Neki bi ga izbegli, drugi mu se raduju

Kuda za doček: Lavovi bi da luduju u gužvi, Bikovi žele romantične zagrljaje!

Ono što Ovnovi vole kod Nove godine je ideja novih početaka, a iako nisu tipovi koji će da prave listu sa ciljevima, ipak će podsvesno da smišljaju razne planove
Zanimljivosti
14:42h Autor:
Kuda za doček: Lavovi bi da luduju u gužvi, Bikovi žele romantične zagrljaje!
Foto: Shutterstok

Dok je za neke doček Nove godine samo običan dan i rado bi ga izbegli, drugima je on prilika za najbolju žurku u godini. Evo šta horoskopski znakovi misle o ovom slavlju.

Ovan

Ono što pripadnici ovog znaka vole kod Nove godine je ideja novih početaka, a iako nisu tipovi koji će da prave listu sa ciljevima, ipak će podsvesno da smišljaju razne planove. U dobrom raspoloženju veseliće se najboljoj žurci u gradu, koju će često i sami da organizuju. Na njima luduju dok ne padnu s nogu.

Kako u svetu proslavljaju Novu godinu pročitajte OVDE.

Bik

Pripadnici ovog znaka teže za time da doček Nove godine provedu u zagrljaju sa svojom ljubavi. Na sam početak nove godine ne gledaju kao na nešto spektakularno, već samo kao potrebu za pisanjem novog datuma. Mogu da odu i na neku proslavu na otvorenom, žurku ili da ostanu kod kuće - njima je svejedno dok ima fine klope i pića. Samci će da iskoriste prilliku za upoznavanje novih ljudi, po mogućnosti nekog s kim će odmah da osete hemiju kako bi u ponoć mogao da "padne" i prvi poljubac.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka su najveći komunikatori celog Zodijaka, a za sam doček najveći problem će da im predstavlja koju od brojnih opcija odabrati. Nije isključeno da će celo veče da provedu odlazeći s jednog mesta na drugo, kako ne bi ništa propustili - i uvek će se dobro provesti. Uopšteno, oni vole da prave planove i da donose odluke za početak nove godine, ali problem je što ih se kratko drže, odnosno zaokupe ih druge stvari i raspoloženje.

OVDE pročitajte godišnji horoskop za 2015 - Lavu je pravo vreme da kaže sudbonosno Da, Bika očekuje uspeh na poslu!

Rak

Pogled pripadnika ovog znaka na Novu godinu je oprezan i pomalo nostalgičan, jer niko ne zna hoće li biti gore ili bolje nego pre. Oni obično podvuku sve što se dogodilo u prošloj, sačuvaju lepe uspomene i filozofski se pitaju šta im budućnost nosi. Za njih proslave obično uključuju boravak u krugu bliskih ljudi - porodice i prijatelja. Uvek se radije odlučuju za zabavu kod kuće nego masovne proslave ili plaćanje nečeg organizovanog.

Lav

Pripadnici ovog znaka obožavaju gužvu i uzbuđenje u vezi sa proslavom Nove godine. Vole da budu okruženi ljudima koje vole i što je još važnije, koji vole njih, pa se u druženjima pune pozitivnom energijom. Ne gledaju na početak godine kao na nešto značajno u njihovom životu u smislu pravljenja novih planova, mada oni i onako uvek imaju neki plan u glavi. Doček će za njih da bude u veselom raspoloženju, a gde god da su biće glavni zabavljači.

Koje su prednosti horoskopskih znakova pročitajte OVDE.

Devica

Pripadnici ovog znaka vole da u detalje isplaniraju sve, od svojih novogodišnjih odluka, zaokreta u odnosima i ciljevima, kao i samu proslavu Nove godine. Ne vole da dočekaju poslednji dan kako bi odlučili gde će da slave, već će pomno da razmotre sve opcije i da odaberu najbolju. Najčešće će sami da budu domaćini slavlja, a to će da obave besprekorno. Opustiće se tek oko ponoći, posle koje čaše šampanjca ili pića po izboru.

Vaga

Pripadnici ovog znaka do poslednjeg trenutka neće moći da se odluče gde će da slave, a prevagnuće opcija sa najboljom hranom do ponoći, dok će većina njih nakon toga da se pokupi i da ode na neku ludu zabavu gde napokon mogu da se u potpunosti opuste. Oni vole drugačije zabave, a najveći utisak će na njih da ostave nova iskustva - bilo da je reč o novim ljudima, ambijentu... Novogodišnje odluke baš i ne donose, a ako to čine najčešće se koncentrišu na posao.

Kako će prazničnu sezonu da provedu horoskopski znakovi saznajte OVDE.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka za sam doček uvek imaju neki ludi plan u rukavu, njih neće da zadovolji ono što mogu da dožive svaki vikend ako požele. Slobodnima će vodilja večeri da bude osvajanje, a zauzeti će da se odluče s društvom za neku aktivnost, pa makar to bilo samo i kupovina najboljeg vatrometa u gradu i njegovog postavljanja na obližnju livadu - oni vole da veče ima neki svoj cilj.

Strelac

Pripadnici ovog znaka dele se u dve grupe - prvi u potpunosti ignorišu doček i ponašaju se kao da je to bilo koji drugi dan ili izlazak, dok drugi Novu godinu koriste kao priliku za novi doživljaj - a obično se radi o putovanju. U svakom slučaju, zabava za njih podrazumeva ples, piće, vatromet i dobro društvo. Novogodišnje odluke ne donose, to smatraju glupošću.

Ljubav i seks u 2015: Bika čekaju teške odluke, Jarčevima najuzbudljivije u krevetu!

Jarac

Pripadnici ovog znaka uvek imaju velika očekivanja od svega, pa tako i od novogodišnjih proslava. Bilo da je reč o kućnoj žurci, organizovanoj proslavi ili putovanju, oni žele da to bude nešto za pamćenje. Poput Devica, vole da je sve unapred isplanirano - ukusno i elegantno. Što se tiče novogodišnjih odluka, tu su pravi majstori, jer niko nema potrebu toliko da analizira prethodne događaje i da donose nove planove poput njih.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka se novogodišnjoj proslavi raduju kao buntovna deca u pubertetu, oni naprosto obožavaju zabave kao priliku za opuštanje i druženje sa što većim brojem ljudi, a ta im je potreba u krvi. Nije čak potreban ni spektakularan doček, oni samo žele da su drugi u istom raspoloženju kao oni i da ima dovoljno pića za sve. Što se tiče novogodišnjih odluka, oni razmišljaju o tome šta bi trebalo da menjaju, ali će ih to držati tek nekoliko dana.

Zapisano još pre 200 godina - OVDE proverite šta vam predviđa Narodni večiti kalendar!

Ribe

Poput Rakova, pripadnici ovog znaka teže dočeku koji će da ima romantičnu notu. Što se tiče proslava, oni nipošto nisu snobovi, pa će im tri puta draže biti da dočekaju ponoć na nekom gradskom trgu, nego na "fensi" proslavi gde su svi tip-top sređeni i glume "finoću". Što se tiče novogodišnjih odluka, oni će zaista mnogo da razmišljaju o tome šta im budućnost donosi i koje bi stvari trebalo da menjaju kako bi se pokrenuli u pravom smeru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs