Vredi probati

Dobra atmosfera i mir u domu: Unesite 8 feng šui detalja koji vas štite od negativne energije!

Bambus je pravi lek kada je u pitanju loša energija, kao i simbol sreće, a dosta vam može pomoći i umetnička slika koja će biti raj za oči
Zanimljivosti
19:42h
Dobra atmosfera i mir u domu: Unesite 8 feng šui detalja koji vas štite od negativne energije!
Foto: Shutterstock

Dobra atmosfera, osećaj mira, blagostanja i obilje pozitivne energije želimo svi u našem porodičnom gnezdu.

To možete postići na vrlo jednostavan način - unesite sledećih osam predmeta u kuću i zaštitite se ili odstranite negativnu energiju!

OVDE saznajte koja su ključna pravila za čišćenje doma od negativne energije - pratite svih 5!

1. Feng šui bambus - biljka koja donosi sreću u dom

Bambus je biljka koja će vam doneti sreću i najpoznatiji je feng šui "lek" protiv loše energije i simbolizuje boljitak u domu! Lako se gaji i veoma je tolerantan na različite uslove. Ova biljka je simbol dobre sreće u feng šuiju. Elegantno stablo bambusa odlično će izgledati u domu ili kacelariji.

2. Feng šui fontana za zdravlje i bogatstvo

Prelepa fontana je omiljeni "lek" po feng šuiju i možete je staviti u dvorište, kuću ili kancelariju. Ova fontana kombinuje nežan zvuk zvončića i vode i donosi mir i potrebnu energiju. Pronađite ove fontanice u bolje snabdevenim prodavnicama za opremanje doma.

7 navika za postizanje duševnog mira pročitajte OVDE - nikad nije kasno da usvojite ove navike!

3. Sveća - snažan vatreni element po feng šuiju

Da li često palite sveće u svom domu? Nadamo se da to činite! I koliko lepih svećnjaka imate koji bi podržali ovaj vatreni feng šui element? Predlažemo da nabavite crveni svećnjak. Crvena boja će ispuniti dom sjajnom energijom, a kvalitetni svećnjak simbolizuje dug život.

Kako da privučete bogatstvo u kuću pomoću feng šuija, saznajte OVDE - zelena i ljubičasta za više novca!4. Napravite dobru energiju uz pomoć feng šui slike

Dobra umetnička slika po feng šui načelima može značajno poboljšati energija u prostoru. Izaberite sliku u zavisnosti od toga kakvu energiju želite u tom prostoru. Na primer: dobar izbor za spavaću sobu bile bi nežne i senzualne slike, dok aktivna i vibrantna umetnička dela ostavite za kancelariju. Ukoliko želite da poboljšate ljubav, feng šui ima lek za vas! Romantična slika postavljena na jugozapad ojačaće vašu ljubav!

5. Oterajte negativne "duhove" uz pomoć vetrenih zvončića

Zvončići za dom i dvorište ili vetrena zvona imaju više primena u feng šuiju. Iako mnogi misle da je najbolja mesto za njih napolju, jer će uz pomoć vetra svirati prelepim zvucima, odličan su ukras i za dom, a po feng šui principima najbolji su način da oterate negativnu energiju iz doma.

Kojih 7 jeftinih detalja će osvežiti svaku prostoriju, saznajte OVDE.

6. Esencijalna ulja za mir i blagostanje

Svakodnevna upotreba esencijalnih ulja u domu ili kancelariji je glavna preporuka feng šuija. Možete ih koristiti za različite namene - za čišćenje, relaksiranje, za dodatnu energiju ili ako udišete ove mirisne note. U prodavnicama možete nabaviti komplet sveće/svećnjaka sa esencijalnim uljima koji će ceo vaš dom ispuniti prijatnim notama. Postavite jedan svećnjak u kupatilo, a drugi u spavaću sobu i napravite prijatnu atmosferu u kojoj ćete se potpuno opustiti i izlečiti od lošeg raspoloženja.

7. Napravite dobru energiju uz pomoć ogledala

Ogledala su aspirin u feng šuiju. Postavljena na odgovarajuća mesta, ona mogu podići nivo energije. Ogledala takođe mogu doneti mir i osveženje u dom.

Zašto je Šer izbacila sva ogledala iz kuće, saznajte OVDE - duboko nezadovoljna!

8. Kupite Budinu figuricu za svoj životni prostor

Ukoliko ste jedna od osoba koja ima malo vremena za sebe, meditaciju ili jogu, možete u svoj dom doneti mir tako što ćete postaviti Budinu figuru. Osim što će doneti mir i spokoj u dom, figura Bude se lepo slaže uz skoro sve enterijere.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs