Iznenadiće vas

12 zanimljivih činjenica o grudima: Spavanje na stomaku menja oblik, najveće su obima 178 cm!

Da li ste znali da u Londonu možete piti šampanjac iz čaše koja ima oblik grudi Kejt Mos, kao i da muškarci imaju bradavice jer su nekada bili žene?!

Zanimljivosti
12:34h Autor:
12 zanimljivih činjenica o grudima: Spavanje na stomaku menja oblik, najveće su obima 178 cm!
Foto: Ilustracija: Shutterstock

Postoje velike, male, čvrste, opuštene, raskošne, ali kakve god bile, grudi su večita opsesija jačeg, ali i nežnijeg pola.

I dok muškarci u njima vide predmet zadovoljstva, a žene lepotu tela koju će istaći kroz dekolte, predstavljamo vam neverovatne činjenice o grudima koje verovatno niste znali, a sigurno će vas iznenaditi!

Šta muškarci misle o dubini vašeg dekoltea, otkrijte OVDE.

1. Stimulacija bradavica će vas zbližiti sa partnerom. Tako barem tvrdi jedna studija iz 2012. godine. Istraživači su pokušali da otkriju zašto muškarce toliko privlače grudi i rezultat do kojeg su došli otkriva da je to stvar evolucije. Naime, muškarci su vremenom naučili da će im žena biti fizički naklonjenija i da će je bolje privući ukoliko stimulišu njene bradavice.

2. Neke žene mogu da dožive orgazam samo stimulacijom bradavica. Studija iz 2009. godine tvrdi da je 29 procenata žena koje su učestvovale u studiji,doživelo orgazam samo stimulacijom bradavica. To je zato što mozak žene obrađuje nadražaj bradavica na isti način na koji obrađuje genitalnu stimulaciju.

3. Muškarci imaju grudi i bradavice jer su nekada bili žene. Tako je, svi fetusi su isprva ženskog pola i tek nakon šest nedelja testosteron počinje da preuzima ulogu. Tada su grudi i bradavice već postale deo tela.

A kako izgleda kada muškarci izbace grudi u prvi plan, pogledajte OVDE.

4. Najveći brushalter je veličine L a najmanji veličine AAA. Međutim, L korpe su postale dostupne u prodavnicama tek 2011. godine.

5. U Londonu možete piti šampanjac iz čaše koja ima oblik grudi Kejt Mos. Ove čaše postoje u londonskom restoranu 34 i oblikovane su prema grudima ove kultne manekenke. Imaju čak i njen potpis na samom dnu!

6. Studije tvrde da dojenje smanjuje rizik od bolesti srca i raka. Pored toga, dojenje pomaže majkama da izgube kilograme nakupljene u trudnoći i smanjuje rizik od postporođajne depresije.

7. Korseti koji su podizali grudi izašli su iz mode tokom Prvog Svetskog rata. I to zato što je vojska tražila od žena da ih se odreknu jer im je ponestajalo čelika.

8. Svakoga dana proizvede se oko 4 miliona novih brushaltera.

OVDE saznajte kako treba pravilno održavati grudnjak da bi zadržao oblik i duže trajao.

9. Studija iz 2013. godine tvrdi da su muškarci koji više vole velike grudi slabije situirani i da imaju finansijskih problema. Studija je takođe otkrila da kada su gladni ili žele decu, muškarci takođe preferiraju velike dojke. S druge strane,oni kojima se dopadaju manje grudi finansijski su stabilniji, ali istovremeno manje spremni na proširenje porodice.

10. Ako spavate na stomaku, vremenom ćete promeniti oblik svojih grudi. Možda ne odmah, ali nekoliko godina intenzivnog spavanja na stomaku promeniće njihov oblik. Najbolja poza za spavanje definitivno je na boku.

11. Postoji osam različitih tipova bradavica i to varijacije normalnih, ravnih, ispupčenih i uvučenih.

12. Najveće zabeležene prirodne grudi ima Amerikanka Eni Hokins-Tarner, sa izmerenim obimom preko bradavica koji iznosi neverovatnih 177.8 cm!

Zašto muškarci ne mogu da odole i stalno gledaju u ženske grudi, otkrijte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs