Mnogo dešavanja pred nama

Horoskop za novembar: Rakovi su zaljubljeni kao prvog dana, Vagama je izuzetno povoljan period!

Rakovima će ovaj mesec da donese željene novosti, samo ako ne oklevaju i ne pravdaju svoju preopreznost nekim nedostacima prilika
Zanimljivosti 01.11.2014. - 12:47h Autor: Stil
Foto: Shutterstok

Ovan

 

Mesec priličnih izazova jer ćete morati da donesete vrlo bitnu odluku vezanu za posao. S jedne strane, vi osećate sigurnost i obavezu prema saradnicima, a sa druge, nadate se rešenju zaostalih i nagomilanih problema, mada je sve izvesnije da je bolje započeti nešto novo. U ljubavnom životu ima pozitivnih promena u smislu da ste sa voljenom osobom postigli dogovor o planovima za budućnost. Prija vam vreme koje provodite u razgovoru sa porodicom. Fizički se dobro osećate, mada ste pomalo napeti.

 

Bik

 

Novac koji dugo očekujete bi trebalo zahvaljujući trudu vaših bliskih saradnika, da dođe do vas. Nije vreme za velike poduhvate, važnije je da sačuvate status koji imate, a da pripremite podršku za nove poduhvate, krajem sledećeg meseca. Malo ste umorni od svega i želite da se opustite. Vaš partner je malo ljubomoran, a vi uvređeni i ne želite da se pravdate. Možda bi trebalo da budete fleksibilniji, pa da provedete više vremena zajedno. Moguće su manje virusne infekcije i prehlada.

 

Da li vas intuicija služi ili vara prema horoskopu saznajte OVDE.

 

Blizanci

 

Vreme koje je pred vama navodi vas na donošenje dugoročnih planova i to onih sa realnom osnovom i izvodljivošću. Bolje je prihvatiti i manje plaćen posao koji vam donosi dugoročnije rešenje, nego težiti za nekim boljim, ali rizičnijim prilikama. Oni koji se bave podučavanjem i obrazovanjem, mogu imati novu ponudu. Ljubav je polje koje vas trenutno smiruje i čini da se dobro osećate pored osobe koju ste izabrali. Usamljeni će imati novu priliku koja im odgovara. Imate mnogo energije, ali se malo krećete.

 

Rak

 

Ovaj mesec će vam doneti željene novosti, samo ako ne oklevate i ne pravdate svoju preopreznost nekim nedostacima prilika. Zvezde kažu da ono što sada započnete ima sve šanse da bude dugoročno stabilno i uspešno. Što hrabrije odluke donosite, biće bolje prihvaćene i podržane. Budite od akcije. Ukoliko sa voljenom osobom želite da kupite ili adaptirate nekretninu, pravi je trenutak. Zaljubljeni ste kao na početku veze. Odlično se osećate, pripazite samo da ne jedete previše, moguć je porast težine.

Lav

 

Posao kojim se bavite veće dugo ne ispunjava vaše standarde i vi se osećate kao da biste menjali posao, da odete u bilo kom pravcu. Važno je da uočite šta je dozrelo za promenu i koliko je moguće promeniti prilike na vašem poslu. Ne donosite ishitrene odluke, sačekajte pomoć i savet osobe na koju ste uvek mogli računati. Svadljivi ste i prebacujete voljenoj osobi da vas zapostavlja, a sami ne pokazujete želju da bude uz vas. U dobroj ste formi, a rekreacija bi vas i opustila i lepše biste se osećali.

 

Devica

 

Ubirate plodove vaših odluka iz septembra ove godine i potvrđujete da ste bili u pravu kada ste baš tako odlučili. Oni koji se bave transportom, ili turizmom, mogu imati veći promet i odlične ponude tokom ovog meseca. Poradite na reklami firme, čime god da se bavite. Emotivno ste u dobrom raspoloženju i harmonični sa sobom i voljenom osobom. Izlasci sa prijateljima vam prijaju i više se otvarate u krugu osoba koje vas stimulišu. Manji problemi sa glavoboljom su posledica užurbanog tempa.

 

OVDE saznajte životne principe horoskopskih znakova.

 

Vaga

 

U poslovnom smislu, Vagama će novembar biti izuzetno povoljan period. Koji god posao da započnete, uspešno ćete ga završiti do kraja meseca. Ovakva naklonjenost zvezda u kombinaciji sa vašom povećanom produktivnošću obezbediće vam dodatnu zaradu, bonuse ili čak unapređenje. Ali, obratite pažnju - vaš uspeh može da izazove ljubomoru među vašim kolegama.

 

Što se tiče ljubavnog plana, početkom meseca rešićete neki stari konflikt, koji vas je dugo opterećivao, tako da ćete se osećati mnogo opuštenije. Moguć je susret sa novom osobom, koja će vas u potpunosti razumeti, ili će osoba sa kojom ste već u vezi da se promeni nabolje. Obratite pažnju na mentalno zdravlje. Svaki oblik nervoze vam u ovom trenutku ne treba, pa se trudite da što više vremena provodite sa dragim osobama u prijatnom okruženju.

 

Škorpija

 

Novembar će biti neobičan period za Škorpije, kada je posao u pitanju. S jedne strane, čeka će vas uspeh na svakom koraku. Trenutni poslovi razvijaće se i brže nego što ste planirali, a profit će biti veći nego što ste očekivali. S druge strane, obratite pažnju na kolege. Ne dozvolite im da budu previše nemarni prema poslu, jer to može da vam napravi ozbiljne probleme. Na ljubavnom planu, izgledi su da će sve biti u najboljem redu, ali vi nećete biti zadovoljni, i ne dozvolite da vas to izjeda iznutra. Saberite se, i obećajte sebi da melanholija i depresija neće da upravljaju vama.

 

Strelac

 

Pred vama je malo teži period u poslovnom smislu. Iako imate sve mogućnosti da završite obaveze na vreme, nema garancije da ćete ih završiti na kvalitetan način. Očigledno je da ne treba da menjate posao u ovom trenutku. Koncentrišite se na konkretne probleme i uložite svoj maksimum u njihovo rešavanje. Ne obazirite se na konkurenciju, iako će vam se u periodu između 10. i 20. novembra činiti da su mnogo bolji od vas. Ovo je samo iluzija kako bi vas izbacili iz koloseka. Što se tiče ljubavnog plana, neke konflikte je bolje da ostavite za neki kasniji period, jer ne možete da ih rešite brzo i efikasno. Zato je najbolje da pustite stvari da se malo slegnu. U odnosu sa voljenom osobom, biće dovoljno da budete pažljivi i brižni. Fizički ćete se osećati sasvim dobro.

 

Koje su slabe tačke horoskopskih znakova sazanjte OVDE.

 

Jarac

 

Ovaj period će za Jarčeve biti prava životna pozornica, a okolnosti se praktično formiraju na osnovu njihovih želja. Ipak, bićete suočeni i sa nekim negativnim momentima, uglavnom vezanih za vaše greške u prošlosti, ali vaša volja će biti odlučujući faktor. U prvih deset dana ovog perioda bićete iznenađeni tempom vašeg rada. Bićete u stanju da postignete sve i svuda. Na ljubavnom planu, novembar je idelan za rešavanje problema koji su se razvijalu proteklih nekoliko meseci. Tokom ove pozitivne životne faze imate energije više nego dovoljno što može pomoći ojačavanju veze. Ne opterećujte se sumnjama. Uzimajte više vitamina, trebaće vam u ovom periodu.

 

Vodolija

 

U poslovnoj sferi ćete biti izuzetno produktivni, ali bez obzira na pozitivne okolnosti sagledajte sve nijanse iz okruženja pre nego što se prepustite ostvarivanju željenih ciljeva. Vodite računa da, ukoliko ponudite pomoć nekom kolegi to zaista i doživi kao pomoć. Na ljubavnom planu je slična situacija. Tako na primer, ne bi trebalo planirati masovnije događaje bez obzira koliko volje i novca za to imate. Pozitivnu energiju koju imate usmerite u potvrdu toga koliko vam voljena osoba znači. Ne rešavajte probleme "na prvu loptu" drastičnim potezima. Na zdravstevnom polju novembar vam može doneti nervozu. Probajte da je iskontrolišete, naročito oko 22. kada će pomračenje meseca uticati na vas.

 

Ribe

 

Novembar će na poslovnom planu za vas biti uspešan, ali izbegavajte diplomatiju. Može se desiti da od dogovorenog dobijete sam polovinu jer niste dobro pregovarali. Moguć je pritisak nadređenih, a ukoliko ste vi šef moguće je da ćete od vaših zaposlenih tražiti više nego obično. Problem u komunikaciji ne bi trebalo da bitnije poremeti vašu vezu. Vaš partner će vas razumeti čak i bez reči. Više fizičke aktivnosti će i te kako prijati vašem zdravlju u ovom periodu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...