Poslastica nakon poniženja

Keti bukvalno živi od slatke osvete: Iz 25 godina lošeg braka naučila lekciju o samopouzdanju (FOTO)

Najrazličitije slatke i slane pite delo su ruku žene kojoj je muž stalno govorio da ne zna da kuva
Zanimljivosti
12:04h
Keti bukvalno živi od slatke osvete: Iz 25 godina lošeg braka naučila lekciju o samopouzdanju (FOTO)
Foto: Instagram
1 / 17 Foto: Instagram

"Moj bivši muž mi je stalno govorio da sam nikakva kuvarica. I to nije samo meni govorio već i svima okolo je pričao da ne znam da kuvam", kaže Keti Masunaga.

Ali, nakon 25 godina provedenih u lošem braku, Keti je naučila jednu istinu: "Uspeh je moja slatka osveta"

Sa dva sina i bez ikakvih prihoda i sredstava za život, Masunaga se, kako kaže, osećala zarobljeno u braku kao u kavezu i priseća se: "Koliko puta sam se vozila kroz grad i pomišljala - O.K. ovde ću da postavim svoj šator kad pobegnem".

OVDE pogledajte kako izgleda najseksepilnija kuvarica na svetu.

Tako je jednog dana, 2009. godine odlučila da napravi promenu u svom životu i konačno podnela zahtev za razvod. Iako je bilo, kako kaže, zastrašujuće, istovremeno to je bila najbolja stvar koju je uradila za sebe i svoje sinove.

"Kamo sreće da sam to uradila ranije", kaže ona.

Masunaga se ubrzo potom našla u situaciji da dosta vremena provodi u kuhinji, radeći za ketering koji je držala njena prijateljica.

Ukoliko se pitate, OVDE možete da proverite da li ste devojka za udaju.

Eksperimentisala je sa voćnim poslasticama od ananasa i pešnfruta, ali i sa kapkejkove koje, kako kaže, ne podnosi.Tada je shvatila da ima neverovatan talenat za pravljenje minijaturnih pita (za jednu osobu) kako slatkih, tako i slanih. Počela je da ih prodajena seoskim pijacama i z anekoliko godina njene pite su postale izuzetno popularne. N

jena firma "Svit rivendž", što u prevodu znači "Slatka osveta", danas izdržava šestoro zaposlenih, kamion kiosk i servis za dostavu. Danas ona prodaje između 400 i 500 pita nedeljno.

OVDE saznajte kojih 10 tipova muškaraca prema stilu kuvanja postoje.

Njene pite prelivene puterom od kikirikija, sa hrskavom jabukom, ljutom piletinom ili sočnim čokoladnim umakom, probile su se od lokalnog fast-fuda do biznis magazina prilično brzo, i sada osvajaju nagrade za recepte i poslovni koncept.

Za nju je razvod, kaže, bio ponovni početak od nule.

"Naučila sam da se ne plašim vrednog rada, naročito ako volite ono što radite. Ovo je zabavno. Naravno, povremeno se opečem po rukma, ali je i dalje zabavno. Moj sin je napravio neku računicu i izračunao da zarađujem dolar na sat. Mogla sam da se zaposlim negde gde bih imala penziono i zdravstveno osiguranje. Ali, održao me je osećaj da ovo mogu da izguram i želela sam to i da dokažem. Sada sam to i uspela", zaključuje ona.

Slogan na njenom štandu glasi: Sreća je najslađa osveta.

Kakve pite pravi ova "loša kuvarica", pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs