Neviđeno do sada

Najnoviji metod izrade nakita: Modni detalji od majčinog mleka! (FOTO)

Majka troje dece smatra dojenje veoma važnim, a majčino mleko naziva tečnim zlatom, pa je odlučila da osmisli metod izrade nakita od ove tečnosti koji ima čvrsinu kao biseri i traje ceo život
Zanimljivosti
18:24h Autor:
Najnoviji metod izrade nakita: Modni detalji od majčinog mleka! (FOTO)
1 / 1 Foto: Facebook / MommyMilk Breast Milk Pendants

Amerikanka Ališa Mogavero, mama troje mališana, odlučila je da pokaže koliko je za nju dojenje dragoceno, te je na originalan način majčino mleko sačuvala zauvek!

Naime, Ališa je nakon prvog porođaja imala poteškoće s dojenjem, zbog čega je želela da ga na neki način sačuva - počela je da pravi nakit od majčinog mleka!

Kako majčino mleko utiče na dečake, a kako na devojčice, saznajte OVDE.

Kako objašnjava, najpre ga je pravila od sopstvenog mleka, a potom su članice njene porodice i prijateljice i same želele da dobiju nakit od svog mleka, a u ponudi je sve - lančići, narukvice, prstenje, privesci, medaljoni sa ukrasnim oblikom po želji koji se izrađuje od ove tečnosti i imenom.

Mogaverova je odlučila da njen metod obrade mleka kako bi dostiglo tvrdoću bisera i izdržljivost zadrži za sebe i priznaje da joj je bilo potrebno nekoliko godina da ga savlada, ali garantuje da neobični nakit traje celog života, a uz to i uvek osvežava predivno sećanje na period dojenja.

OVDE pročitajte kako vas otkirva vaš omiljeni modni detalj!

Mogavero smatra da je ovo predivan i unikatan način da se sačuva tečnost koju ona zove "tečno zlato", koja se može proizvoditi samo tokom kratkog, određenog perioda, a može se čuvati generacijama i poslužiti kao odličan poklon deci, koji predstavlja koren njihovog života i najraniji način preživljavanja.

Još neverovatnih fotografija nakita od majčinog mleka pogledajte u galeriji ispod!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs