Obratite pažnju

Kineski ljubavni horoskop: Pacov je romantičan i osećajan, Tigar je često u slobodnoj vezi

Zmaj u ljubavi ima mnogo sreće, vrlo je šarmantan i harizmatičan i zato mu nije problem da osvoji mnoga srca
Zanimljivosti
20:12h
Kineski ljubavni horoskop: Pacov je romantičan i osećajan, Tigar je često u slobodnoj vezi
Foto: Thinkstock

Svaki znak ima svoje karakteristike, vrline i mane. Saznajte šta vam kineski horoskop poručuje kada je ljubav u pitanju.

OVDE saznajte koji ste znak u kineskom horoskopu.

Pacov

U ljubavi ste romantični, osećajni i spremni da u svakoj situaciji branite one koje volite. Posedujete određenu dozu ljubomore i posesivnosti, što vašeg partnera može da dovede do granica ludila. Teško izražavate emocije, ali vrlo ste odani, senzualni, strastveni i privrženi kada nađete srodnu dušu. Vrlo vam je važna seksualna strana ljubavi.

Vo

Zračite šarmom i senzualnošću. Ali u potrazi za ozbiljnim partnerom budite oprezni budući da vas je lako povrediti. Da biste prihvatili poziv na večeru ili se upustili u avanturu, potrebno je mnogo uveravanja. Međutim, uz pravog partnera, koji zna kako da dopre do vas, postajete nežni, iskreni i opušteni. Tražite partnera koji može da se sjedini s vama i na emocionalnoj i na telesnoj bazi, koji je iskren i veran. Teško opraštate ako vas partner izneveri.

Tigar

Neprestani sukobi, burni i emotivno nabijeni raskidi i romantična mirenja čine vaš ljubavni život uzbudljivim. U potrazi ste za partnerom individualcem, koji je pomalo ekscentričan. Budući da uživate u slobodi i raznolikosti, često se nalazite u slobodnom vezama, a kada se zateknete u dugotrajnijoj vezi stalno morate da održavate uzbuđenje novim avanturama i doživljajima.

Šta je znakovima prema kineskom horoskopu potrebno da bi se probudile strasti pročitajte OVDE.

Zec

U ljubavnom životu uživate u punom smislu. Privlače vas senzualni, romantični partneri. Od njih očekujete vernost, predanost, osećajnost i sposobnost imaginacije. U ozbiljnim vezama partneru ste predani dušom i telom. Izbegavajte sukobe i mirno, jasno i iskreno recite šta vas muči. Pogled ili nepažljiv gest mogu da vas bace u loše raspoloženje ili čak u plač.

Zmaj

U ljubavi imate mnogo sreće, vrlo ste šarmantni i harizmatični i zato vam nije problem da osvojite mnoga srca. Međutim, zbog nedostatka fleksibilnosti, saosećanja i tolerancije teško vam polazi za rukom da ostvarite dugotrajnu, kvalitetnu i stabilnu vezu. Ako posvetite više pažnje svom partneru i njegovim potrebama, zajednički život može da vam bude izuzetno prijatan.

Zmija

Zavodljiva ste osoba i jednom kada odredite osobu koju želite da osvojite ne odustajete lako. Iako uživate u flertu i isprva nedužnim pogledima, vrlo jasno znate granicu koju ne smete da pređete ako ne želite da izgubite ono što već imate. Za vas i vašeg partnera često važe suprotna pravila – treba vam prostor i mogućnost kretanja a da ne polažete račune, dok istovremeno želite da znate šta se događa s vašim partnerom. Ali kada volite, dajete sve od sebe.

Šta nikako ne smete da kažete horoskopskim znakovima pročitajte OVDE.

Konj

U vašem ljubavnom životu nikada ne nedostaje uzbuđenja. Rođeni ste zavodnik i poigravanje s dva partnera za vas nije neuobičajena situacija. Ljubavne neprilike nisu vam nepoznate. Iako dobro balansirate, postoje situacije koje vas izbacuju iz ravnoteže i tad gubite kontrolu nad događanjima. Teško se smirujete i usredsređujete na jednog partnera, ali kad uspete da prevladate oklevanje, obaveze počinjete da shvatate ozbiljno. Ispod hladne spoljašnjosti pravi ste romantik.

Koza

Iznad svega vam je potrebna ljubav i pažnja. Ipak, nikada nećete napraviti prvi korak, ali ako se ohrabrite svojim šarmom plenite poglede i srca. Kad se probije led, pokazujete senzualnost i odanost. Iako vam avanture nisu nepoznate, vi birate ozbiljne i stabilne veze. Kada vam nedostaje ljubavi, postajete nervozni i povlačite se u maštu.

Majmun

Monogamna veza za vas je test samopouzdanja, jer nemate snage da se oduprete flertovanju i laskanju. Seksualna strana veze mnogo vam je važna. Preterano skupa iskazivanja ljubavi vas uzbuđuju, a s partnerom najradije odlazite na otmene zabave. Želja za dominacijom nad drugima može da vam bude prepreka na putu stvaranja kvalitetnog i zdravog odnosa s partnerom.

OVDE saznajte šta horoskopski znakovi ne opraštaju i ne zaboravljaju.

Petao

U potrazi za srodnom dušom upotrebljavate sve zavodničke trikove. U ljubavi ste predani i odani, što zahtevate i od partnera. Iskrenost i vernost vrlo je bitna. Potencijalna opasnost skriva se u vašoj posesivnosti i nespremnosti za kompromise, koja može da vašeg partnera otera od vas.

Pas

U ljubavi ste privrženi, ali ipak teško nalazite idealnog partnera. Niste poverljivi i potrebno je mnogo vremena da vas neko upozna. Ali kada se početni strahovi savladaju, postajete iskreni, topli i prijatni. U partnerskim odnosima ste prebrižni i svog partnera ponekad izludite do krajnjih granica. Trebalo bi da radite na smanjenju brižnosti, a i na spuštanju vaših visokih standarda, zbog kojih ponekad gubite voljenu osobu.

Svinja

Od partnera očekujete visoke moralne standarde, kakve i sami imate. Otvoreni ste i bistri, pa se ne ustručavate da tražite ono što želite. Odgovara vam samouveren partner nadmoćnog intelekta. Uživate u raspravama i provokativnim razgovorima. Vaši voljeni mogli bi da vam zamere na tvrdoglavosti i nespremnosti na kompromise. Ako želite da uživate u ljubavi, morate da budete spremni na male ustupke i zajednička rešenja.

Koje su vaše omiljene seksi igrice prema horoskopu saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs