledan. Svaki dan (najmanje jednom) koristimo ovaj predmet higijene. Sapunom čistimo kožu, a sa njom čisti se i naša energija.

Osnovni principi Feng Šuija bazirani su na čistoći u kući. Jednako važna i čistota tela, jer svako od nas poseduje energetsko polje ili auru, koju je neophodno čistiti.

Stara narodna verovanja: Pojave koje slute i nagoveštavaju buduće događaje!

Svako zna za postojanje aure, koju je neophodno čuvati od uroka. Voda je majka svega što je živo. Poseduje veliku moć u pročišćavanju svega. Međutim, njena moć nije bezgranična, a u nekim slučajevima ima potrebu za „pomoćnikom“.

Dakle, sapunom

. Zasigurno većina vas nikad nije razmišljala a o tome koji sapun treba koristitii - koji na vas deluje blagotvorno. Najviše na šta su mnogi obraćali pažnju jeste činjenica da li isušuje kožu ili ne. Ali, pošto je reč o Feng Šuiju, treba da obratite pažnju na sledeće detalje:

Kada kupujete sapun – obratite pažnju na sastav. Sapun treba da bude maksimalno prirodan, da se sastoji od čvrstog organskog ulja sa dodatkom prirodnih aroma i mirisa – to je ono sto je vama potrebno.

Ali najbolje je da takav domaći sapun napravite sami, jer njegovim stvaranjem svi vaši problemi biće „oprani“.

Sasvim poseban: Recept za domaći sapun s limunom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs