orošavanje

ČUVENI TREND ZA POLNI ORGAN NAPRAVIO POMETNJU MEĐU SRBIMA: Proslavile ga Suzana Mančić i Bekuta, a evo o čemu se radi

Trend orošavanja vagine napravio pometnju u Srbiji i pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Zanimljivosti
20:51h Autor:
ČUVENI TREND ZA POLNI ORGAN NAPRAVIO POMETNJU MEĐU SRBIMA: Proslavile ga Suzana Mančić i Bekuta, a evo o čemu se radi
Trend orošavanja vagine napravio pometnju u Srbiji, Foto: Printscreen Twitter

Orošavanje je jedan od vodećih trendova među ženama, a predstavlja proces ispiranja vagine, grlića materice i materice mineralnom vodom, temerature 36,8 stepeni Celzijusovih.

Jedna od najvećih zagovornica ovog trenda je čuvena glumica Gvinet Paltoru, dok su ga kod nas proslavile Suzana Mančić i Ana Bekuta. Koliko je sam proces postao popularan govori i činjenica da devojke na društvene mreže kače video snimke na kojima se vidi kako se podvrgavaju procesu orošavanja.

Naime, jedan takav snima napravio je pravui pometnju među Srbima koji su osuli paljbu u komentarima, dok su se mnogi muškarci pitali šta to predstavlja.

Možemo videti devojku umotanu u ćebe od pasa pa nadole kako ispod hoklice sa kružnom rupom postavlja šerpicu vrele vode. Nakon toga ona seda na stolicu, očigledno bez donjeg veša, ćebetom pravi "zidove" oko šerpice i hoklice kako se para i šerpe ne bi "rasipala" po prostoriji, već se usmereno kretala ka njenom polnom organu, piše Blic Žena.

"Još da ubaci u vodu malo tamjana", "Krsti čavku", "Pari se, to se savetuje kod prehlada i pojedinih zaraza, baš sam se uvek pitala kako se to radi, kada sam čitala da se neke žene tako leče", "Inhalira", "Vraća kilometar sat unazad", bile su neke od prostih fora i primera lošeg humora.

Međutim, bilo je i onih koji su upućeni u sam proces koji su pokušali da objasne i dočaraju ostalima o čemu se radi.

"Greje jajnike i orošava zidove vulve. Pomaže kod različitih upala. Ženama je potrebna toplota za funkcioniranje polnih ćelija, pa su unutar tela, a muškarcima pak hladnoća 34.4 stepena, dakle ispod telesne temperature, pa su van tela /testisi u mošnjama/", "Klasično orošavanje", "Leči hemoroide", "Ovo je fora za hemoroide, bez zaje*ancije, nadrobiš beli luk u posudu, preliješ vrelom vodom i tako čučneš".

Međutim, uprkos tome što proces orošavanja ima dosta pozitivnih strana, treba obratiti pažnju i na one negativne. Naime, postoji velika šansa i da opečete svoje intimne delove, upozoavali su stručnjaci preko portala "Women'sHealth".

Stil/ Blic Žena

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs