Zvezde otkrivaju

Ljubavni odnos dva ista znaka: Dva Lava su nestabilna kombinacija, Ovnovi, ne idite ljuti u krevet!

Određene znakovi odlično se slažu sa suprotnim polom istog zodijaka, poput Rakova i Devica, dok bi Vodolije zarad ovog spoja morale malo da se promene
Zanimljivosti
22:34h Autor:
Ljubavni odnos dva ista znaka: Dva Lava su nestabilna kombinacija, Ovnovi, ne idite ljuti u krevet!
Foto: Thinkstock

Ljubavna veza sa istim horoskopskim znakom može biti komplikovana, budući da će u nekim momentima druga osoba biti kao ogledalo za sve vaše vrline i mane.

Na primer, dva Raka su dobra kombinacija, ali takođe mogu izludeti jedno drugo svojim promenama raspoloženja. Vodolije međusobno mogu biti najbolji prijatelji, ali mogu ostati toliko nedodirljive, da se dešava da se istinska strast nikada ne probudi. A lavovi? Oboje žele da budu u centru pažnje, pa takve situacije često ne izlaze na dobro.

Potražite svoj znak i saznajte koliko je za vas dobro da budete u vezi sa istim zodijakom.

A koje su nagore kombinacije zodijačkih znakova za ljubavnu vezu, saznajte OVDE.

Ovnovi

Ovo može biti teška kombinacija. Oboje ste "usijane glave", želite da sve bude po vašem, a kada nešto pođe po zlu, volite da okrivite druge. Sa druge strane, dva ovna međusobno dopunjuju svoje strasti i zajedno se dosta zabavljaju. Fer odnosi su ključ za uspeh ljubavne veze između dva Ovna, iako će uvek postojati međusobne "borbe". Vaš moto treba da bude "Nikad ne idite ljuti u krevet".

Dva bika

Bik je tvrdoglav, uvek usmeren na ono što on želi. Ukoliko ste i vi usmereni na to isto, odlično! Ukoliko niste, a želite da vam veza uspe, oboje biste morali da proširite svoje vidike, što ne bi bilo lako ni za jedno od vas dvoje. Glavni problem je u tome što ste oboje strastveni u vezi svojih ideja i mišljenja, pa ukoliko je jedno od vas dvoje konzervativno, a drugo liberalno, u velikom ste problemu. Jedino sport i senzualna zabava mogu da vas održe zajedno.

Kakvi ste za volanom po vašem horoskopskom znaku, pogledajte OVDE.

Dupli blizanci

Blizanci nikada nisu dosadni jedni drugima. Zapravo, tu se možda radi o previše nepredvidivosti koja postoji. Jedno od vas dvoje moraće da bude "stabilno" u vezi i da brine o domu, a ukoliko se to ne dogodi ubrzo, male su šanse da ćete ostati zajedno dovoljno dugo da se razviju duboke emocije. Sa druge strane, pozitivna strana veze dva Blizanca jeste to zajedno možete razgovarati o svemu i uživati u društvenom životu.

Rakovi

Ovo je jedna od najboljih kombinacija kada je reč o vezama između istih znakova. Oboje volite da negujete jedno drugo i da se mazite kod kuće. Ali, najveća mana u ljubavnom odnosu dva Raka jeste da kada naučite da tolerišete promenljivo raspoloženje druge strane i da ih ne shvatate lično, vaša "majčinska" tendencija koju oboje posedujete može da vam uništi seksualni život.

OVDE saznajte šta je u seksu strogo zabranjeno tokom leta.

Dva Lava

Ljubavna veza između dva Lava je prilično nestabilna kombinacija. Lav voli veliku količinu pažnje, a kada je nedobije, u stanju je da se naljuti, pa ga druga strana mora razvedravati i činiti da se oseća posebno. Ukoliko je vaš partner takođe Lav, pa ima sve ove osobine isto kao i vi, dešava se da nijedno neće da popusti. Strast između vas je velika, što je odlično kada je u pitanju seks, ali pripazite da ne kažete nešto pogrešno u vrtlogu strasti, što može napraviti fatalnu štetu vašoj vezi. Međusobno poštovanje je ključ da zajednica dva Lava opstane.

Dupla Devica

Ukoliko ste oboje posvećeni višim ciljevima - brizi o bolesnima ili službi, ovo može biti rajska kombinacija. Samo ne pokušavajte da se dokazujete svojoj drugoj polovini ili da kritikujete njegovo ponašanje, jer će vam to uništiti strast. Previše analiziranja može potpuno ugasiti vezu. Sadite biljke ili vežbajte jogu zajedno - tako ćete izvući najbolje jedno iz drugog.

Kojih 5 stvari u vezi je bolje prećutati, pročitajte OVDE.

Vage

Ovo može biti zajednica puna ljubavi, ker ste oboje okrenuti udovoljavanju svom partneru i održavanju balansa i pravičnosti u odnosu. Međutim, opasnost se krije u tome što ostajete previše površni: projektujete predivnu sliku savršene ljubavi, dok vaša ozlojeđenost ostaje ispod površine. Moraćete malo produbiti vezu kako biste iskoristili pun potencijal koji ona poseduje.

Dve Škorpije

Strast, opasnost, intrige... Dve Škorpije imaju sve! Možda i previše. Poverenje je ključno da bi veza između dve Škorpije opstala. Ukoliko jedan ili oba partnera imaju sklonosti prema ljubomori ili sumnji, pripremite se za ludu vožnju! U ovoj kombinaciji, najvažnije je da delite međusobno svoja najdublja osećanja, ali ne treba svakodnevno puniti partneru glavu sa tim, kako ne biste podstakli ozlojeđenost druge strane.

A izjave razvedenih o tajnama ispešnog braka pročitajte OVDE.

Dupli Strelac

Evo jedne zabavne kombinacije. Vi zajedno radite ono što vam srce želi. Vaša jaka ubeđenja mogu da vode do diskusija na duhovnom nivou, ali oboje prihvatate mišljenje druge strane. Pravi problemi javljaju se u momentu kada jedno od vas poželi da se obaveže, a drugo ipak voli svoju slobodu. Duhovna veza vas drži zajedno.

Jarčevi

Možda ne mislite da je ovo neki dobar, romantičan spoj, budući da ste oboje teški realisti. Vaša praktična priroda dozvoljava da cenite prirodu druge osobe, ali bez iluzija. U ovakvoj vezi, možete biti ono što zaista jeste, samo nemojte dozvoliti vašim ambicijama ili potrebi za statusom da uzmu prioritet u odnosu na negovanje porodičnog života.

Testirajte svoj izbor partnera! Tri pitanja koja treba da postavite sebi pročitajte OVDE.

Dve Vodolije

Vodolije odlikuje otvorenost u mišljenju i tolerancija, pa čak i uživanje u tuđoj ekscentričnosti. Dve Vodolije lako postaju najbolji prijatelji, ali na emotivnom polju, ovaj spoj nije baš idealan. Obe Vodolije mogu biti stidljive kada je reč o priznavanju osećanja, kao i prelazak na ozbiljne veze. Kako biste sačuvali strast, moraćete da napustite svoju zonu udobnosti i probate nešto novo.

Duple Ribe

Ribe su večiti sanjari, što u ljubavnoj kombinaciji radi i za vas i protiv vas. Oboje možete beskrajno plutati oko svoje fantazije, ali nikada ne spustiti sidro u sigurnu realnost. Pripadate osobama koje "stalno nose ružičaste naočare", što zapravo znači da vaša druga polovina "ne može ništa da uradi pogrešno", što je dobro, osim ukoliko ta osoba ima ozbiljan problem, a ne samo nespretnost. Morate pronaći treće lice da biste sredili finansije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs