Nervni slom

Urnebesno: Doživeo je nervni slom jer mu je otac pokosio sve video-igrice! (VIDEO)

Susret sa surovom realnošću, kada je u jednom trenu ostao bez svih igrica, ovog mladića je bukvalno doveo do nervnog sloma
Zanimljivosti 26.08.2014. - 17:12h Autor: Stil
Foto: Printscr / YouTube

Zavisnost od igranja igrica jednako je snažna kao i ostale a ovaj video snimak to i dokazuje. Ako imate dete ili poznanika sa ovim problemom, jedan od načina da ga rešite, ekstreman doduše, je da sve igrice stavite na gomilu i jednostavno ih "ubijete" kosilicom za travu. Zvuči smešno? Mladiću iz videa nije bilo ni najmanje smešno. Štaviše, doživeo je pravi nervni slom.

 

Naime, njegov otac rešio je da uzme stvari u svoje ruke, pokupio igrice iz sobe svog sina i ostavio mu poruku na zidu: "Nađi posao! Počni da živiš! Nema više igrica. Tata"

 

http://www.youtube.com/watch?v=EglOsfErtaE#t=123

 

"Jesi li normalan, zar ćeš zaista da mi pokosiš igrice?" - počeo je da se dere na oca i pitao ga je zašto ih je izneo u dvorište.

 

" Da bih te naterao da izađeš iz sobe! Moraš da nađeš posao i počneš da plaćaš račune, dosta je bilo ovoga! - odgovorio mui je.

 

"Ali kako ne razumeš, ja sam odličan u igricama. To će biti moj posao", urlao je mladić.

 

Otac je to sigurno već čuo bezbroj puta, dao gas na kosilici i prešao preko igrica. A zatim je usledio pravi nervni napad. Najpre neverica, urlanje, tuga, bes, pa sve u krug. Pogledajte video, možda prepoznate nekog iz svoje okoline.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...