PREPOZANJETE LI OVIH 5 IZUZETNO ČUDNIH ZNAKOVA KOD SEBE? Doktor psihologije tvrdi da oni pokazuju KOLIKO STE PAMETNI

Dr Ali Fenvik je neverovatan stručnjak u oblasti psihologije i otkriva veoma uanimljive činjenice o našoj inteligenciji.

Zanimljivosti
15:12h Autor:
PREPOZANJETE LI OVIH 5 IZUZETNO ČUDNIH ZNAKOVA KOD SEBE? Doktor psihologije tvrdi da oni pokazuju KOLIKO STE PAMETNI
5 čudnih znakova koji pokazuju da ste inteligentni, Foto: Pritnscreen Insagram - modern.day.psychologist

Dr Ali Fenvik se bavi se istraživanjem socijalne i kognitivne psihologije, organizacijske psihologije i bihevioralne ekonomije. Doktorirao je organizacijsko ponašanje, magistrirao veštačku inteligenciju i diplomirao japansku lingvistiku.

Način na koji on predstavlja psihološke savete i objašnjenja je krajnje neobičan, ali veoma zanimljiv ljudima. Ozbiljne teme približava kroz interesantne klipove, a jedna od tema kojom se bavi na svom Instagram profilu jesu i čudni znaci inteligencije.

Prema njegovom mišljenju, skriven znak da je neko inteligentniji nego što misli jeste na prvom mestu preterano razmišljanje. Da li ste među onima koji stalno nešto analiziraju i preokupirani su time?

Ako ste noćna ptica, to takođe govori o vašoj inteligenciji. Sledeći znak je smisao za crni humor. Sarkazam je odlika inteligentnih ljudi. Četvrti znak je kratkovidost što je naročito zbunilo ljude. Ovaj psiholog je objasnio da se karakteristike koje je izdvojio baziraju na naučnim istraživanjima. Peti znak je- volite da budete sami.

Suština je da mnogi ove oblike ponašanja odnosno karakteristike ne povezuju sa inteligencijom, a ugledni psiholog kaže da bi trebalo, piše Zena.rs.

Objasnio je i kako se naše odrastanje odražava na ljubavni život kada odrastemo. Pa kada nismo srećni u vezi i žurimo da prvi raskinemo, to otkiva da smo bili napušteni u detinjstvu, akada se bojimo da pričamo pred drugima, znak je da se bili previše kontrolisani.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs