Nije svejedno kada ste rođeni

Numerološke prognoze za 2015: Ulazak u brak, moć, novac, odlazak u inostranstvo!

Ukoliko je vaš broj jedinica, trebalo bi da dovršite sve nezavršene poslove i realizujete ciljeve koje ste sebi odavno zacrtali. Imaćete dovoljno energije, motivacije i snage
Zanimljivosti
17:44h
Numerološke prognoze za 2015: Ulazak u brak, moć, novac, odlazak u inostranstvo!
Foto: Shutterstock

Nije svejedno kada ste rođeni i koji brojevi su vam namenjeni!

Kako da izračunate bioritamski broj? To je zapravo zbir brojeva iz dana i meseca vašeg rođenja, sveden na jednocifren. Ako ste, na primer, rođeni 27. marta (2+7+3=1+2=3)

JedinicaTrebalo bi da dovršite sve nezavršene poslove i realizujete ciljeve koje ste sebi odavno zacrtali. Imaćete dovoljno energije, motivacije i snage, naročito ako se bavite zanimanjem koje podrazumeva društveno angažovanje, a to se pre svega odnosi na jedinice koje se bave sportom.

Numerologija otkriva šta vaše ime i prezima govori o vama! OVDE saznajte!

DvojkaOvo je godina u kojoj možete da započnete mnogo toga o čemu ste prethodnih devet razmišljali i maštali, bilo da se radi o ljubavi ili finansijama. Budite uporni i nemojte da odustajete od svog cilja, a rukovodite se instinktima, a ne logikom. Trebalo bi da imate rezervni finansijski fond.

Suze liju, ne prestaju! OVDE saznajte zbog čega plaču horoskopski znaci!

TrojkaUlazite u godinu u kojoj vaši talenti i kreativni potencijali mogu da dođu do punog izražaja. Mnogim trojkama ukazaće se više mogućnosti za putovanja, nove ljubavne avanture i druženje s prijateljima. Godina je posebno naklonjena trojkama koje se bave umetnošću ili sportom.

ČetvorkaU Novoj godini trebalo bi da se posvetite obrazovanju i stručnom usavršavanju, naročito ako ste mladi, a očekuju vas i češća putovanja u inostranstvo. Budite realni u proceni sopstvenih mogućnosti i potencijala i napravite plan rada. Rekreacija i promena načina ishrane biće veoma važni za vaš lični napredak.

OVDE pročitajte godišnji horoskop za 2015!

PeticaU ovoj godini ćete naporno raditi kako biste postigli neke važne ciljeve. Uprkos preprekama i ograničenjima, bićete u situaciji da probate nešto potpuno novo, što može da vam donese i odgovarajuće promene na poslu. Čuvajte zglobove, zbog veće podložnosti povredama.

ŠesticaPred vama je godina ljubavi, romantičnih susreta i poznanstava, druženja sa mladima, putovanja i učenja. Ukoliko ste u zrelijim godinama, verovtno ćete poželeti da unesete neke promene u vaš stambeni prostor, adaptirate ili proširite stan ili kuću. Odnosi sa članovima porodice biće od presudnog značaja za vas.

Zapisano još pre 200 godina - OVDE saznajte šta vam predviđa Narodni večiti kalendar.

SedmicaDošlo je vreme da unapredite svoje znanje, posebno ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Nova godina vam donosi i mogućnost zaljubljivanja ili ulaska u brak ili zajednički život s partnerom. S obzirom da ste ljubitelj rizika, bićete u situaciji da brzo donesete važne odluke.

Osmica

Očekuje vas profesionalna i finansijska satisfakcija s obzirom da u datumu rođenja kao i u 2015. imate osmicu, broj koji simbolizuje moć, novac i jaku volju. Trebalo bi da povedete više računa u saobraćaju, jer iduća godina nosi veći rizik od povreda.

OVDE otkrijte numerološko značenje vašeg kućnog broja - slučajnosti ne postoje!

DevetkaU narednoj godini trebalo bi da se usredsredite na finansije, posebno ako planirate da uložite novac u neku samostalnu delatnost. Ako se bavite umetnošću ili medicinom, godina će biti pogodna za usavršavanje i širenje aktivnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs