FATALNA BEOGRAĐANKA JE ŽESTOKIM MOMCIMA DOŠLA GLAVE: Jasmina je prvog verenika IZREŠETALA, a drugog mučki izbola NOŽEM

Crna Jasmina došla je glave žestokim momcima, a ubila je čak dva verenika.

Zanimljivosti
Autor:
FATALNA BEOGRAĐANKA JE ŽESTOKIM MOMCIMA DOŠLA GLAVE: Jasmina je prvog verenika IZREŠETALA, a drugog mučki izbola NOŽEM
Ko je Crna Jasmina, Foto: Kurir/ privatna arhiva

Jasmina Antonijević, koju su mediji prozvali "Crna Jasmina", šest godina je provela u zatvoru zbog ubistva verenika Aleksandra Paunovića (22), zvanog Mali Paun, 2000. godine, a 2014. je uhapšena zbog novog ubistva. Tog puta žrtva je bio njen dečko Milan Tomović (38). Takođe su je zvali i "Cica ubica".

Prva žrtva ove žene bio je Mali Paun, koji je postao poznat po tome što je 18. oktobra 1994. godine ubio Dejana Marjanovića, zvanog Šaban - nekrunisanog kralja Zvezdare, koji je važio za žestokog momka. Inače, Mali Paun bio je kum Dejanu Marjanoviću, a kad je izvršio ubistvo, imao je samo 15 godina. Paunović biva osuđen na 6 godina maloletničkog zatvora, a sud je njegov postupak okvalifikovao kao "ubistvo na mah".

Paunoviću je nakon dve godine odsluženog zatvora ukinuta presduda, a on biva pušten da se brani sa slobode. Međutim, na ponovnom suđenju dobija 4 godine zatvorske kazne. Pre odlaska u zatvor, Paunovića je usmrtila njegova verenica Jasmina. Njih dvoje su se verili samo 4 dana ranije.

Antonijević je tad nakon ubistva, izjavila da je Paunović, s kojim se verila četiri dana pre ubistva, svakodnevno šamarao i tukao. Pretukao je pre kobnog dana desetak puta, jednom čak i bejzbol palicom. Na levoj podlaktici joj je urezao slovo P, a imao je običaj i da ispali metak iz pištolja pored nje, pričala je Jasmina u istrazi.

Deo njene izjavce u istražnom postupku opisuje momenat ubistva, tada je ona rekla:

- Veče pre ubistva bio je nervozan zbog mog telefonskog poziva, a kobnog dana mi je naredio da zatvorim prozor i rekao mi: "Sada ćemo da rešimo ovo zauvek!". Uplašila sam se i uzela njegov pištolj, a kada je krenuo prema meni - pucala sam.

Videvši, kako je navela, njegov ubilački pogled i osmeh, zapucala je i pucala sve dok se pištolj nije zakočio. Pošto je pao na vrata, nije mogla da izađe iz stana na Crvenom krstu, već je iskočila kroz prozor.

Jasmina biva osuđena na 6 godina zatvora. Tada joj je izrečena i mera obaveznog lečenja od narkomanije. Pre samog odlaska u zatvor, promenila je prezime Antonijević u Cvetković. nakon odslužene zatvorske kazne, o njoj se nije čulo ništa sve do oktobra 2014. godine, kada je počinila novo ubistvo.

Novo ubistvo se dogodilo u oktobru 2014. godine u beogradskom naselju Miljakovac. Jasmina je u tom trenutku bila već više od sedam godina na slobodi i u vezi sa Milanom Tomovićem kog je tada u stanu njegovog prijatelja Vladimira Petrovića, ubila ubodom noža. Komšije su tada tvrdile da su njih dvoje često posećivali Petrovića i da su svakodnevno sedeli u parku ispred zgrade. Zločinu je prethodila žustra svađa, a komšije su navele da se galama čula još od ranih večernjih sati.

Cvetkovićeva je nakon ubistva pozvala policiju, a potom pobegla iz stana. Uhapšena je nekoliko sati kasnije u kući rođaka u naselju Vranić, u okolini Beograda.

- Žao mi je, kajem se što sam ubila Milana! Mnogo sam ga volela!Vitlala sam nožem ka njemu, a onda sam izašla iz stana. Nisam ni znala da sam ga ubola... - ovim rečima se navodno u tužilaštvu pravdala Jasmina Cvetković te 2014. godine odmah nakon hapšenja, koja je rekla da je Milana Tomovića poznavala duže od 20 godina i da su u vezi bili oko godinu dana.

- Dvaput me pretukao. Za to vreme me je dvaput ozbiljno pretukao. Hteo je da imamo dete, pa sam skupljala pare za veštačku oplodnju, a u petak je trebalo da odem kod lekara da dam krv. U četvrtak me je pozvao pijan. Želeo je da se vidimo, a kad smo se našli, počeo je da preti da će me ubiti. Na Banjici je nasrnuo na mene i tukao me je, ali sam nastavila da idem s njim - rekla je Jasmina.

- Zajedno smo se nadrogirali, a onda smo otišli u stan Vladimira Petrovića i tamo se opet posvađali. Udario me je stolicom u leđa, zgrabio nož i krenuo na mene, a ja sam mu poturila stolicu. Nož mu je ispao, a ja sam ga podigla - navodno je rekla Jasmina i istakla da je u tom trenutku izašla iz stana.

- Vladimir je tada dotrčao i rekao mi da je Milan uboden. Ja sam telefonom pozvala prijatelja, koji me je potom odvezao u Vranić. Bila sam kod njega, a ujutru se predala - ispričala je Jasmina.

Trenutno je iza rešetaka, jer ju je Viši sud u Beogradu osudio 2016. godine na 13 godina zatvora zbog ubistva Tomovića, a zbog zločina koje je počinila u javnosti je dobila nadimak Crna Jasmina i Cica ubica.

(Stil/ Dosije BJ)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs