"NESTANE MI STRUJE, POZOVEM ELEKTRIČARA" Kada je čuo koliko mora da PLATI PODIZANJE OSIGURAČA, pozlilo mu je istog trena

Jedan Tviteraš podelio je svoje iskustvo koje je nedavno imao sa električarem, a kako je naveo običnu uslugu mu je naplatio 7.000 dinara.

Zanimljivosti
Autor:
"NESTANE MI STRUJE, POZOVEM ELEKTRIČARA" Kada je čuo koliko mora da PLATI PODIZANJE OSIGURAČA, pozlilo mu je istog trena
Majstor menjanje osigurača naplatio 7000 dinara, Foto: Shutterstock

Svedoci smo mnogih poskupljenja tokom poslednjih meseci. Iz nedelje u nedelju cene su sve veće, a cene svojih usluga podigli su i zanatlije i majstori.

Verovatno vam nikada ne bi palo da jedno obično podizanje osigurača može da košta i do nekoliko hiljada dinara. Upravo u ovo se na skuplji način uverio jedan Srbin. Naime, njemu je električar ovu svoju uslugu naplatio čak 7.000 dinara. Da, dobro ste pročitali!

"Nestane mi u stanu struje. Izađem na hodnik i vidim da je u zgradi sve ok.. Pozovem električara koji se pojavi tek za sat vremena, podigne osigurač i naplati mi 7000 dinara.. Što je mnogo, mnogo je!", napisao je čovek svoje iskustvo na Tviteru, a njegov tvit izazvao je niz komentara.

"Ijuuu... jel to sa putnim troškovima?", "Ja bih ti podigao u pola cene", "Trebalo je duplo da ti naprati kad si nesposoban da sam podigneš osigurač", "Meni je uzeo 3.000 da zameni sijalicu, dobro sam prošao", "1 dinar za otklananje kvara i 6.999 dinara za rvoje neznanje", "Malo ti je uzeo", samo su neki od komentara ispod tvita.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs