Astrologija otkriva

5 ljubavnih i seksi aduta horoskopskih znakova: Bik je najodaniji partner, Vodolija najperverznija!

Zbog kreativne prirode, Vodolije su najperverzije u krevetu, dok su Ribe pravi romantici i ljubav sa njima liči na velike filmske ljubavi
Zanimljivosti
10:02h Autor:
5 ljubavnih i seksi aduta horoskopskih znakova: Bik je najodaniji partner, Vodolija najperverznija!
Foto: Shutterstock

Za uspešnu ljubavnu vezu treba da se poklopi mnogo toga između partnera, a važan kriterijum su i prioriteti svakog znaka. U astro-vodiču otkrijte koje su vrline svakog znaka kada je reč o emotivnoj vezi, ali i seksualnom životu!

OVDE saznajte šta vas čeka u ljubavi i seksu u 2015 - Jarčevima najuzbudljivije u krevetu!

Ovan

1. Seks s njima teško može preći u rutinu, a s obzirom na njihovu izdržljivost - retko kad će biti kratak.2. Ovnovi se mogu brzo naljutiti, ali opraštaju brže nego drugi znakovi i nisu zlopamtila.3. Vrlo su spontani i vole da iznenade svoje bližnje poklonima - od sitnica od ukusne večere.4. Na njih uvek možete računati da će se boriti, pa ako treba i potući za vas.5. Ne treba da brinete da će vam u vezi postati dosadno, život s njima je pun uzbuđenja i pustolovina.

Bik

1. Bikovi su jedni od najodanijih pripadnika Zodijaka i osećaju veliko poštovanje prema partneru.2. Vrlo su senzualni i to se odražava na seksualni život - imaju jak libido i važan im je tuđi užitak.3. Ljude koje vole razmaziće ekstravagantnim večerama, finim vinima i putovanjima.4. Nikad nećete morati da preispitujete njihove motive - oni će vam sve direktno dati do znanja.5. U trenucima stresa, Bik će uvek biti tu da vam pruži utehu i pobrine se za vas.

Horoskop otkriva koliko smete da verujete snovima - Rak sanja svoje želje, Vaga u snu pronalazi rešenja!

Blizanci

1. Njih istinski zanimaju brojne teme i uživaju da uče o svemu što zanima njihovog partnera.2. Mozak im radi brzo i generalno su jako duhoviti, pa će uvek nasmejavati partnera svojim dosetkama.3. S njima nećete morati da brinute za nedostatak komunikacije, oni će i ćutljive naterati da progovore.4. Prijateljstvo im je jako bitno i svom partneru će prvenstveno biti prijatelj, a tek onda ljubavnik.5. Naviknite se na njihove seksi provokacije, oni će partnera zapaliti pre nego što odeća padne!

OVDE pročitajte 2 istine i 4 laži o seksu - Penis je najbolji alat za postizanje orgazma kod žena!

Rak

1. Njima je urođeno da sebe daju drugima, tako da će se oni uvek brinuti o tome da je partneru dobro.2. Imaju razumevanja za duboka osećanja i ne boje se da pokažu svoja.3. Jedan od omiljenih načina za provođenje slobodnog vremena Raka je maženje s partnerom.4. Uvek se trude da seks bude strastven i pun osećanja.5. Ulažu puno vremena i energije da bi svoj dom učinili toplim i udobnim za sebe i partnera.

Lav

1. Njihova snaga i samopouzdanje su vrlo privlačni.2. Znaju da pokažu svoja osećanja, pa vam uz njih neće nedostajati poljupci, zagrljaji i dodiri.3. Za Lavove je zaljubljenost najlepše stanje u životu i oni ljubav nikad ne uzimaju "zdravo za gotovo".4. Zahvaljujući svojoj kreativnoj i strastvenoj prirodi, odlični su ljubavnici.5. Zaštitnički nastrojeni i snažni, Lavovi će uvek stati ispred vas da vas zaštite.

Karmički horoskop otkriva koji je vaš zadatak u ovom životu - Lavovi ne smeju da omalovažavaju slabije!

Devica

1. Devica će uvek biti tu da vam pruži podršku kada je to partneru najpotrebnije.2. Pričljivi su i imaju široko interesno polje, pa vam sa njima nikad neće nedostajati tema za razgovor.3. Ispod hladne spoljašnjosti kriju krhku i toplu unutrašnjost, koja na videlo izlazi u ljubavnim vezama.4. Vrlo uredne i sa ljubavlju prema redu, Device su odličan organizator doma i zajedničkog života.5. Teže savršenstvu u svim područjima života, što se odražava i na seks - uvek se trude da budu bolji.

Vaga

1. Urođena im je želja da ugađaju drugim ljudima, pa će tako uvek hteti da usreće svog partnera.2. Vage su vrlo šarmantne i romantične, pa ni nakon 10 godina veze neće prestati da zavode partnera.3. Predigra im je vrlo bitna i uvek će uzeti dovoljno vremena kako bi se pobrinuli da je partner zadovoljen.4. Njihova želja za lepim i stabilnim odnosom znači da će pre pokušati da razgovaraju, a ne da se svađaju.5. Vole komfor i da budu okruženi lepim stvarima, pa će to isto pružiti i partneru.

OVDE saznajte zašto je vaša ličnost baš takva - Egipatski horoskop otkriva koji duh vlada vašim karakterom!

Škorpija

1. Strastvenost i intenzitet u kombinaciji sa jakim libidom Škorpije garancija je za dobar seks!2. Škorpija se ne boji intimnosti, naprotiv - žudi za njom i u vezi teži da ona postane duboka.3. Ljubavne veze, za razliku od flertova, shvataju vrlo ozbiljno, pa su u vezi odani partneri.4. Njihova tajanstvena priroda donosi večni i zanimljiv izazov za partnera.5. Škorpije su strastvene oko svega, od politike do hrane, umetnosti i ljubavi.

Strelac

1. Optimističan pristup životu Strelca donosi u vezu pozitivnost, liberalnost i spremnost na kompromise.2. Ovaj pripadnik Zodijaka je uvek iskren, pa se možete uzdati u to da će vam reći istinu i u lošoj situaciji.3. Po svojoj prirodi su nezavisni, pa će biti sigurni u ljubav partnera, čak i ako ste razdvojeni.4. Strelac je idealista, pa će u svom partneru uvek težiti da vidi ono najbolje, a loše svesno ignorisati.5. Kako imaju puno energije, vođenje ljubavi sa Strelcem je prava sportska aktivnost.

OVDE otkrijte kako zanimanje utiče na ljubavni život - Pravu ljubav žele dizajneri, avanture policajci!

Jarac

1. Pripadnik ovog znaka teži za ostvarenjem duboke, značajne i dugotrajne ljubavne veze.2. Jarac može gledati okolo šta mu se nudi, ali on je znak za koji postoji najmanje šanse da će varati.3. Praktični su i u životu i po pitanju osećanja, pa će izbegavati dramu kad god mogu.4. U seksu su otvoreni i vole da preuzmu inicijativu na sebe, a imaju jak libido koji se ne smanjuje ni s godinama.5. U kojoj god situaciji bili, na Jarca se uvek možete osloniti - on će vam uporno davati podršku.

Vodolija

1. U vezi sa Vodolijom osećaćete se kao da ste u ljubavi sa svojim najboljim prijateljem.2. Vodolija živi u svetu ideja i kreativnosti, pa ćete s njima moći da razgovarate i o nezamislivim stvarima.3. Pripadnik ovog znaka je ljubitelj pravednosti, pa će i u vezi težiti ravnopravnosti, gde su oba partnera srećna.4. Veza sa Vodolijom definitivno će obogatiti vaš društveni život, oni imaju najviše prijatelja u Zodijaku.5. Zbog svoje kreativne prirode, oni su jedan od najperverznijih znakova u krevetu.

Vreme erotike - Vage su seksualno frustrirane, Lavovi zavode! Kakvi ste vi saznajte OVDE.

Ribe

1. Pripadnici ovog znaka su vrlo senzualni i spremni na seks bilo kad i bilo gde.2. Njihova intuicija je legendarna, pa često predviđaju potrebe, misli i želje partnera, iako im se ništa ne kaže.3. Ribe izražavaju svoju ljubav i divljenje na originalne i gotovo poetske načine.4. Oni su spremni da se žrtvuju zbog veze i partnera, a to naknadno neće zamerati.5. Budući da su nepopravljivi romantici, ljubav sa njima je nešto što najviše liči na ljubav sa bioskopskog platna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs