DARIJA SE POHVALILA AUTOM UKRAŠENIM SA 2 MILIONA KRISTALA: Manekenka uživa u luksuzu, a od njenih oblina zastaje dah

Ruska manekenka pohvalila se nedavno skupocenim lamburginijem optočenim svarovski kristalima.

Zanimljivosti
17:45h Autor:
DARIJA SE POHVALILA AUTOM UKRAŠENIM SA 2 MILIONA KRISTALA: Manekenka uživa u luksuzu, a od njenih oblina zastaje dah
Darija je auto ukrasila sa 2 miliona kristala, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ruska manekenka i Instagram influenserka Darija Radionova koja živi u Velikioj Britaniji, pohvalila se nedavno na Instagramu skupocenim lamborginijem optočenim svarovski kristalima, vrednim čak 320.000 evra.

Dariju inače na pomenutoj mreži pratio 1,3 milona ljudi, a ona sa njima svakodnevno deli detalje iz svog luksuznog života.

Ona je prvi put debitovala sa zadivljujućim automobilom 2019. godine, priznavši da je bilo potrebno 700 sati da se kristali dodaju, navodeći da "nema reči da opiše koliko je sjajan“."

Posao na automobilu uradio je umetnik Vinceri, koji je uradio slične projekte za brojne poznate ličnosti kao što je Maja Džama, engleska televizijska i radio voditeljka.

Inače, manekenka je ljubitelj skupocenih automobila i do sada je imala mnogobrojna luskuzna prevozna sredstva, a na poslednjem je imala i personalizovane tablice sa svojim imenom.

Darijin auto sa personalizovanim tablicama
Darijin auto sa personalizovanim tablicama foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Takođe, Darija je poznata kao i velika kolekcionarka markirane obuće, ali isključivo dva brenda.

"Volim cipele, imam stotine pari - moja kolekcija je luda. Ali samo Lubutin i Luj Viton, ne nosim ništa drugo. Sve moje torbe su takođe Luj Viton. Prave torbe. Skoro sva moja odeća je dizajnera Alaia, kojeg nosi i Kim Kardašijan. Ljudi kažu da bih mogla da budem sestra Kardašijan", izjavila je manekenka.

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram

Inače, Darija dolazi iz Moldavije, a u London se preselila kako bi studirala poslovni menadžment. Njeni roditelji važe za izuzetno bogate ljude, koji su ćerku poslali u London na prestižni fakultet i kupili joj penthaus u elitnom delu Londona.

Budući da je Radionova pokrenula svoj brend, a najjeftinija jakna košta oko 1.000 evra, možemo da zaključimo da je ova mlada bogatašica uspešna i u privatnom biznisu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs