Prema horoskopu

Koliko će vam trajati veza: Ovan odlazi čim nestane strasti, Strelac se teško veže za jednu osobu!

Lavovima je u prirodi da im sve brzo dosadi, pa njihove veze traju obično od godinu do dve
Zanimljivosti
11:04h Autor:
Koliko će vam trajati veza: Ovan odlazi čim nestane strasti, Strelac se teško veže za jednu osobu!
Foto: Shutterstock

Ako ste se pitali koliko dugo će da traje vaša veza sa novim partnerom, onda će vam horoskop možda odgovoriti na to pitanje.

Ovan

Odlazi čim nestane strasti - Pripadnici ovog znaka zaljubljuju se brzo i celim srcem. Veza s njima je dinamična i strastvena, a njihova osećanja duboka. U ljubavi su često nepromišljeni, svađe s njima su česte, pa začarani krug svađanja i mirenja može da se protegne poprilično dugo. Ili dok ne nestane strasti. Čim se to desi, izlaze iz odnosa.

Bik

Ne voli da ostavlja - Za pripadnike ovog znaka slobodno može da se kaže da su oličenje odanosti. Neće se vezati za svakog, a onoga koga puste blizu nameravaju da čuvaju do kraja života. Ipak, važna stavka u ljubavnom odnosu im je seks.

Jupiter i Saturn poručuju znakovima šta da urade: Sad je pravo vreme za akciju bez odlaganja!

Blizanci

Ne ostavlja, ali daje drugome razloge za to - U svojoj suštini su vrlo odani i ne vole da ostavljaju, a svog partnera mogu da testiraju do krajnjih granica ljubomore. Ponekad će ih mučiti flertovanjem sa drugima, a upravo tako i dati povod partneru da ih ostavi. Način na koji mogu da se skrase je da im nađete zanimaciju.

Rak

Najsrećniji ako se veže sa jednim partnerom za ceo život - Pripadnici ovog znaka ne vole sumnjičavost, nesigurnost i neizvesnost u ljubavi. Skloni su dugim vezama, a neretko se skrase i sa prvom pravom ljubavi. Ipak, oni mogu da budu poprilično zahtevni, ljubomorni i nesigurni, zbog čega mogu i da odgurnu partnera od sebe. U braku su verni.

Lav

Veze obično traju od jedne do dve godine - Pripadnici ovog znaka obično su oprezni kod ulaska u vezu te se ne zaljubljuju odmah. Ipak, nakon što su sigurni da su osvojili objekat svoje požude, u odnosu su vrlo strastveni i predaju se potpuno, gotovo sanjarski. U prirodi im je da im sve brzo dosadi, pa njihove veze traju obično od godinu do dve.

Devica

Ceni sigurnost u dugim vezama - U ljubavnim odnosima najviše uživaju u fazi udvaranja i osvajanja. Sposobni su da budu odani i verni, a u prevare se najčešće ne upuštaju jer nisu znak koji je fokusiran na seks. Skrasiće se kad dobiju emotivnu i materijalnu sigurnost i poštovanje.

Ako išta znaju, Bikovi umeju da ljube: Horoskop otkriva čiji poljupci obaraju s nogu!

Vaga

Duge veze utemeljene su na prijateljstvu - Jedan od najpredanijih znakova u ljubavnim odnosima su Vage, a njihove duge veze najčešće se temelje na prijateljstvu. Skrasiće se ako ih partner u potpunosti zadovoljava u seksu, ali i ako ih podupire u njihovoj društvenosti.

Škorpija

Jedan od najodanijih znakova - Uprkos tome što pripadnike ovog znaka pokreće erotska energija, oni su jedan od najodanijih znakova. Budući da su vrlo harizmatični i privlačni, njihovi partneri suočavaće se sa puno izazova. I ljubomore. Zbog nje završiće se mnoge Škorpijine veze, a ona će se skrasiti sa partnerom sigurnim u sebe i u kog može da ima potpuno poverenje.

Kakvi ste kada je seks u pitanju: Rakovi odmah razmišljaju o braku, a Srelčevi bi samo zabavu!

Strelac

Dugo razmišlja pre nego što se veže - Neodlučni su po emotivnim pitanjima, pa često ni sami nisu sigurni u svoje ljubavne izbore. Teško se vežu i u ljubavnim željama su nestalni, a skrasiće se sa partnerom koji im je pre svega prijatelj i pruža im željenu slobodu. Skloni su prevarama, ali znaju dobro i da ih kriju.

Jarac

Očekuje apsolutnu vernost - Pripadnici ovog znaka vrlo su tradicionalni i teško se vezuju za nekoga, ali ako to učine, znači da misle da bi to moglo da potraje celog života. Od svog partnera očekuju potpunu vernost, a prevaru će doživeti kao izdaju i odmah će vas otpisati. Dobar seks i deca su lepak koji Jarca drži u vezi.

Vodolija

Potreban je stalan izazov - Teško ostaju sa ljudima koji im nisu dovoljno zanimljivi ili na bilo koji način ne predstavljaju izazov. Različitost je za njih omiljeni začin života. Ipak, mogu da se predaju i zaljube, ali to puca ako bi morali previše da se prilagođavaju. Skrasiće se sa partnerom sa kojima im nikada nije dosadno.

Ribe

Najvernije među horoskopskim znacima - Za pripadnike ovog znaka može se reći da su oličenje vernosti i život bi najradije proveli sa jednim partnerom. U ljubavi su uporni, romantični, a iz odnosa će otići kad nakupljene frustracije ne mogu da drže u sebi.

Kineski horoskop za februar: Mesec velikih promena, turbulentnih ljubavi i poslovnih uspeha!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs