Omiljeni ukus sladoleda otkriva kakvi ste u seksu i šta očekujete od partnera!

Tradicionalni ukusi ukazuju na osobe koje se drže klasike i ne vole eksperimentisanje, dok kombinacije ukusa ukazuju na osobe koje vole da isprobavaju egzotične stvari i nove poze
Zanimljivosti
17:28h
Omiljeni ukus sladoleda otkriva kakvi ste u seksu i šta očekujete od partnera!
Foto: Shutterstock

Omiljeni ukus sladoleda može da otkrije mnogo o vašoj ličnosti, a ovaj put, izbor koji stalno pravite razotkriva kakvi ste kada je u pitanju seks.

A koji su najčudniji ukusi sladoleda, saznajte OVDE.

Tako tradicionalni ukusi ukazuju na osobe koje se drže klasike i ne vole eksperimentisanje, dok kombinacije ukusa ukazuju na osobe koje vole da isprobavaju egzotične stvari i nove poze, kao i šta očekuju od svog partnera.

Vanila

Ako obožavate ovaj poznati ukus ledene poslastice, onda ste osoba koja nogama stoji čvrsto na zemlji. Kao što volite klasičan sladoled, isto tako većinom preferirate klasičan seks. Niste ljubitelj velikih eksperimenata u krevetu, a predlog o seksu na otvorenom ili na neobičnim mestima uglavnom odbijate. Ali, to ne znači da ste dosadni u krevetu. Ljubitelji vanile su nežni i uvek u potrazi za pravom ljubavlju.

Čokolada

Čokolada je podjednako popularna kao i vanila i jednako omiljena među ukusima. Ali, za razliku od bele retro klasike, postoje brojne vrste čokoladnog sladoleda. Klasični, gorki, sa dodacima čokoladnih mrvica, karamele, orašastih plodova...

Čokolada usporava starenje! Više pročitajte OVDE.

Ljubitelji čokoladnog sladoleda su strastveni ljudi koji vole da uživaju – kako u hrani i dobrim ukusima, tako i u ljubavi i seksu. Imaju "šesto čulo" kada su potrebe drugih u pitanju, predani su i izdržljivi ljubavnici.

Orašasti plodoviSladoledi od oraha, pistaća, lešnika i badema se teško kombinuju sa drugim vrstama, zbog čega ljubitelji ovih ukusa vole samo ovu vrstu sladoleda.

U ljubavi su ljubitelji oraha verne duše. Seks sa različitim partnerima jednostavno nije za njih. Reč je o romantičarima, uvek fokusiranim na aktuelnog partnera i prevara nikad ne dolazi u obzir. Smatra se da imaju izraženu porodičnu crtu.

Straćatela

Straćatela je lukava – ona nije ni vanila ni čokolada. Verojatno je to i razlog njene popularnosti, jer se ne moramo odlučiti za samo jednu vrstu sladoleda, već dobijamo dve u jednom.

Naravno, što veći komadi čokolade, to bolji sladoled. Ljubitelji straćatele su dosta neodlučni. Njima je potrebna raznolikost u krevetu. Obožavaju različite seks poze i ne mogu izdvojiti jednu koja im je najdraža. Zašto i bi kada ih ima više? Obožavaju varijacije na razne seks teme. Kada je ljubav u pitanju, ostaju verni i odani, ukoliko dobijaju dovoljno slobodnog prostora za sebe.

Limun

Ne postoji sladoled koji je više osvežavajući za leto, nego sladoled od limuna. Izrazito kiseli ukus ove poslastice pravi je izazov za čulo ukusa.

A limun dijetu koja održava mladolikost i topi suvišne kilograme, pročitajte OVDE.

Ljubitelji limuna rado sanjare i to čine i kada je seks u pitanju. Oni imaju široke horizonte, ali se oni često ne mogu ostvariti. Oni vole egzotičnost, a kada je odabir partnera u pitanju, često se ne mogu odlučiti. Ipak, kada sretnu pravu ljubav, predaju se. Kod osoba koje vole sladoled od limuna, erotika će uvek biti u igri.

Kafa, karamela, punč

Oni koji vole ove ukuse uvek su im odani. Kafa, karamela i punč za njih su ukusi bez konkurencije. Ljubitelji kafe su pragmatični, a takvi su i u ljubavi. Ne vole eksperimentisanje, a mogu se i naljutiti ako partner predloži nešto novo i neobično. Oni ljubav više traže na intelektualnom nivou nego na erotskom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs