Dobro se dobrim vraća

Najbolji božićni poklon: Beskućnik joj dao poslednje pare za prevoz, ona mu se i te kako odužila!

Beskućnik Robi prišao je Dominik sa svim sitnišem kojeg je imao kod sebe i insistirao da ih ona uzme kako bi bezbedno stigla do svog doma, nakon što je ova devojka izgubila kreditnu karticu. Ona sada skuplja novac da Robija skloni sa ulice
Zanimljivosti
13:26h Autor:
Najbolji božićni poklon: Beskućnik joj dao poslednje pare za prevoz, ona mu se i te kako odužila!
Foto: Facebook / Dominique.xo

Jedna studentkinja odlučila je da živi na ulici 24 sata kako bi podigla svest o svim problemima beskućnika i skupila novac za jednog od njih koji joj je ponudio poslednje pare koje je imao da bi se ona bezbedno vratila kući taksijem.

OVDE saznajte zašto je jedan čovek pocepao beskućniku natpis za pomoć!

Naime, Dominik Harison Bencen, studentkinja Univerziteta Centralni Lankašir u Engleskoj izgubila je kreditnu karticu jedne noći i shvatila da uopšte nema novca da se vrati kući. Beskućnik, nazvan Robi, prišao je Dominik sa svim sitnišem kojeg je imao kod sebe i insistirao da ih ona uzme kako bi bezbedno stigla do svog doma, prenosi Huffington Post.

OVDE pogledajte kako se jedan beskućnik rasplakao kada je shvatio u čijoj je kući - mislio je da je kod prijatelja.

Dominik nije htela da mu uzme pare, ali ju je njegov gest toliko pogodio da je odlučila da mu se oduži za to. Rešila je da ceo današnji dan provede sa Robijem na ulici kako bi skupila dovoljno novca da ovog velikodušnog beskućnika zauvek skloni sa ulice. Do sada, skupljeno je 3.400 funti (oko 4.300 evra), a Dominik je oduševljena velikodušnošću ljudi koji su na najbolji način reagovali na ovu dirljivu priču.

"Hvala svima što ste ovo omogućili, zaista je ohrabrujuće i inspirišuće videti koliko je ljudima stalo. Ne mogu da vam se dovoljno zahvalim za sve divne reči. Poruke koje su namenjene Robiju obećala sam da ću mu ih odštampati kako bi mogao da ih sve pročita u svom novom domu. Hvala još jednom svima koji su promenili život ovom čoveku, ovo je najbolji božićni poklon koji smo mogli da mu damo", rekla je Dominik.

A koje poznate ličnosti nekada nisu imale krov nad glavom saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs