Smeh do suza

5 slučajeva kada je Dan zaljubljenih pošao naopako: Gorite od ljubavi? Neka vatrogasci budu blizu!

Jedan momak je sakupio suvo lišće na kraju šume, složio ga u obliku 15 metara velikog srca i zapalio šibicu - hteo je da pokaže svojoj voljenoj da gori od ljubavi! Srećom, vatrogasci su uspeli da ugase ogroman požar pre nego što je izgorela cela šuma
Zanimljivosti
18:24h
5 slučajeva kada je Dan zaljubljenih pošao naopako: Gorite od ljubavi? Neka vatrogasci budu blizu!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Svako može da pokloniti cvet za Dan zaljubljenih - misle zaljubljeni muškarci, koji smatraju da njihove izabranice zaslužuju više truda i originalno iznenađenje. Ali, njihovi planovi ne ispadnu uvek onako kako su se nadali!

Dan zaljubljenih je dan kada je kreativnost među zaljubljenima na vrhuncu i ljubav se izjavljuje na mnoge luckaste i neobične načine, koji ponekad mogu biti vrlo opasni, a ovo su neki najzanimljiviji slučajevi.

Slađe od bilo kog poklona - 3 recepta za dezerte koji govore više od Volim te! (FOTO)

1. Kad su srca zapaljiva, možda vam zatreba i vatrogasna brigada

Jedan momak je 2013. godine u Dizeldorfu sakupio suvo lišće na kraju šume, složio ga u obliku 15 metara velikog srca i zapalio šibicu - hteo je da pokaže svojoj voljenoj da gori od ljubavi! Srećom, vatrogasci su uspeli da ugase ogroman požar pre nego što je izgorela cela šuma!

2. Roze nije uvek romantično

Ovo je shvatio jedan momak iz Koblenca u Nemačkoj 2008. godine, kada je ružičastim sprejem na ulici ispisao ljubavnu izjavu slovima od 12 metara. Ne zna se kako je na to reagovala žena, ali postala je poznata odluka gradske vlasti - momak je dobio krajnje neromantičnu kaznu za uništavanje javne imovine i račun za čišćenje.

Priča od koje zastaje dah - Zaprosio devojku na 2.700 m visine! (FOTO)

3. Ljubav na zvezdama

Uznemireno stanovništvo Platinga je 2008. godine pozvalo policiju zbog neindifikovanih letećih objekata na nebu. Patrola je utvrdila da se ipak ne radi o nečemu vanzemaljskom, već o 50 blještavih balona koje je romantični muškarac pustio u vazduh, kako bi svojoj ljubavi pokazao koliko mu je stalo.

4. Ljubav boli

Jedan mladić je 2011. godine u Sarbruekenu pao na kolena na pločnik, zgrabivši se za grudi. Kako se kasnije ispostavilo, radilo se o svađi između dvoje zaljubljenih, a dečko je, nakon što ga je devojka ostavila, klečao pred njenom kućom i vikao da mu je slomila srce. Zabrinuta komšinica je to shvatila ozbiljno i pozvala hitnu pomoć.

5. Srušiću grad zbog tebe

Izjave ljubavi i te kako mogu dovesti do potpunog rasula. U to se uverio mladić iz Holandije - iznajmio je dizalicu koja je preko krovova trebalo da ga spusti u dvorište njegove drage. Nameravao je da je zaprosi, ali se pre toga dizalica srušila na susednu zgradu i šest stanova je moralo biti evakuisano. Kako se sve to završilo, saznajte OVDE.

Pored ovih neobičnih i kobnih iznenađenja, zabeleženo je i jedno nesvakidašnje, ali predivno i sa srećnim krajem:

Na domaćem letu u Turskoj prošle godine, iz pilotske kabine začulo se obaveštenje: "Dragi putnici, sledi važan trenutak". Ne, nije bila u pitanju neka opasnost, već poruka za jednu putnicu:

"Pre oblaka, ptica i neba, želim da provedeš svaku sekundu svog života sa mnom. Hoćeš li se udati za mene?"

Odgovor je bio potvrdan, pa se avionom prolomio gromoglasan aplauz.

Škorpiji darujte mističnu knjigu, Ovnu crveni veš - Šta pokloniti za Dan zaljubljenih!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs